Doğuma Hazırlık kız ya da erkek bebe için yumurtlama takibi yapanlar, nasıl besleneceğinizi bilyrmsnz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nisandakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
536
16
96
Diğer
mesela yumurtlama gününde tek ve derin ilişki erkek bebek olma olasılığını artırıyormuş ama hadi ilk önce çıkan sperm hücresi x ise. y istediği kadar hızlı olsun ilk önce çıkan x hücresi ise boşuna erkek bebek için yumurta takibi yapmış olursunuz, ya da kız bebek için.

anne ve baba adayının beslenmelerine de dikkat etmeleri gerekiyor bunu unutmayın

TAM ANLATAMADIM AMA OLSUN AŞAĞIDA Kı LıSTEYı DE DıKKATE ALIN

Son düzenleme:
KIZ ÇOCUK İSTEYENLER
--------------------------------------
BESLENME REJİMİ

Tuzlu yiyeceklerden uzak durun ve kalsiyum (sütlü yiyecekler,balık, badem, yumurta sarısı, pırasa) ve magnezyum (çikolata, ekmek, bal) açısından zengin yiyeceklere ağırlık verin.

---------------------------------------
CİNSEL İLİŞKİ SAYISI

Sık sık, haftada birden fazla olmalıdır.

-----------------------------------------
DÖLLEYİCİ CİNSEL İLİŞKİNİN ZAMANI

Ovülasyondan 2 ya da 5 gün önce cinsel birleşme.Daha yavaş hareket eden dişi sperm hücreleri (X) yumurtaya kadar ulaşacak zamanları olacaktır.

------------------------------------------------------

SPERM HÜCRELERİNİN YOĞUNLUĞU

Döllenmeden önceki günlerde erkeklerde boşalmanın sayısı ne kadar çok olursa, spermde cm³ başına düşen X hücrelerinin miktarı da o kadar artar.

--------------------------------------------------------
CİNSEL İLİŞKİ DE KONUM

Penis çok içeri girmemeli,(yüzeyel ilşki) çünkü X hücreleri Y hücrelerine göre uzun yola daha dayanıklıdır.

-------------------------------------------------------
CİNSEL İLİŞKİ DE ORGAZM

Kadında orgazmın olmaması sonucu X ve Y arasındaki şans eşit olacaktır.

ERKEK ÇOCUK ıSTEYENLER
--------------------------------------------
BESLENME REJıMı

Yemeklerinizde tuzun oranını arttırın ve sodyum (pirinç, yeşil fasulye, yulaf, kayısı) ve potasyum (tereyağı,kayısı, buğday) ağırlıklı besinler tercih edin.

------------------------------------
CıNSEL ıLıŞKı SAYISI

Seyrek ilişki ve ovülasyondan 10 gün önce kesinlikle ilişkiye girmeyin.

bunu bazı dr lar herhangi bir erken boşalmayı önlemek için 5 ve 7 gün arası diyorlar
---------------------------------------------------------------------------------------------------

DÖLLEYıCı CıNSEL ıLıŞKıNıN ZAMANI

Ovülasyonun olduğu gün ya da ovülasyondan 1-2 gün sonra tek ve derin birleşme. Daha hızlı olan erkek sperm hücreleri (Y) yumurtaya daha önce varacaklardır.

-------------------------------------------------------------------------------

SPERM HÜCRELERıNıN YOĞUNLUĞU

Boşalmanın sayısı az olmalıdır. Böylece spermde bulunan Y hücreleri daha çok olacaktır.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CıNSEL ıLıŞKı DE KONUM

Penisin daha derine girmesi (derin birleşme) Y hücrelerinin canlılığını arttıracaktır.

--------------------------------------------------------------

CıNSEL ıLıŞKı DE ORGAZM

Kadında yoğun orgazm.Ön sevişme. Döl yatağındaki kasılmalar Y hücrelerinin yumurtaya daha hızlı ulaşmalarını sağlar.

vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aman benim ki de fikir işte. 1 kızım var Allahım uzun ömür versin, 2. sini istiyorduk o da erkek olursa iyi olur falan diyordum ama, istenmeyen maddi sorunlar ortaya çıkınca biz artık 2. çocuktan vaz geçtik.
:çok üzgünüm:

Allah isteyenlere olmayanlara versin.

aman benim ki de fikir işte. 1 kızım var Allahım uzun ömür versin, 2. sini istiyorduk o da erkek olursa iyi olur falan diyordum ama, istenmeyen maddi sorunlar ortaya çıkınca biz artık 2. çocuktan vaz geçtik.
:çok üzgünüm:

Allah isteyenlere olmayanlara versin.

amın amın amın amın amın ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq: bana ve tum ısteyenlere tez zamanda

allah ne dilerse o olur gerisi denemeler falan yok yiyecekler hepsi bos bence

Tabi ki Allah bilir ama bilim adamlarının araştırmalarını da göz ardı etmemek lazım.
Sonuçta insanlar kanser hastası olunca Allah verdi bana bu hastalığı diye kendisini ilaçsız bırakmıyor teadvisini de uyguluyor değil mi?

