• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kıza muhabbetleri özledim

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
320
8
96
İzmir
merhaba kızlar. ilk önce şöyle söliyim arkadaş bulma konusunda bi sıkıntım bugüne kadar hiç olmadı hatta burnu havada olmama rağmen insanlar kendileri gelip arkadaşım olurlar. çok samimi olduğum farklı gruplardan kız arkadaşlarım vardı. birbirimize karşı çok uyumluyduk kardeş gibiydik hık desek gülerdik birbirimizi anlardık hiçbişi demesem bile üzgün olduğumu anlarlardı. herneyse yeri geldi samimiyetin verdiği cesaretle hadlerini aşarak konuşmaya başladılar. bende herzaman hakkını savunan biriyimdir. haddini bilmelerini sağlarım en yakınlarım da olsa. çok da kinciyimdir böle kötü huylarım var işte. nese neticede hepsiyle küstük. barışmak istediler ama kinciliğim buna engel oldu. hiç de pişman diilim hayatta konuşmam da zaten ama niyeyse o kızkıza muhabbetleri nasıl özlüyorum. salak salak takılmalarımızı bile özledim her lafa güldüğümüz şeylere dedikodular yaptığımız günleri özledim. başka arkadaşlarım da var ama onlarla uyumlu diiliz öle çok eğlenceli geçmiyo diğerleriyle. bide yapmacık biri olamıyorum eğer uyumlu diilsek samimiyet kuramam. kısacası o samimi kız muhabbetlerini çok arıyorum ya hatta sürekli kendimi sevgilime makyaj malzemelerinden falan konuşurken buluyorum. sıkıldığını bildiğim halde saatlerce mağazalarda rehin alıyorum onu yani sevgilime de yazık dimi:) siz siz olun yakın arkadaşlarınızı kırmayın bazıları benim gibi fazlaca hassas olabiliyo. onlara okadar kızgınımki mahvettiler herşeyi

Bu tarz konularda kinci olmak çok kötü bişey..Benim 15 yıllık dostluk ilişkim kincilik yüzünden bitti..Bence tekrar bi şans vermelisiniz

offf keşke olsa ama şans versem bile eskisi gibi olmucak ki. sanki tükürdüğümü yalamışım gibi hissettiriyo affetmek benim için çok zor bişi. sadece bu diil yani çocukluğumdan beri kimlere kin besledim off. asıl sorun kendimdemi diyorum sonra kendime kızıyom bende bişi yok insanlar buna sebep oluyo diye. neticede onlarda biliyodu kişiliğimi yani buna göre davranabilirlerdi diye düşünüyorum ve affedemiyorum. okadar isterdim ki herşeyi affedebilmeyi eskisi gibi olabilmeyi.:84:

Kuranı kerimde affedin yazıyor. Mükemmel insan ararsan yalnız kalırsın hayatın boyunca çünkü mükemmel insan diye birşey yoktur. Sen çok mu mükemmelsin?

offf keşke olsa ama şans versem bile eskisi gibi olmucak ki. sanki tükürdüğümü yalamışım gibi hissettiriyo affetmek benim için çok zor bişi. sadece bu diil yani çocukluğumdan beri kimlere kin besledim off. asıl sorun kendimdemi diyorum sonra kendime kızıyom bende bişi yok insanlar buna sebep oluyo diye. neticede onlarda biliyodu kişiliğimi yani buna göre davranabilirlerdi diye düşünüyorum ve affedemiyorum. okadar isterdim ki herşeyi affedebilmeyi eskisi gibi olabilmeyi.:84:

neden herkes senin kişiliğine göre hareket edecek.biraz da sen insanlara uymaya çalışsan.bir insan herkesle sorunluysa,asıl sorun kendisindedir.sonunda böyle yalnız kalıırsın:34:

bana öyle arkadasliklarin hepsi yalan geliyor,
cünkü mutlaka o arkadaslar hep icten ice ya birbirlerini kiskaniyorlardir,
yada digerine uyum saglamak icin kendinden hep ödün verip,
kendi karakterinden cikiyordur..
en güzeli yalnizlik.. mükemmeli aramaktan bahsetmis diger üyeler,
fakat etrafimda öyle insanlar varki, ya kiskanc, ya cekemiyor, yada art niyetli..
o yüzden arkadas sadece basa beladir baskada hic bisey..:19:

Neden yengeç olduğunu düşündün nihil?

