Kıza benzetti..

beyaz kelebek88

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
164
48
18
37
Merhaba kızlar 11 haftalik hamileyim bugün ikili test için gitim.bacaklarının arasını bı türlü göremedik. Doktora ısrarla sorunca kıza benziyor ama bişey diyemem dedi.kiz için erken bi tarih değil mi kızlar geç belli olurmus

Bencede cok erken canm biraz daha sabirli ol :)

Canım 11. hafta biraz erken değil mi ya ?? Ben bile 33. haftamda öğrenebildim "KIZIMIN" olacağını :) bi abla var o da 31. haftalık hamile! Ama ona da bi "kız" bi "erkek" diyorlarmış. Yani biraz daha sabret bence

13.hafta ikili test sonrası erkek dendi. 16.ci hafta 80-%90 göremediğimden kız diyorum dedi, dün %1000 erkek oldugunu öğrendik. Görememek kız demek değil, kendim yasadım :) Kordonunu cok sevmis bebeklerimiz sadece biraz sabır gerekiyor :))

Sen israrla sorunca bir cinsiyet demis olabilir canim. Bacaklarini da kiz bebekler açmaz utanir derler ya, o yuzden kiz demis olabilir. Daha çok erken canim.

ısrarla sormuşsunuz, doktorda o yüzden öyle demiştir. benim 11. haftada dr hiç kendi sormadan kendisi söyledi cinsiyeti, değişmedi gördüğü gibi kaldı. kemik ölçümleri vs den yola çıkmıştı.

banada 11.haftamda kız demişti ama biz bacak arasını net olarak görmüştük

Canım bu biraz doktordan doktora değişen bi durum. Bazıları hemen anlıyor bazıları anlamıyor. Bazı bebekler anneden hormon alıyormuş cinsel organları büyüyormuş yanılma oluyprmuş falan. Ben kendi doktorumdan başka birine gittim 13. Haftada %100 kız dedi. Bacak arası bariz gözükmüştü. Kendi doktorum 16. Haftaya kadar bekledi. Söylemek istemedi. 2 kere kız 1 kere %90 erkek dedi. Şoka girdim o zaman. En sonunda kız dedi. 20. Haftamdayım daha iki gün önceki kontrolümde cinsiyetinin netleştiğine inanabildim. Çok zor beklemek kendimden çok iyi biliyorum ama beklemekten başka çare yok. Hayal kırıklığına uğrayabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…