"Kızacağını bildiğim için söylemedim mazereti!" mazeret midir?

blick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
67
0
36
Adana
Arkadaşlar bir tek benimki mi böyle yoksa sizin eşleriniz de bu aptal mazereti kullanıyor mu?
Benimki tamamen saklamıyor ama atıyorum 1-2 saat sonra söylüyor yada benim farkedeceğim kesin olan bir şeyi benden önce farketmiş oluyor ama kızarım diye söylemiyor ben farkedinceye kadar erteliyormuş!
Zaten hemen anlıyorum birşey olduğunu çünkü hemen yalakalık falan yapmaya başlıyor dur bir öpeyim sarılayım falan ben soru soruyorum cevabı vermeden önce öpeyim diyor ya daha çok deliriyorum.
Ya madem kızacağımı biliyorsun yapıp yalakalık yapacağına yapmasana işte şunu!
Öyle çok önemli şeyler değil ama farkedinceye kadar kakalaması yok mu delirtiyor beni!Böyle daha çok kızıyorum diyorum sadece olaya değil yedirmeye çalışmana da kızıyorum ikiye katlanıyor suçun diyorum ama anlamıyor ki adam.

mantıklı ama:27::27:

mesela geçende, alyansımı kaybettim gerçi zaten takmazdım ama o fark edene kadar çaktırmadım:27::1::1:

mesela geçende, alyansımı kaybettim gerçi zaten takmazdım ama o fark edene kadar çaktırmadım:27::1::1:

Bu yine iyi sonuçta bilerek yapılmamış bir şey ama bir de kızacağını bildiğim halde yaptım ama söylemeye bir tarafım yemiyor olayı var.

1 haftadr eşime cebinden ulaşamıyorum.diyorum neden kapalı telin çekmiyor diyor.teli alıpta bakmak gelmedi aklıma son 2 gundur ver bakıcam diyorum vermiyor..hemde 3 hafta oldu alalı.artık gına geldi bastırdım beni kıllandırıosn ne işler çeviriosn dedim.wc ye gitti bu bi ara teli aldım baktım ki paramparça olmuş ekranı.dedim bu nee ya aşkım sölicektm ama kızarsın die söleyemedim patronum arabayla üstünden geçti yenisini alcak dedi.keşke söleseydin farklı şeler düşündüm hata yapıosn böyle gizlemekle dedim.sinir küpü oldum ama nie sölemiyosun beeeeeee adam.illa sinir krizleri geçirtecek.

bi örnek veriyim dedim cnm bende.yani tek senn ki değil böyle olan.çıldırtana kadar gizlerler.

1 haftadr eşime cebinden ulaşamıyorum.diyorum neden kapalı telin çekmiyor diyor.teli alıpta bakmak gelmedi aklıma son 2 gundur ver bakıcam diyorum vermiyor..hemde 3 hafta oldu alalı.artık gına geldi bastırdım beni kıllandırıosn ne işler çeviriosn dedim.wc ye gitti bu bi ara teli aldım baktım ki paramparça olmuş ekranı.dedim bu nee ya aşkım sölicektm ama kızarsın die söleyemedim patronum arabayla üstünden geçti yenisini alcak dedi.keşke söleseydin farklı şeler düşündüm hata yapıosn böyle gizlemekle dedim.sinir küpü oldum ama nie sölemiyosun beeeeeee adam.illa sinir krizleri geçirtecek.

bi örnek veriyim dedim cnm bende.yani tek senn ki değil böyle olan.çıldırtana kadar gizlerler.

:1: hay Allahım ya.
ama işte bu nasıl bir kafa anlamıyorum ki ben.Sakladıkça herşeyin daha kötü olacağını tahmin etmek bu kadar zor mu.Bir de artık ben adamın ciğerini biliyorum suratına bakınca anlıyorum bugün yine kapıdan girer girmez hiç bir belirti olmamasına rağmen şöyle oldu değil mi dedim aaa nerden biliyorsun diyor bir de ya:52:
Suratından belli kızacağım bir halt ettiği.Var ya köpeğimde aynen böyle yapar yapar sonra bakar biri geliyor hemen yatağına koşup yatar aaa noldu ki ben yapmadım gibisinden :90: ama onunda suratından anlaşılıyor hemen.
Eşime de söyledim zaten aynı paris gibi davranıyorsun diye gülüyor ya

yatarken ben de alyansımı çıkarmıştım,ertesi gün dışarı çıkmam gerekti,alışveriş için.kızımı elinden tutmuş giderken birden yolda durakladım ve nefesimi tutarak:'alyansım!!!!'dedim.14 yıllık evliliğimde ilk defa başıma geldi bu:1:...sonra gözüm kızıma kaydı ve 'nolcek canım?alyansımın elinden tutmuş yürüyom işte...bilmese de olur!'dedim.:9::9::9:

Tipki kucuk cucuklar gibi.'Anne kizarsin diye soylemedim derler ya buda ayni oyle birsey,koca yasi,basi yerinde adamlar hahahah cok komik geldi acikcasi....:33:

Kesinlikle eşim bu bahaneyi kullanıyor!:20:

Saf adam ya öğrendikten sonra hem o olay için hem sakladığı için iki kat papara yiyor..

Hoşuna gidiyor ayar yemek,yemedi mi ekşi elma gibi aranıyor ya..:51:

benım eşimde yapar bunu.çok uyuz bı durum.
kızacagnı bildiğim için söylemedım.
kızacagımı biliyosun ozaman neden yapıyosun?

Back
X