Su grubu burçların kendine has bir melankolisi oluyor, hassasiyetlerini de arttırıyor bu yapıları.
Başkasına sıradan geleni, kırılgan yapısından dolayı daha yoğun hissediyor.
Ağır gelen ile hafif gelene herkesin tepkisi ayrıdır. Çok kuvvetli yaşıyor olmalı ki, kuvvetli tepki geliştiriyor içinde.
Belki de benzerini yaşamamak için onunda kalkanı budur.
Kimisi kin geliştirmez, hiçbirşey yokmuş gibi davranarak kendini korur.

Diğer yandan, yaşadığımızı kabul etmek istemediğimiz için, kabullenemediğimiz için affedemiyoruz galiba.
Affetmek kabullenmektir. Affettim deyip kırgın olduğunuz kişi-leri düşündüğümüzde?
Kabul edemediğimiz için affedemiyoruz. Kişinin canını en çok en sevdikleri acıtırmış misali.

Kincillik özgüven kaybı ile de ilgili olabilir Hayyal'cim. Konunun açılma sebebi, arkadaşın biriktirdiği öfkeden sıyrılamaması.
Herşeyi mahfettiler demiş ama,
karakterinin getirdiği bir sonuç aslında.

Kuranı kerimde affedin yazıyor. Mükemmel insan ararsan yalnız kalırsın hayatın boyunca çünkü mükemmel insan diye birşey yoktur. Sen çok mu mükemmelsin?

konu mükemmellik diil hassas olduğum konularda kinciyim ve affedemiyorum. elimde olan bişi diil yani özellikle en sinir olduğum konularda en yakınımdakiler dikkatsiz olunca daha çok kırılıyorum

ya arkadaşlar ben herkesle küsüyorum mu dedim? yada sorunluyum ergenlik dönemi yaşıyorum mu dedim? en yakın arkadaşlarımdan kazık yedim yani affedemiyorum diyorum zaten kinci yapım var diyorum. ben iyi niyetle konu yazıyorum şu yorumlar moralimi bozuyo ya. 22 yaşındayım ve genelde sorunlu bi insan diilim. tabiki de en yakınımdakilerin yaptıkları daha çok zoruma gidiyo. eğer siz kazık yemekten hoşlanıp bunları affediyosanız asıl siz sorunlusunuz. her neyse ben bu tür şeyleri kaldıramadığım için üzüldüm ve paylaştım. yanlış oldu heralde bence kızkıza muhabbetleri sırf bunlar için bile özlememeliymişim.

Su grubu burçların kendine has bir melankolisi oluyor, hassasiyetlerini de arttırıyor bu yapıları.
Başkasına sıradan geleni, kırılgan yapısından dolayı daha yoğun hissediyor.
Ağır gelen ile hafif gelene herkesin tepkisi ayrıdır. Çok kuvvetli yaşıyor olmalı ki, kuvvetli tepki geliştiriyor içinde.
Belki de benzerini yaşamamak için onunda kalkanı budur.
Kimisi kin geliştirmez, hiçbirşey yokmuş gibi davranarak kendini korur.

Diğer yandan, yaşadığımızı kabul etmek istemediğimiz için, kabullenemediğimiz için affedemiyoruz galiba.
Affetmek kabullenmektir. Affettim deyip kırgın olduğunuz kişi-leri düşündüğümüzde?
Kabul edemediğimiz için affedemiyoruz. Kişinin canını en çok en sevdikleri acıtırmış misali.