Erkek bebek kız bebek istemek bir hastalık değil ama insanoğluyuz isteklerimiz oluyor.
Evimiz olunca araba istiyoruz, 2si de olunca 2. evi istiyoruz

-------------BıR DE BU BESLENME DıYETı Nı 72 GÜN UYGULADIKTAN SONRA YUMURTLAMA ZAMANINDA TEK ıLıŞKı. ANNE ADAYI DA BABA ADAYI DA 72 GÜN BU BESLENME DıYETıNE UYACAK MIŞ.

Hepsi boş gerçektende. Ben de hepsini denedim belki daha da fazlasını. Aşermelerim bile et yönündeydi, bebeğim sağdaydı hep, bulantılarım çoktu ama bi kızım daha olacakkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

kesinlikle bunlar bos seyler ve bana çirkin geliyor cinsiyet tercihi evlat evlattır ve burada yıllardır bekleyenler varken bunları konusmak hoş değil

Tabi ki Allah bilir ama bilim adamlarının araştırmalarını da göz ardı etmemek lazım.
Sonuçta insanlar kanser hastası olunca Allah verdi bana bu hastalığı diye kendisini ilaçsız bırakmıyor teadvisini de uyguluyor değil mi?

Erkek bebek kız bebek istemek bir hastalık değil ama insanoğluyuz isteklerimiz oluyor.
Evimiz olunca araba istiyoruz, 2si de olunca 2. evi istiyoruz

hastaliga tedbir almayip sadece takdir diyerek oturacak cahil bi insanin tavriyla benim bu dedigimin ne alakasi var anlayamadim
deneyin arkadasim istediginiz yontemi ben de denerim belki ilerde ama bana sacma geldigini inanmadigimi soyledim sadece
yine yine tekrarliyorum bu dediklerinizi hergun bin kere yapsaniz bebegin kiz mi olacagi erkek mi allah in elindedir..
allah kim ne cinsiyette evlat istiyorsa saglikla nasib etsin insallah

kesinlikle bunlar bos seyler ve bana çirkin geliyor cinsiyet tercihi evlat evlattır ve burada yıllardır bekleyenler varken bunları konusmak hoş değil

tedbir insanlardan takdir Allahtan
neden çirkin geliyor ki.sen 4 kızı olmuş bi kadının ne psikolojidie oldugunu bilirmisin???
onun için önemli olmasada cevresinin lafı sözü yetiyor insana
lütfen saygılı olun biraz.arkadaş bişi paylaşmış
senin işine yaramayabilir ama hergün buraya gelip farklı yöntem arayan insanlar var
sana çirkin geliyorsa okumaz gecersin
tekrar yineliyorum TEDBİR BİZDEN TAKTİR ALLLAHTAN.

Allah herkese yaşatsın annelik duygusunu inşallahh

allah ne dilerse o olur gerisi denemeler falan yok yiyecekler hepsi bos bence

Elhamdürillah müslümanız ve Allaha inancımız sonsuz.Herşey ondan gelir bununda bilincindeyiz
ama bilimsel bazı gercekler de var.bunları bilen biri denemek ister tabiki
yalnış bunun neresinde???

farklı cinsyitte cocuk isteyen bi kadının kendince bazı yöntemler denemesini Allaha şirk koştugu anlamına getirmeyelim lütfen.

arkadaşlar tartışmaya hiç gerek yok. boş verin isteyen istediğini söylesin.

ben 2. çocuğu düşünürken araştırmıştım ama şuan elimizde olmayan bazı borç nedeniyle 2. çocuktan vaz geçtik. ama burada --acaba bunu da denesem olur mu--diyen arkadaşları gördüğüm için yazmak istedim. ne var ki bunda.

herkes kızı ve oğlu olsun ister niye istemesin ki. mesela ben 2 çocuktan fazlasını düşünmezdim. 2.sini yapmak istesem ilk çocuğum kız olduğu için 2. si de erkek olabilir diye düşünürüm ama kız olursa da farketmez çünkü 2 den başka çocuk yapma niyetim yoktur.

ama etrafında oğlu olmadığı için kırıcı sözler işiten ya da kız çocuğundan sonra gelecek olanında erkek olmasını isteyenler için bu istekler gayet normal.

sonuçta bir mağazaya girdiğiniz de aynı elbiseden 2 tane mi alırsınız yoksa 2 sinide farklı mı alırsınız.
bu konuda da araştırma yapan birileri varsa neden denemeyeyim.

Back
X