"Kız olmasaydın sessizce çekip giderdin..."

yalnzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
82
1
86
37
Diğer
evet başlıktan da anlaşılabileceği gibi bir derdim var yaklaşık üç yıldır..
herşeyimi,kızlıgımda dahil, verdiğim insanla evlenemedım ve bir şekılde ayrılık yaşandı..
şu an yakın bır akrabamla beraberim 8 aydır.. ona bu durumu hiç anlatamadım..
fikrini öğrenmek amaçlı her soruşumda kız olmayan birisiyle birlikte olamayacağını böyle bir şeyi kabul edemeyeceğini söylüyor.. en son " sen kız olmasaydın sessizce çekip giderdin sonuçta benim kız istediğimi biliyorsun" dedi. bir sey diyemedım ne diyebılırım kı...

onun bu düşünceleri her geçen gün beynimi kemirdi ve davranışım ses tonum soğuklaşmaya başladı ona karşı.. sonra diktireyim dedım..o kabul etmezse beni bu şekilde öc alacaktım ondan..

ayın 12 sinde askere gidiyor.. ben sudan bir sebeple ayrılayım istiyorum ama ailemin baskısı çok fazla ayrılmamı istemiyorlar.. her şeyi ona açık açık anlatayım seçimini yapsın istiyorum bu defada duyulur dıe güvenemiyorum ona.. askerlik öncesi bitirmek istemiyorum gidecek diye.. o askerde iken zaten bitiremem.. o askerden gelene kadar da çok zaman gececek...

sonra günün birinde birisi ile tanıştım.. arkadaşım sırdaşım oldu.. anlattım ona durumumu... herşeyınle bana gel başımın üzerinde yerin var.. yeni bir hayat kuralım diyor..

şimdi ne yapmalı bilmiyorum... ondan ayrılamıyorum.. ailem izin vermiyor gercekleri bilmedikleri için barştırıorlar sureklı..

her gecen zaman aleyhıme işliyor... ve ben hangi yola gidecegımı bilmiyorum

ona gerceklerı mı soylemelıyım... sudan bı sebeple ayrılmalı mıyım bilmiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var...

evet başlıktan da anlaşılabileceği gibi bir derdim var yaklaşık üç yıldır..
herşeyimi,kızlıgımda dahil, verdiğim insanla evlenemedım ve bir şekılde ayrılık yaşandı..
şu an yakın bır akrabamla beraberim 8 aydır.. ona bu durumu hiç anlatamadım..
fikrini öğrenmek amaçlı her soruşumda kız olmayan birisiyle birlikte olamayacağını böyle bir şeyi kabul edemeyeceğini söylüyor.. en son " sen kız olmasaydın sessizce çekip giderdin sonuçta benim kız istediğimi biliyorsun" dedi. bir sey diyemedım ne diyebılırım kı...

onun bu düşünceleri her geçen gün beynimi kemirdi ve davranışım ses tonum soğuklaşmaya başladı ona karşı.. sonra diktireyim dedım..o kabul etmezse beni bu şekilde öc alacaktım ondan..

ayın 12 sinde askere gidiyor.. ben sudan bir sebeple ayrılayım istiyorum ama ailemin baskısı çok fazla ayrılmamı istemiyorlar.. her şeyi ona açık açık anlatayım seçimini yapsın istiyorum bu defada duyulur dıe güvenemiyorum ona.. askerlik öncesi bitirmek istemiyorum gidecek diye.. o askerde iken zaten bitiremem.. o askerden gelene kadar da çok zaman gececek...

sonra günün birinde birisi ile tanıştım.. arkadaşım sırdaşım oldu.. anlattım ona durumumu... herşeyınle bana gel başımın üzerinde yerin var.. yeni bir hayat kuralım diyor..

