• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kıza muhabbetleri özledim

sana attığım mesajdaki gibi yani hiçbişi olmadığı halde yeri geliyo düşman gibi davranıyolar. ben onlar için herşeyi göze alıp neler yaptım onların yaptığına bak hiçbi sebep yokken bianda saçma bi konuda ağzıma etti resmen ve cevap da vermedim kırıldım dedim sadece ve ister istemez uzaklaşmaya başladım. belki bende bağırsam hırsımı alırdım bukadar içimde biriktirmezdim ama kıyamadım bağırmaya kaç yıllık kardeşim dediğim insanlardı. herneyse ben kişiliğimden de eminim zaten kişiliksiz olsaydım hala devam ederdik.

arkadaşlık biraz da frekans uyumu,, herkes herkesle arkadaş olmak, sevmek zorunda değil... saygı duymak zorunda ama... saygı da yoksa hiç uğraşma değmez kimseyle uğraşmaya ki...

sana attığım mesajdaki gibi yani hiçbişi olmadığı halde yeri geliyo düşman gibi davranıyolar. ben onlar için herşeyi göze alıp neler yaptım onların yaptığına bak hiçbi sebep yokken bianda saçma bi konuda ağzıma etti resmen ve cevap da vermedim kırıldım dedim sadece ve ister istemez uzaklaşmaya başladım. belki bende bağırsam hırsımı alırdım bukadar içimde biriktirmezdim ama kıyamadım bağırmaya kaç yıllık kardeşim dediğim insanlardı. herneyse ben kişiliğimden de eminim zaten kişiliksiz olsaydım hala devam ederdik.

arkadaşlık biraz da frekans uyumu,, herkes herkesle arkadaş olmak, sevmek zorunda değil... saygı duymak zorunda ama... saygı da yoksa hiç uğraşma değmez kimseyle uğraşmaya ki...

ben seviyodum saygı da herkese gösteririm uzağımdaki biriyle konuşurken bile kırılmasın diye dikkat ederim. zararı uzakta arama gelirse yakınından gelir demişler ya doğru demişler

bir süre sonra arkadaşsızlığa alışırsınız böyle bir sorununuz kalmaz birde herkes sizle arkadaş olmak istiyorsa siz onları neden özlüyorsunuzki yanlış yaptıkları halde

merhaba kızlar. ilk önce şöyle söliyim arkadaş bulma konusunda bi sıkıntım bugüne kadar hiç olmadı hatta burnu havada olmama rağmen insanlar kendileri gelip arkadaşım olurlar. çok samimi olduğum farklı gruplardan kız arkadaşlarım vardı. birbirimize karşı çok uyumluyduk kardeş gibiydik hık desek gülerdik birbirimizi anlardık hiçbişi demesem bile üzgün olduğumu anlarlardı. herneyse yeri geldi samimiyetin verdiği cesaretle hadlerini aşarak konuşmaya başladılar. bende herzaman hakkını savunan biriyimdir. haddini bilmelerini sağlarım en yakınlarım da olsa. çok da kinciyimdir böle kötü huylarım var işte. nese neticede hepsiyle küstük. barışmak istediler ama kinciliğim buna engel oldu. hiç de pişman diilim hayatta konuşmam da zaten ama niyeyse o kızkıza muhabbetleri nasıl özlüyorum. salak salak takılmalarımızı bile özledim her lafa güldüğümüz şeylere dedikodular yaptığımız günleri özledim. başka arkadaşlarım da var ama onlarla uyumlu diiliz öle çok eğlenceli geçmiyo diğerleriyle. bide yapmacık biri olamıyorum eğer uyumlu diilsek samimiyet kuramam. kısacası o samimi kız muhabbetlerini çok arıyorum ya hatta sürekli kendimi sevgilime makyaj malzemelerinden falan konuşurken buluyorum. sıkıldığını bildiğim halde saatlerce mağazalarda rehin alıyorum onu yani sevgilime de yazık dimi:) siz siz olun yakın arkadaşlarınızı kırmayın bazıları benim gibi fazlaca hassas olabiliyo. onlara okadar kızgınımki mahvettiler herşeyi

ben yazsam bu kadar olur yani kendini üç kelimeyle anlat deseler biri mutlaka kincilik olur benimde ,diğer yazdıklarında bana çok uyuyo bu yüzden seni en iyi ben anlarım sanırım haa bu arada burcum koç ne vardı bi kaç ay erken veya geç doğaydım ,koçlar zor insanlar her anlamda kendimi şanssız hissediyorum koç olduğum için

bir süre sonra arkadaşsızlığa alışırsınız böyle bir sorununuz kalmaz birde herkes sizle arkadaş olmak istiyorsa siz onları neden özlüyorsunuzki yanlış yaptıkları halde

arkadaş sıkıntısı çekmiyorum ama dediğim gibi onlarda farklıydı belki çok yakındık oyüzden. şuan diğer arkadaşlarımla samimiyet kuramıyorum belki etkilendim olanlardan ondan da olabilir.

