kız mı erkek mi?

camdanpabuclar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
96
4
28
Adana
merhaba bayanlar,
hamile olan bayanların genelde hepsinin merak ettiği şeydir bebeğimizin cinsiyeti bende çookkk merak ediyorum
nette araştırmalar yaptım ve belirtiler değişiklik gösteriyor bende ama erkek belirtileri çoğunlukta gibi
mesela 6haftalık hamileyim bulantım yok çin takvimi ve rus takvimine göre erkek çıkıyor yorumcuya görede sırf bu yüzden o siteye üye oldum;) et canım istyor tavuk balık vücudumdaki tüm kıllar çok uzamaya başladı bunlar erkek belirtileri gelelim kıza hertarafımdan kilo alıyorum deli gibi yediğimden;) rüyamda kız kocaman bir bebek gördüm alyansta ise zaman zaman erkek zaman zaman kız çıkıyor ya yapamıyorum yada benimki benimle oynuyor;)
sizce kız mı erkek mi?

kızım olucak benım...ben bu belırtılerın hıcbırısı olduguna ınanmıyorum benım mıgdem cok bulandı sonra gectı...asırı kılo almadım hatta hıc almadım...ıstahım normal...tüylenmem benımde cok oldu bütün hamılelerde olur..çin takvımıne göre erkek cıkıyordu yanlış...kız erkek tamamen allah bilir..16 haftaya kdr beklemekten baska çaren yok tatlım...bu arada canım tatlı cektı sürekli...bazende eksı karısık yani..bence hamılelıgının tadını cıkar..rıüyamda masmavı bır odaya gırdım erkek bır cocuk sevıyordum güya :) ama sımdı kızçem olucK VE cok mutluyum..allah saglıklı bır evlat nasıp etsın ama gonlunden ne gecıyorsa olsun canım ısallah..

benim allah nasip ederse kızım mirayım gelicek 4 ay boyunca miğde bulantısı çektim çok şükür artık yolun sonuna geldik miğde bulatılarım geçti.Benim canım sürekli ekşi şeyler istiyordu heralde kişiden kişiye değişiyor..:emir_bebek:

Benimki daha belli degiiil :) çünkü minişim 3,5 haftalik :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alyans testine göre benim oğlum olacak.
Alyans testi için herkes farklı şeyler söylüyor ben bildiğimi yazayım; alyansı saç teline/ kolye zincirine geçiriyorsunuz. Yüzüğü bileğinize koyup zincirlerinden yukarı kaldırıyorsunuz, eğer yüzüğün hareketi dairesel ise kız, sağa sola ya da öne arkaya gidiyorsa erkek. Aynı şeyi birkaç defa daha tekrarlarsanız çocuk sayınız ve cinsiyetleri de belli oluyor bu şekilde. Benim ilkinde erkek, ikincisinde kız oldu, üçüncü kez tekrar ettiğimde hiç kıpırdamadı bile.
İnanılmaz geliyor ama çevremdeki insanlarda bu falın sonuçları hep doğru. Bakalım benimki tutacak mı :))) :49:

Alyans testi için herkes farklı şeyler söylüyor ben bildiğimi yazayım; alyansı saç teline/ kolye zincirine geçiriyorsunuz. Yüzüğü bileğinize koyup zincirlerinden yukarı kaldırıyorsunuz, eğer yüzüğün hareketi dairesel ise kız, sağa sola ya da öne arkaya gidiyorsa erkek. Aynı şeyi birkaç defa daha tekrarlarsanız çocuk sayınız ve cinsiyetleri de belli oluyor bu şekilde. Benim ilkinde erkek, ikincisinde kız oldu, üçüncü kez tekrar ettiğimde hiç kıpırdamadı bile.
İnanılmaz geliyor ama çevremdeki insanlarda bu falın sonuçları hep doğru. Bakalım benimki tutacak mı :))) :49:

bakalım cnm az kalmış söylersin bize;)

ben yapamadım sanırım cnm bunu ama ilk sağa sola gitmişti erkek sanırım:) ama heryerde farklı diyorlar

arkadaşlar merhaba aradan çok zaman geçti fakat 4 aydır o kadar çok şey okudum ki bebeğimin erkek mi kız mı olduğunu öğrenmek için. 16+5 günlük hamileyim. dün cinsiyetini öğrendim.
internette yazan yok karın sivriliğimiş bilmem neymiş hepsi fasofisoo..
karnım sivri değil önce ufacık bir yuvarlağım var. futbol topu yutmuş gibi :)) ben ilk ayımı iki kere grip olarak geçirdim mide bulantısı sıfırdı. halsiz ve yorgunluk dışında bir problemim olmadı ilk üç ay.
ekşi hiç sevmezdim yine sevmedim yemedim. çook iştahım açıldı. göbişim tüylendi.
sürekli rüyalarımda erkek bebeği gördüm ve bebeğimi ilk başından beri erkek hissettim. veee bebişimin erkek olduğunu öğrendim dün.
anneler hisseder derler ya ben buna inanırım. ha bide söyle bir durum var çin takvimide rus takvimindede erkek çıkıyordu. yanılma payı çok olmasına ragmen bende bunlar dogru çıktı. bilginizee :D

arkadaşlar merhaba aradan çok zaman geçti fakat 4 aydır o kadar çok şey okudum ki bebeğimin erkek mi kız mı olduğunu öğrenmek için. 16+5 günlük hamileyim. dün cinsiyetini öğrendim.
internette yazan yok karın sivriliğimiş bilmem neymiş hepsi fasofisoo..
karnım sivri değil önce ufacık bir yuvarlağım var. futbol topu yutmuş gibi :)) ben ilk ayımı iki kere grip olarak geçirdim mide bulantısı sıfırdı. halsiz ve yorgunluk dışında bir problemim olmadı ilk üç ay.
ekşi hiç sevmezdim yine sevmedim yemedim. çook iştahım açıldı. göbişim tüylendi.
sürekli rüyalarımda erkek bebeği gördüm ve bebeğimi ilk başından beri erkek hissettim. veee bebişimin erkek olduğunu öğrendim dün.
anneler hisseder derler ya ben buna inanırım. ha bide söyle bir durum var çin takvimide rus takvimindede erkek çıkıyordu. yanılma payı çok olmasına ragmen bende bunlar dogru çıktı. bilginizee :D
Herkesin belirtisi farkli oluyo cnm ayni olmuyo
Mesela benim gec dollenme oldu nornl adet tarhme gore
erkek cikio cinde ama doktrn hesapldgi tarhe gore kiz bende hep erkek hssettim ruaylarmda hep erkek gordum 15 haftda erkek olcgni ogrendim svrilige gelncede benm normalde yanlarim var dusuk.belden kalan onlar yuzunden cok svri durmuyo karnim ama gobegmi actgmda kasiklarsan gobek basladigi belli oluyo bendede tuylenme oldu farkli olablio bazen

Back
X