- 25 Ocak 2023
- 227
- 64
- 13
- 23
- Konu Sahibi filiz nida
-
Parol veya minosetten başka ilaç içmeKizalr benim size sorum olacaktı
5haftalik hamileyim yeni kesey i gördük bebeği görmedim daha dün sabah çok kötü hastalandım grip atestim hiç düşmüyor vücut sızısı kualk boğaz ağrısı ve acildede hicbirsey yapmıyorlar ve eşimin çenesine dayanamdim parol içim bı sorun olurmi çok çabuk iç hapı eteş çocuğa sarar diye ve bı yontemleriniz varmı burun falan com kotu sızlıyor çorba acı li limonlu çay geçmedi atesimde düşmüyor
Kizalr benim size sorum olacaktı
5haftalik hamileyim yeni kesey i gördük bebeği görmedim daha dün sabah çok kötü hastalandım grip atestim hiç düşmüyor vücut sızısı kualk boğaz ağrısı ve acildede hicbirsey yapmıyorlar ve eşimin çenesine dayanamdim parol içim bı sorun olurmi çok çabuk iç hapı eteş çocuğa sarar diye ve bı yontemleriniz varmı burun falan com kotu sızlıyor çorba acı li limonlu çay geçmedi atesimde düşmüyor
Çok sağolun Allah razı olsunParol veya minosetten başka ilaç içme
Çok sağolun Allah razı olsunDoktorunuza danışmadan olabildiğince ilaç kullanmamalısınız çok geçmiş olsun
Ne ağrı ne ateşi kestiParol kullanabilirsin dedi bana doktorum ama o ateşi düşürmez ki ağrıyı keser
Çok sağolun deniyecegimParol gebelikte kullanılabiliyor, zaten tek onu veriyor doktorlar. Portakal ve limonu sıkıp içine bir tatlı kaşığı sirke, 1 tatlı kaşığı bal koyup için sabah akşam. Ben ileriki haftalarda ağır grip geçirmiştim öyle atlattım.
Bol bol su, bol bol yoğurt ve ilik suyuna çorba tüketin. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?