şimdi ne yapmalı bilmiyorum... ondan ayrılamıyorum.. ailem izin vermiyor gercekleri bilmedikleri için barştırıorlar sureklı..

her gecen zaman aleyhıme işliyor... ve ben hangi yola gidecegımı bilmiyorum

ona gerceklerı mı soylemelıyım... sudan bı sebeple ayrılmalı mıyım bilmiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var...

bunu anlatacak kadar karaktersiz biri mi

Bence sudan bir sebep bul ve ayrıl!
Yapmış olduğun diktirme planı çok saçma olur ve dürüstlük adına insanda birşey bırakmaz.
Senin dürüst olman bakire olmamandan çok daha güzeldir.
Evlenecek olan sensin ailen değil.Kendi kararlarını kendin ver derim.
Ayrıca öc almak nedir?
Ortada öc alacak birşey var mı?
Çocuğun kişisel tercihi bu diye öc almak neden?

erkeklere güven olmaz...gün gelir yüzüne tokat gibi carpar...:69:

aslında demek istediğim gerçekleri olduğu gibi anlatması... yapılması gereken o tabi ama içinde bulunulan şartlara göre değişebilir bilemem...diyelim anlattı başımdan bunlar geçti diye bunu herkese anlatacak kadar karaktersiz biri mi diye sordum:53:

evlense böyle kabul etse kesinlikle haklısın gün gelir yüzüne çarpar türk toplumunda büyümüş bir erkek

bence de ayrıl başka bir bahaneden, iş uzamadan. diğer tanıştım dediğin insana falan da gitme sakın, herkese anlatma bu olayı bu senin özelin. hatta kimseye anlatma. bunu kullanan çok olur. gel başımın üstüne diyenlere de kanma sakın sakın sakınn.

cnm benim ben bisey anlamadim, sen bu adamla sevdigin icin mi berabersin yoksa ailenin baskisi yüzünden mi? anladigim kadariyla onu sevmiyorsun. kizlik meselesine takilip kalma bence. anlasamiyorsuz deyip ayrilsan ailen anlayis göstermez mi?

Son düzenleme:
aslında demek istediğim gerçekleri olduğu gibi anlatması... yapılması gereken o tabi ama içinde bulunulan şartlara göre değişebilir bilemem...diyelim anlattı başımdan bunlar geçti diye bunu herkese anlatacak kadar karaktersiz biri mi diye sordum:53:

evlense böyle kabul etse kesinlikle haklısın gün gelir yüzüne çarpar türk toplumunda büyümüş bir erkek

canim bence hep yuzune vurmasi baskalarina anlatmasindan daha kotu...baskalari gun gelir unutur gider hep konusacak degil ya ama o sevgilisi eline buyuk bi koz almis olur ve kendide bi gun bi hata yapsa kiz bisey dese uste cikmak icin hep ama hep bu konuyu yuzune vurur nacizane fikrim bu ve arkadas her zaman onun karsisinda ezik duruma duser ve arkadasim su seni herseyinle kabullenirim diyen insanada bu kadar cabuk guvenme derim firsattan istifade ediyor olabilir bilemiyorum:kkk:

ne demek ben kız isterim ya...
sen insan değil misin zamanında birine güvenip birlikte olduysan senin günahın ne.. ne anlayışsız erkekler var ya..

Bence sudan bir sebep bul ve ayrıl!
Yapmış olduğun diktirme planı çok saçma olur ve dürüstlük adına insanda birşey bırakmaz.
Senin dürüst olman bakire olmamandan çok daha güzeldir.
Evlenecek olan sensin ailen değil.Kendi kararlarını kendin ver derim.
Ayrıca öc almak nedir?
Ortada öc alacak birşey var mı?
Çocuğun kişisel tercihi bu diye öc almak neden?

aynenkatılıyorum sonuçta çocuk doğal bişey istiyo öc almak neden...anlatma duyulmasından korkuyosan ayrıl ama askerden sonra ayrılman daha kötü olmazmı?çünkü daha ciddiye biner herşey..

Kiz olmadiigini ogrenmesi bir yana, bir baskasiyla sirdas dost ve basimin ustunde yerin var diyecek kadar ote duygular yasadigini ogrendiginde ne tepki vereceginden cekinmiyormusun diye merak ettim..

