Kız Meslek Lisesi Öğrencilerinden Defile

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.119
31.188
1.123
61
Konya
Tokat Kız Meslek Lisesi tarafından düzenlenen defilede podyuma gelinlikle çıkan öğrenciler alkış topladı.
92390.jpg


Tokat Kız Meslek Lisesi tarafından düzenlenen defilede podyuma gelinlikle çıkan öğrenciler alkış topladı.

Mesleki Teknik Eğitim Fuarı (METEF) kapsamında Kız Meslek Lisesi'nde 'Bahar Şenliği' ve 'Ürün Fuarı' düzenlendi. Vali Yardımları Bayram Gale ve Sedat Sırrı Arısoy'un katılımı ile açılışı yapılan ürün fuarında öğrenciler mini bir defile gerçekleştirdi. Okul bahçesinde yapılan programda Tokat yöresine ait motiflerin işlendiği kıyafetleri sergileyen öğrencileri, aileleri ve sınıf arkadaşları ilgi ile izledi. Defileye gelinlikle çıkan öğrenciler ise büyük ilgi gördü. Alkış yağmuru arasında gelinlikleri ile göz kamaştıran öğrencilerin defilesinin sonunda Türk bayrağı açıldı. Programa katılanlar tarafından öğrenciler ayakta alkışladı.

2009-05-28_160824.jpg
 
Ben de Meslek Lisesi Giyim bölümü mezunuyum bizler de yıl sonunda kendi diktiklerimizi giyip defile yapmıştık zemuszemus çok hoş bir duygu anılarım tazelendi opuyorumnanaktan sağol Elifimiz kaydirigubbakcemile5
 
bende bir tokatlı olarak arkadaslarımı tebrik ediyorum ve yanaklarından öpüyorumŞeniz 2. resimdeki kombin cok hos :enbuyukkk:
 
Ne guzel eski gunler aklima geldi bende giyim mezunuyum bizde lisedeyken defileler yapardik cok begenilirdi.Hey gidi gunler heyy:)
 
Back
X