Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalınır bilmiyormusun hemde ikiz olur Allah kahretsin sizi yaKız kıza hamile kalınır mı
Kız neşesi jdjdKız kıza hamile kalınır mı
GerçekmiKız bebekler böyle oluyor, kız kıza hamile kalırsan bebek kız olur hayırlı uğurlu olsun
EvetGerçekmi
Nerden biliyosun
Evet kız bebekler böyle oluyor erkek erkeğe olunca da erkek bebek..Kız kıza hamile kalınır mı
Gerçekten oluyor mu öyleEvet kız bebekler böyle oluyor erkek erkeğe olunca da erkek bebek..
Forumlara bakın bi kadın bi erkek olan ilişkilerde çocuk olmuyor bile millet tüp Bebek yapıyor.
En iyisi en garantisi kendi cinsin.
GErçekten oluyorGerçekten oluyor mu öyle
NasılGErçekten oluyor
Merhaba Birşey sormak istiyorum ben 14 gün önce 1 kere açık kahverengi akıntı geldi peceteye ve adet olacakmisim gibi semptomlar vardı progesteron fitil verdi kullandım 3 gün önce acile gittim kanama alanı yok gayet iyi demisdi doktor ama şu 4 gündür özellikle bu saatlerde hafif adet sancısı gibi ağrı giriyor anlamadım niye sizde böyle birşey oldu mu şuan 9+4 deyimYok artık hqhsusnxı
Kadın da xx kromozomu var ya haniii kadinlar da ki xxler çarpışınca olanlar oluyor
Başka ne konusu var diye baktım da Cidden cahillik ne zor şeyYa senin konuların niye böyle saçma sapan.
Kız kız şey yapacağına git okulda adam gibi ders dinle biraz, ufkun, zihnin açılsın
Hep eğitimsizlikten bunlar!.