- Konu Sahibi nisandakar
-
vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aman benim ki de fikir işte. 1 kızım var Allahım uzun ömür versin, 2. sini istiyorduk o da erkek olursa iyi olur falan diyordum ama, istenmeyen maddi sorunlar ortaya çıkınca biz artık 2. çocuktan vaz geçtik.
:çok üzgünüm:
Allah isteyenlere olmayanlara versin.
allah ne dilerse o olur gerisi denemeler falan yok yiyecekler hepsi bos bence
Tabi ki Allah bilir ama bilim adamlarının araştırmalarını da göz ardı etmemek lazım.
Sonuçta insanlar kanser hastası olunca Allah verdi bana bu hastalığı diye kendisini ilaçsız bırakmıyor teadvisini de uyguluyor değil mi?
Erkek bebek kız bebek istemek bir hastalık değil ama insanoğluyuz isteklerimiz oluyor.
Evimiz olunca araba istiyoruz, 2si de olunca 2. evi istiyoruz
hastaliga tedbir almayip sadece takdir diyerek oturacak cahil bi insanin tavriyla benim bu dedigimin ne alakasi var anlayamadim
deneyin arkadasim istediginiz yontemi ben de denerim belki ilerde ama bana sacma geldigini inanmadigimi soyledim sadece
yine yine tekrarliyorum bu dediklerinizi hergun bin kere yapsaniz bebegin kiz mi olacagi erkek mi allah in elindedir..
allah kim ne cinsiyette evlat istiyorsa saglikla nasib etsin insallah
kesinlikle bunlar bos seyler ve bana çirkin geliyor cinsiyet tercihi evlat evlattır ve burada yıllardır bekleyenler varken bunları konusmak hoş değil
allah ne dilerse o olur gerisi denemeler falan yok yiyecekler hepsi bos bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?