ben yazsam bu kadar olur yani kendini üç kelimeyle anlat deseler biri mutlaka kincilik olur benimde ,diğer yazdıklarında bana çok uyuyo bu yüzden seni en iyi ben anlarım sanırım haa bu arada burcum koç ne vardı bi kaç ay erken veya geç doğaydım ,koçlar zor insanlar her anlamda kendimi şanssız hissediyorum koç olduğum için

demekki burçtan gelen bişi de olabilir yada yaptıkları çok koydu bana ondan da olabilir. burçla ilgili araştırma yaparken genelde koç kadınları yalnız kalıyo diye okumuştum:) biraz fazla içerliyoruz ama olsun olması gereken bu bence yani yakınlardan da kötülük gelicekse yine devam mı edelim

o muhabbetleri ben de özledim..ama bir şekilde uzak olduğum için yaşayamıyorum artık..arkadaşlarımın hepsi evlendi..

çok safça,gerçekten kardeşlik duygusu ile yaşadık pek çok şeyi...senin gibi bana zarar verenler,kıranlar da oldu..bazen ,affedip
yola devam ettim bazen yolu sonlandırdık..eskiden ben de kırıcı olmamak adına hiç konuşmazdım ama bakıyorum ki karşımdaki
miğferini kuşanmış öyle ya da böyle beni usulca kırmaktan geri kalmıyor, ben de kırıcı olabiliyorum..yoksa genelde sakin mizaçlı biriyimdir..

tekrar bulur musun bilmiyorum eski dostluklarını ama kıranın da yanında olmaması, yalnız olman kendin için bir o kadar iyi olanı..:31:

en yakın dostlarım zarar verince tabi küstük ama insanım sonuçta okadar güzel şey yaşandı. sadece gerçekten anlam veremiyorum ondan bu kızgınlığım

demekki burçtan gelen bişi de olabilir yada yaptıkları çok koydu bana ondan da olabilir. burçla ilgili araştırma yaparken genelde koç kadınları yalnız kalıyo diye okumuştum:) biraz fazla içerliyoruz ama olsun olması gereken bu bence yani yakınlardan da kötülük gelicekse yine devam mı edelim

valla biraz politik olmak lazım canım bazı şeyleri duymayıp görmeyip devam etmek lazım da onuda biz beceremiyoruz işte,koçlar dostluğa eğlenceye önem verirler ama hal böyle olunca sosyallik sıfıra iniyo haliyle mutsuzluk kaçınılmaz sonuç

yaşınız küçükmü diyen arkadaşlar saçmalamış. bu tamamen huyla ilgili birşey. bende senin gibiyim ustelik 27 yaşındayım. çok guzel dostluklarımı bitirdim inadım gururum ve kinciliğim yuzunden. geriye dönüp bakınca pişman mıyım hayır yanlış yaptılar bana ama bu onları ozlemediğim anlamına gelmez. gerçekten ozluyorum çok. kız arkadaşların-dostların yeri hep ayrıdır. ve şuna inanıyorum insan belli bir yaştan sonra dost edinemiyo zaten. sadece arkadaş oluyolar bazıları. seninde yaşın oyle bir yaş. bu saatten sonra başkalarıyla dost olman zor. tıpkı benim gibi

benimde böyle bi durumum olmuştu 8yıllık dostluk bitmişti ilk başta çok etkilenmedim ama sonra sürekli düşünmeye başladım çok özledim konuşmak istemedim o konuşmak istediğinde hep terslemiştim etrafa çok kulak astım fazlasıyla gurur yaptım ama artık çok özlemeye başladım derken bi anlık cesaretle mesaj attım dedim bu böyle olmaz ve o an çok rahatladım konuşmaya başladık ve çok yanlış düşünmüşüz birbirimiz hakkında eskisi gibi olamazsak diye çok düşündüm ama her şey eskisi gibi dostlukta gurur olmaz eğer gerçek dost olduğunuza inanıyorsan konuşmayı denemelisin pişman olmazsın.

ya çok iyiydik. eminim mesaj atsam geri dönerler çok yakın oluruz. ama bende güven eksikliği oldu yani insan karşıdakini bukadar kırabilirmi çok samimi olmasına rağmen? bu bende çok çelişkiler yaratıyo onlar konuşmaya çalıştı ama ben bu yüzden istemiyorum. ben onlara bağırmaya bile kıyamadım ki normalde sinirlendiğim zaman gözüm bişi görmez çok rahat kavga eden biriyim. ben bağıramadım bile diyorum onlar neler yaptılar. demekki onlar içten kötü birileri ki bunu yaptılar diye üzülüyorum.

Back
X