Bence herkesten ayril ve kafani dinle, epey zamann gececek demissiniz , zaman oylede boylede gececek iyi veya kotu..

canim bence hep yuzune vurmasi baskalarina anlatmasindan daha kotu...baskalari gun gelir unutur gider hep konusacak degil ya ama o sevgilisi eline buyuk bi koz almis olur ve kendide bi gun bi hata yapsa kiz bisey dese uste cikmak icin hep ama hep bu konuyu yuzune vurur nacizane fikrim bu ve arkadas her zaman onun karsisinda ezik duruma duser ve arkadasim su seni herseyinle kabullenirim diyen insanada bu kadar cabuk guvenme derim firsattan istifade ediyor olabilir bilemiyorum:kkk:

katılıyorum en doğru gözüken zaten ayrılması.. kabul etse bile şahsi fikrim ilerleyen yıllar için onun kabul etmemesi

Kesinlikle anlatma.. adam "kız istiyorum" diyor
cins köpek seçiyor sanki !
gerçekleri açıklarsan ailen anında öğrenir..
zaten gönlün de yok gibi pek ayrıl,askerliği bahane edebilirsin.
askerlik yorucu bir süre ümit vermek istemiyorum askerdeyken üzmek istemiyorum diyebilirsin.
ailen niye bu kadar ısrarcı anlamış değilim..

tabiki öc almak dogru bse değil kabul ediyorum ama bana bir cok kızla beraber oldgunu söyledı ve bende olabılır gecmısınde ne yasadysan yasams olabılrısın dedım..

bana gecmısımle ılgılı hcbse sormuyor..belkıde duymaktan korkuyor..

diktirmek... bi zamanlar düşündüğüm hastaneyı bıle ayarlamstım ama sımdı ne zamana kadar saklayabılrım kı dıyorum... artık yenı tertemz bı sayfa acmak ıstıyorum sadece..

diktirdim diyelım... bir gece uykumda sayıklamayacagımın garantısı var mı dıe dusundum.. ya da bı anda uykudan tartaklanarak uyandırılıp" sen ne dıosun" sorusuyla karsılasmak ıstemıyorum... korkuyorumm...

tabıkı tercıhıdır saygı duyarım ama bılmıyorum ne yapmalıyım... beklemelı mıyım belkı de gun gelecek o ayrılacak baska sebeplerden dıyorum ama bu baskı ıle zor....

cnm benim ben bisey anlamadim, sen bu adamla sevdigin icin mi berabersin yoksa ailenin baskisi yüzünden mi? anladigim kadariyla onu sevmiyorsun. kizlik meselesine takilip kalma bence. anlasamiyorsuz deyip ayrilsan ailen anlayis göstermez mi?

arkadasim kimse kimseyi kinamadiki ? dedigin gibi herkesin basina gelebilir boyle bisey insaniz sonucta ve hersey biz insanlar icin sen neden boyle bise soyledin anlayamadim:26:

bence seni SEN oldugun icin , seni her halinle seven ve kabuleden biriyle beraber ol. seni byöle kabul etmeyen biri gercekten sevmiyor demektir

bunla evlenceksen diktir. müstehak. dürüst olmak zorunda değilsin bence.

en son " sen kız olmasaydın sessizce çekip giderdin sonuçta benim kız istediğimi biliyorsun" dedi. bir sey diyemedım ne diyebılırım kı...

Çok şey diyebilirdin..öncelikle insan olmayı,namusun bir zara bağlanmaması gerektiğini,bunun beyinle,kişilikle alakalı olduğunu anlatabilirdin..asıl olanın sevgi ama gerçek sevgi,şefkat,merhamet olduğunu anlatabilmeyi deneyebilirdin..pes etmeden önce.
Öç almak için diktirmeyi düşünmen sadece kendini kandırman olurdu,onu gerçekten sevseydin zaten öç almayı düşünmezdin..hatta karşına çıkan yeni birisine bu kadar güvenmezdin.Velhasıl sende ona gereken değeri vermiyor,gerektiği kadar sevmiyormuşsun..bu yüzden onunla bir şekilde ilişkini bitirmeni tavsiye ederim.

Back
X