Doğuma Hazırlık kız mıı erkek mii????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecrinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
3.780
0
0
34
İzmir
selamm kızlarrr.. 16+4 hamileyim.. doktorum bana 13. haftada kesin konusmayayım ama erkege benziyor cıkıntısı var dedi ikili testi yaparken. bende rüyalarımda hep erkkek görüyordum ve doktor öyle deyince o fikre alıstım gibi oldu.. :1::1: 2 gün önce kendi doktorumunn tüm ugraslarına ragmen bebegim kafa üstü duruyordu ve dönmedi. bizde bugün baska bir doktorda 4 boyutluya girdik. yüzüstü yatıyodu ve poposundan baktı.. ara bos kız bebek dedi. görümcem organı gördünüz mü peki dedi? hayır ama erkek olsaydı cıkıntı görürdük bacak arası bos görünüyo dedi.. ama cinsiyet için organı tamamen görmek lazımmıs.. sizce pembe almaya baslayayım mıı yoksa 23 ünde kendi doktorumunn konrolünü mü bekleyeyimm??? yardımm lütfenn böle olupp degişen var mı:3::3::3::3::3::emir_bebek::emir_bebek:

canım daha tam belli değil, bence azıcık daha sabret
bwnde hamileyim, ama daha 1.5 aylık, bebek mağazalarına dalıp herşey alasım var ama sabırrrrrrrrrrr :))
birde benim 1 oğlum var, bu bebeğimin kız olmasını çok isterdim ama bakalım
Allah ne verirse :)

canım daha tam belli değil, bence azıcık daha sabret
bwnde hamileyim, ama daha 1.5 aylık, bebek mağazalarına dalıp herşey alasım var ama sabırrrrrrrrrrr :))
birde benim 1 oğlum var, bu bebeğimin kız olmasını çok isterdim ama bakalım
Allah ne verirse :)

allah bagıslasınn cnm sag salim kucagına da alırsın insallah:16::16::16: bende bekliyim diyorumm cünküü cinsel organ görmedikk bacak arasından pipi görünmedi diye kız demek yanlıs olur yazıyor uzman tv de de.. neyse 23 ü ne ne kaldı surda:1::1::1::1:

amin canım cümlemize inşallah
ya senin az kaldı ya ben napayım,
meraktan çatlıyorum,
günde 3kez karnımı açıp inceleme yapıyorum, sanki anlayacakmışım gibi :37:

birde kız erkek belirtileri oluyo ya,
erkeğe hamile olunca göğüslerin ucu kararıyo ve karında ince kahverengi çizgi oluşuyo
o yok bende. yani bir umut :)

amin canım cümlemize inşallah
ya senin az kaldı ya ben napayım,
meraktan çatlıyorum,
günde 3kez karnımı açıp inceleme yapıyorum, sanki anlayacakmışım gibi :37:

birde kız erkek belirtileri oluyo ya,
erkeğe hamile olunca göğüslerin ucu kararıyo ve karında ince kahverengi çizgi oluşuyo
o yok bende. yani bir umut :)

hayatımm benimm bütünn belirtilerim erkekti.. gögsümün ucu karardı, kahve cizgim olustu, hiçç bulantım olmadı, karnım alttan sivri büyüyo vs vs.. ama bebek kız cıkarsaa bunların hepsi yalan oluyo:37::37::37::37:

selamm kızlarrr.. 16+4 hamileyim.. doktorum bana 13. haftada kesin konusmayayım ama erkege benziyor cıkıntısı var dedi ikili testi yaparken. bende rüyalarımda hep erkkek görüyordum ve doktor öyle deyince o fikre alıstım gibi oldu.. :1::1: 2 gün önce kendi doktorumunn tüm ugraslarına ragmen bebegim kafa üstü duruyordu ve dönmedi. bizde bugün baska bir doktorda 4 boyutluya girdik. yüzüstü yatıyodu ve poposundan baktı.. ara bos kız bebek dedi. görümcem organı gördünüz mü peki dedi? hayır ama erkek olsaydı cıkıntı görürdük bacak arası bos görünüyo dedi.. ama cinsiyet için organı tamamen görmek lazımmıs.. sizce pembe almaya baslayayım mıı yoksa 23 ünde kendi doktorumunn konrolünü mü bekleyeyimm??? yardımm lütfenn böle olupp degişen var mı:3::3::3::3::3::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşım 5 ayını bitirmişti erkek dediler taki şehir dışında rahatsızlandığında doktora götürmüşler doktor kızımızın keyfi yerinde deyince şok tabi bunlar:1:
ve yine bi arkadaşımda cinsiyetini erkek demişler başka bi doktora gidince kız olduğunu öğrendi bence bekle biraz daha bnm daha çok duyduğum yanılgılar erkek denip kız çıkması hayırlısı olsun inş sağlıkla sıhhatle gelsin meleğin....

hayatımm benimm bütünn belirtilerim erkekti.. gögsümün ucu karardı, kahve cizgim olustu, hiçç bulantım olmadı, karnım alttan sivri büyüyo vs vs.. ama bebek kız cıkarsaa bunların hepsi yalan oluyo:37::37::37::37:

Benimde tüm belirtilerim aynı ama bebişim kız...herkesin hamileliği farklı mesela bende çok tatlı yiyorum ama kızlarda ekşi yenir diyolar her bünye ayrı yanii..

selamm kızlarrr.. 16+4 hamileyim.. doktorum bana 13. haftada kesin konusmayayım ama erkege benziyor cıkıntısı var dedi ikili testi yaparken. bende rüyalarımda hep erkkek görüyordum ve doktor öyle deyince o fikre alıstım gibi oldu.. :1::1: 2 gün önce kendi doktorumunn tüm ugraslarına ragmen bebegim kafa üstü duruyordu ve dönmedi. bizde bugün baska bir doktorda 4 boyutluya girdik. yüzüstü yatıyodu ve poposundan baktı.. ara bos kız bebek dedi. görümcem organı gördünüz mü peki dedi? hayır ama erkek olsaydı cıkıntı görürdük bacak arası bos görünüyo dedi.. ama cinsiyet için organı tamamen görmek lazımmıs.. sizce pembe almaya baslayayım mıı yoksa 23 ünde kendi doktorumunn konrolünü mü bekleyeyimm??? yardımm lütfenn böle olupp degişen var mı:3::3::3::3::3::emir_bebek::emir_bebek:[/QUO
bi 6ay lık olana kadar beklemekte fayda var ne acelesi var kıyafetin ki artık herşeyi hemen alıveriyosun

hmm o zaman seninki erkek gibi geldi bana
ayy şimdi daha çok merak ettim valla
kesin sonuç alınca mutlaka haberdar et olurmu :)

esim yarın sabaha randevu aldı.. saat 10 da gidicem yine bakalım yazarımm size cnmm:97::97::97:

tamam, neredeyse senin kadar heyecanladım :))
çünkü bu belirtilere göre bende kendime pay biçeçem :))

ha bu arada yemek konusunda nelere aş eriyorsun :56:

Benimde tüm belirtilerim aynı ama bebişim kız...herkesin hamileliği farklı mesela bende çok tatlı yiyorum ama kızlarda ekşi yenir diyolar her bünye ayrı yanii..

bende hep eksi ve acı istiyorumm:69::69:

arkadaşım 5 ayını bitirmişti erkek dediler taki şehir dışında rahatsızlandığında doktora götürmüşler doktor kızımızın keyfi yerinde deyince şok tabi bunlar:1:
ve yine bi arkadaşımda cinsiyetini erkek demişler başka bi doktora gidince kız olduğunu öğrendi bence bekle biraz daha bnm daha çok duyduğum yanılgılar erkek denip kız çıkması hayırlısı olsun inş sağlıkla sıhhatle gelsin meleğin....

