Doğuma Hazırlık kıza benziyor denipte oğlu olan varmıı ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayseNURADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
23
0
36
Bolu
merhaba arkadaşlar tam 16 haftalık hamileyim dun doktorum kıza benziyor,kız gibi dedi bacaklarını acmadı ama cıkıntı olsa görünürdü dedi.bizde herkese kız dedik bebeğimizi ama benım aklımda bır soru işareti var.hiç boyle bısey basına gelen oldumu acaba ??

merhaba arkadaşlar tam 16 haftalık hamileyim dun doktorum kıza benziyor,kız gibi dedi bacaklarını acmadı ama cıkıntı olsa görünürdü dedi.bizde herkese kız dedik bebeğimizi ama benım aklımda bır soru işareti var.hiç boyle bısey basına gelen oldumu acaba ??

kızkardeşimin bebeğine de 16.haftada çok büyük ihtimal kız dedi dr.ama 2-3 gün önce(20.haftasında şimdi) oğlumuz olacağını öğrendik...
biz bide yanılma payı olmaz artık bu haftada die bi sürü kıyafet aldık bebişe.
:52:

:44: sanırım olabiliyor ama düşük bir ihtimal diye biliyorum çünki erkek çocuklarının çıkıntısını saklayabilecek durumu olmuyor sanırım sadece bir kaç kişide duydum, burada gördüğüm kadarla da tek tük raslanır bir durum, çevremde de çok ark var 16-20. haftalardan sonra çok yanılma olmadı, allah gönlüne göre versin canım.:44:

bende 19+2 haftalık hamileyim. 16. haftada doktorum kıza benziyor dedi. bugünde doktorumu değiştirdim, buda kıza benziyo ama kesin deil dedi. anlamadım ben bunu walla:59: millet 12. haftada belli oluyo diyo biz 20 olduk hala kesin bişey yok. inşallah senin istediğin gibi olur. ama yinede hayırlısı diyelim:nazar:

13.haftada bana da arkası dönük kıza benziyor dedi 16.haftada erkek dedi.değişebilirde ama 4 boyutlu ultrasonda sanırım netleşir cinsyet

benimde 16 da kız sandı doktor pipiyi göremedik yatıyordu bir hafta sonra erkek olduğunu anladık şimdi kesin erkek....allahım son anda değiştirmezse... herşey allahtan doğuma bir hafta kala değişen cinsiyetler var hepsi allahtan tabi... canım biraz daha bekle kesin belli olur..bişey alma şuan için:50:...bebeğe...​

benimde 16 da kız sandı doktor pipiyi göremedik yatıyordu bir hafta sonra erkek olduğunu anladık şimdi kesin erkek....allahım son anda değiştirmezse... herşey allahtan doğuma bir hafta kala değişen cinsiyetler var hepsi allahtan tabi... canım biraz daha bekle kesin belli olur..bişey alma şuan için:50:...bebeğe...​

doguma bir hafta kala cinsiyeti degisnlermi var :53::53::53:? töbeeeeeeeeee
dokotr yanilmasi olmasin ... :34::34:

benim değil ama eltimin başına geldi 5 aya kadar hep kız dendi sonra ayrıntılı ultrasonda erkek olduğu anlaşıldı. eşimin kuzenide 20 haftalık oluncaya kadar cinsiyetini öğrenemedi bebek gizlemiş ayrıntılıda erkek olduğu anlaşıldı:)kendini saklaması kız olduğunu göstermiyo yani...herşeyin hayırlısı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

sanırım en tuhaf benimkisi.üç doktordan sonra tayin olup geldiğimiz yerdeki özel doktor 31.haftada kızımız değil oğlumuz olcağını söyledi.ve şuan allah bağışlarsa 22aylık bir oğlum var..

yaren35 oğlunu allah bağışlasın, hayret ettim 3 doktorun bakıp bilememesine demek ki var böyle şeyler halen, kız saklar da oğlanın saklama durumu olamıyor diye nasıl göremediler ki? sevgiler...

slm arkadaslar.ben 16+4 haftalikken kiza benziyo dedi doktorum.bi cikinndi var ama bilemedi kizmi erkekmi .yani kizlarda öyle bi cikinnti oluyomu 16 haftalikken görülebilen.2 hafta sonra kontrolüm var bakalim.basina böye sey gelen varmi:)

slm arkadaslar.ben 16+4 haftalikken kiza benziyo dedi doktorum.bi cikinndi var ama bilemedi kizmi erkekmi .yani kizlarda öyle bi cikinnti oluyomu 16 haftalikken görülebilen.2 hafta sonra kontrolüm var bakalim.basina böye sey gelen varmi:)

Evet canım kızlardada çıkıntı olabiliyor. Nette resimler var bak istersen. Sağlıkla kucağına al...

benim bir tanıdığımada 9.aya kadar kız dediler.9.ayda erkek olduğu anlaşıldı:31:

slm kızlar, daha öncede yazmıştım ben. 2 doktorda kıza benziyor dedi 20. haftaya kadar, bugün kontrolüm wardı (bu arada 22. haftadayım artık) bugünde kesin erkek dedi doktorum. yani doktora güwenipte yaymayın millete :45:

bizde biraz şaşırdık ama malesef olabiliyor. :37:

Son düzenleme:
Back
X