Kincillik özgüven kaybı ile de ilgili olabilir Hayyal'cim. Konunun açılma sebebi, arkadaşın biriktirdiği öfkeden sıyrılamaması.
Herşeyi mahfettiler demiş ama,
karakterinin getirdiği bir sonuç aslında.

doğru aslında. dışardan birileri yapınca hiç takmıyorum. ama yakınımdakiler olunca çok fazla etkilenip daha çok acı çekiyorum. öfke birikimi oluyo tabiki. bunu nasıl yaptı diye kaç kez düşündüm kaç kez empati yaptım ama olmuyo. yıllarca samimiyet yaşıyosun ve bianda seni çok rahat kırıyolar hemde hassas olduğun konuda resmen ters tepkili ağır konuşuyolar. iyiliğim için olduğunu hiç sanmıyorum çünkü iyilik öle olmazdı. nese beni anlayanlar da varmış ya sağolun:)

aynen hemşerim ya. bizi anlamıyolar sonra suçlu biz oluyoz böle:)

karakter olarak şahsen ben zor bir insan da değilimdir, ama öyle bir noktaya geliyor ki ya karşımdaki zarar vermeye başlıyor, bir bakıyorum ben hesap veriyorum kız arkadaşıma bir keresinde ne oluyor dedim araya mesafe koydum, mesafe koyunca da ben suçlu oldum :ss

zamanında çok taviz verdim, şimdi de aynı şeyi bekliyor insanlar ama ben sürekli alttan almaktan sıkıldım... sonuç olarak arkadaş çok ama pek fazla dost yok, çook eski köklü bir kaç dostum dışında tabi, onlar isterse tepeme ...sın derler ya o hesap :) onlar yetiyor zaten çok şükür

karakter olarak şahsen ben zor bir insan da değilimdir, ama öyle bir noktaya geliyor ki ya karşımdaki zarar vermeye başlıyor, bir bakıyorum ben hesap veriyorum kız arkadaşıma bir keresinde ne oluyor dedim araya mesafe koydum, mesafe koyunca da ben suçlu oldum :ss

zamanında çok taviz verdim, şimdi de aynı şeyi bekliyor insanlar ama ben sürekli alttan almaktan sıkıldım... sonuç olarak arkadaş çok ama pek fazla dost yok, çook eski köklü bir kaç dostum dışında tabi, onlar isterse tepeme ...sın derler ya o hesap :) onlar yetiyor zaten çok şükür

sana attığım mesajdaki gibi yani hiçbişi olmadığı halde yeri geliyo düşman gibi davranıyolar. ben onlar için herşeyi göze alıp neler yaptım onların yaptığına bak hiçbi sebep yokken bianda saçma bi konuda ağzıma etti resmen ve cevap da vermedim kırıldım dedim sadece ve ister istemez uzaklaşmaya başladım. belki bende bağırsam hırsımı alırdım bukadar içimde biriktirmezdim ama kıyamadım bağırmaya kaç yıllık kardeşim dediğim insanlardı. herneyse ben kişiliğimden de eminim zaten kişiliksiz olsaydım hala devam ederdik.

sana attığım mesajdaki gibi yani hiçbişi olmadığı halde yeri geliyo düşman gibi davranıyolar. ben onlar için herşeyi göze alıp neler yaptım onların yaptığına bak hiçbi sebep yokken bianda saçma bi konuda ağzıma etti resmen ve cevap da vermedim kırıldım dedim sadece ve ister istemez uzaklaşmaya başladım. belki bende bağırsam hırsımı alırdım bukadar içimde biriktirmezdim ama kıyamadım bağırmaya kaç yıllık kardeşim dediğim insanlardı. herneyse ben kişiliğimden de eminim zaten kişiliksiz olsaydım hala devam ederdik.

arkadaşlık biraz da frekans uyumu,, herkes herkesle arkadaş olmak, sevmek zorunda değil... saygı duymak zorunda ama... saygı da yoksa hiç uğraşma değmez kimseyle uğraşmaya ki...

Back
X