Kız sevgilime tatlı yapıp göndermiş. Fevri mi davrandım?

redhairgirl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
72
22
8
23
Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?

Edit: sevgilim aradı ve sorun çözüldü arkadaşlar ben biraz büyük tepki vermişim.

Son düzenleme:
Sanırım benim de pek hoşuma gitmezdi böyle bir durum ama olay çıkarıp da sevgilime böyle tepki vermezdim eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak gerek. Ama bazı insanlar böyle gereksiz jestler yapmayı seviyor umursamayın. İlerisi için de kızın tepkilerini ölçün

Herkese merhaba. Az önce olan bir olay yüzünden sinirlerim bozuldu. Sevgilimin çok yakın bir arkadaşı var onun da görüştüğü yeni bir flörtü var. Arkadaşı geçen gün sevgilimle tanıştırmış kızı. Sevgilim laf arasında sevdiği bir tatlıyı söylemiş(ben de çok yaparım ona) . Birkaç gün sonra da kız o tatlıyı yapıp arkadaşı aracılığıyla sevgilime göndermiş. Bana kızın sadece bir defa gördüğü erkeğe durduk yere böyle bir şey yapması tuhaf geldi. bir anda sinirlendim sevgilimle tartıştık ama fevri mi davrandım diye düşünüyorum. Erkek arkadaşım saçmalama kız biliyor sevgilim olduğunu söyledim ayrıca o arkadaşımın sevgilisi vs dedi haklılık payı da var. Sizce ben çok kötü mü düşünüyorum yoksa şüphelenmekte haklı mıyım?

ya hahhaa ne alaka ya. Bir kere gördüğü kişiye neden tatlı yaparsın ki? Sevgilin arkadaşının babası değil abisi değil. Kızı kabul etse ne etmese ne.
Hemen anlam çıkarmaya gerek yok boş bulunup yapmış olabilir. Şimdilik izlemede kalın fevri hareket etmeyin

Sanırım benim de pek hoşuma gitmezdi böyle bir durum ama olay çıkarıp da sevgilime böyle tepki vermezdim eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmamak gerek. Ama bazı insanlar böyle gereksiz jestler yapmayı seviyor umursamayın. İlerisi için de kızın tepkilerini ölçün
Evet ona ben de pişman oldum keşke sevgilime belli etmeseydim ya🤦🏼‍♀️

Erkek arkadaşınızın ne kabahati var bu durumda? Fazla tepki göstermişsiniz bence. Kızın yaptığı biraz gereksiz olmuş ama şüphe edecek bir durum da yok bence.

Ya sanki o yüz vermese kız böyle bir şeye cesaret edemez gibi hissettim ondan sinirlendim erkek arkadaşıma ama kıza sevgilim var falan demiş tanıştıklarında.

Kız daha flört aşamasında arkadaşlarına kendini sevdirmek adına tatlı yapmış olabilir..
Erkek arkadaşına da suç bulma çocuğun haberi olmadan emrivaki bir sürpriz olup kabul etmiş.

Back
X