insallah cnm tabiki en önemlisi o. bizde doktor genital organı görmediginden arada kaldık merakım arrtttı:52::52::52:

tamam, neredeyse senin kadar heyecanladım :))
çünkü bu belirtilere göre bende kendime pay biçeçem :))

ha bu arada yemek konusunda nelere aş eriyorsun :56:

benimm sacma oldu biraz. önce tavuktan igrendim, sonra kırmızı et ve süt ürünleri. peynirler hep koktu bana cnm kiii gece kalkıp agzına bi lokma peynir atan bi tipim ben:1::1: en garibi de kelle pacadan hayatım boyunca nefret ettim.. ama 1 adırr kelle paca diye ölücem.. tanesiz tanesizz yutuyorum corbayı:9::9::9:

benimm sacma oldu biraz. önce tavuktan igrendim, sonra kırmızı et ve süt ürünleri. peynirler hep koktu bana cnm kiii gece kalkıp agzına bi lokma peynir atan bi tipim ben:1::1: en garibi de kelle pacadan hayatım boyunca nefret ettim.. ama 1 adırr kelle paca diye ölücem.. tanesiz tanesizz yutuyorum corbayı:9::9::9:

ufff benimde canım çekti şimdi gece gece napcaz :)))
ben çok aşırı tuzlu ve ekşi istiyorum
tuzlu domates, tuzlu ayran, salatalık turşusu
tatlının yüzüne bile bakamıyorum :S

benn yesil zeytinn cok yedimm, bi kere aska geldimm dünya tursu yedim:1::1: baktım tıkınmakla olmucakk sodaya limon sıkıp içtimm eksi tuzlu istegimi bastırsın diye:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bana 12+4 ıken kıza benzıyor dendı sonra 15 haftada erkek olabılır dendı 17 .haftada kesın kız dendı 20.haftada detaylı usg de kız dendı
sonra erkek dıyene gıttık yıne kız dedı ..ondan osnra aldık bırseyler :)

5 farklı doktor kız dedı kesınlestı

ama benı goren herkes oglun olucak senın dıyor

ne gobekten anlasılıyor ne de yeme ıcmeden anlasılıyor kızlar ınanmayın oyle seylere ..

cok almak ıstıyorsan ortak renk al dıcem ama yarın gıdıyormuşsun zaten doktora hadı bakalım ıcınden ne gecıyorsa o olsun ..

evet aslında eşki tatlı olayı yanıltıcı çıkabiliyo
ama anne işte her şeyde bi belirti arıyo :)

ekşi tuzlu yiyen kız doğurur derler ama bakalım :)

bende çok çok kız olmasını istiyorum :emir_bebek:

ben yeni doğum yaptım benim doktorumda bana 19. 20. haftada erkek dedi ben o söyleyene kadar başka bir doktordan öğrenmiştim garanti olsun diye ve oğlum doğdu. ben hiç tatlı yemedim ki hamile kalana kadar çook severdim. hep meyve ekşi elma vs. çok istedi canım vede hayatımda en sevmediğim şey süttür neredeyse su yerine süt içtim. ama karnımı gör top gibiydi ucu sivri bel basen kalça yok top gibi karın var gören zaten anlıyordu erkek olduğunu. birde alışverişe gelince kızlar tavsiyem olsun heves edip çok şey aldık ama gelin görün bebeğime bazıları olmadı bazısı mevsim tutmadı iri bebek oldu ikinci ay için aldıklarım küçük geldi bir tane bile giymedi.yepyeni sıfır walla bir yakınımın hanımına verdim alım güçleri olmayan . battaniyeydi çoraptı şapkaydı emzikti gibi ihtiyaçları alın onlar hep lazım ama bodyler ve kıyafetler için yenidoğanlarını alın ilk 40 gün için sonra zaten hediye geliyor e siz çıkıp alıyorsunuz.. birde çok yazdım ama tavsiyem 6 ay olana kadar pek fazla şey almayın derler. Bol bol uyuyun dinlenin tadını çıkarın hamilelik çook mis birşeymiş valla bebeğinizle berabersiniz çook kutsal çok mutluluk verici . doğumuda hiç kafanıza takmayın ah benim şimdiki kafam olsa varya hiç stres yapmazdım 9 ay o bir gün sürecek doğum korkusuyla geçti. yazılanlar sizi korkutmasın hayırlı doğumlar Allah gönlünüze göre versin

Back
X