Kizamik rubella

Azra250

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
122
49
13
34
Arkadaslar bugun doktordan geliyorum.kizamik enfeksiyonu gecirmisim yakinlarda.ama bilinmiyor.hamileykende gecirmis olabilirim oncesindede.eger hamileyken gecirmissem cocukta sakatliklar meydana geliyormus..doktor ikili tarama testine gir bakalim sorun var mi diye dedi.eger varsa alalim dedi.ama ben o teste guvenmiyorum.cogu kisiye ozurlu diye yaniltiyolar.ve cocugumuda aldirmak istemiyorum.yani sonucta Allah gostermesin kotu bise ciksa bile aldirmayi dusunmuyorum.guvenmiyorum cunku.Allahtan umit kesilmez.simdi soruyorum size.ikili tarama testini yaptirip aklimdaki supheden kurtulayim mi.yoksa Allaha siginim dogumumu bekliyim

Canım ikili taramayla değil o testin bi karşılığı var yapılan daha önce o virüse yakalanmış mısın bağışıklık kazanmış mısın diye onda anlaşılıyo banada aynısını söylediler o kadar olumsuz konustular ki hamilelikle ilgili paylaştığım fotoğrafları bile silmiştim ama sonuçlar çıktı hiç bi sorun yoktu zaten o virüse yakalanmayan insan sayısı çok az muhakkak her kadın yakalanmış oluyomuş daha önce hiç korkma perinatolojiye git sevk versn doktorun hangi şehirdesin

Istanbuldayim canim.o tahlili istediler devlette.dedilerki 3 ay once gecirmis olabilrsin.bugunde ozele gittik.doktora tahlili gosterdik dediki bi testi istememisler.onu yaptirsaydin hangi tarihte gecirdigini bulurduk.dedim siz yapin o tahlili.artik olmazmis zamaninin gectigini soledi.yapsam bile sonuclar normal cikar dedi.o zaman yapilmasi gerekti.suan icin elimizden bisey gelmez.ikili tarama testine gir dedi.yani caresiziz.o hastanenin yaptigi hatadan dolayi ne zaman gecirmisim ogrenemedik

Rubella 53 çıktıysa çok çok iyi benim 26 çıktı bi risk yok dendi zamanı önemli değil bildiğim kadarıyla ne kadar yüksek çıkarsa değer o kadar iyi

Ama doktorlarin hepsi yakin zamanda gecirmissin dediler.kac hastaneye gittik hepsi ayni dediler.hevesimi kursagimda koydular.ben napim simdi arkadasim tek carem ikili teste girmek.cocukta bi hasar var mi diye.ondada kafamizi karistiracaklar diye korkuyorum.

Arkadaslar bugun doktordan geliyorum.kizamik enfeksiyonu gecirmisim yakinlarda.ama bilinmiyor.hamileykende gecirmis olabilirim oncesindede.eger hamileyken gecirmissem cocukta sakatliklar meydana geliyormus..doktor ikili tarama testine gir bakalim sorun var mi diye dedi.eger varsa alalim dedi.ama ben o teste guvenmiyorum.cogu kisiye ozurlu diye yaniltiyolar.ve cocugumuda aldirmak istemiyorum.yani sonucta Allah gostermesin kotu bise ciksa bile aldirmayi dusunmuyorum.guvenmiyorum cunku.Allahtan umit kesilmez.simdi soruyorum size.ikili tarama testini yaptirip aklimdaki supheden kurtulayim mi.yoksa Allaha siginim dogumumu bekliyim
Testi kesinlikle yaptir canim bak bemde aldirmak taraftari degilim şu acidan yaptir diyorum eger bebeginde bi sorun varsa bunu bil ve kendini bu duruma hazirla yada bebegini allah korusun kaybedersen filan nedenini bilmiş olacaksin.bu konuda tecrubesi olan biri olarak konusuyrm sen bilirsin ama en azindan testlerin temiz cikıncada icin rahat olucak.

1 ayım var henüz Doğum yapmadım ama testlerimin hepsi temiz çıktı bugüne kadar çok şükür

Ca
Canım benimde rubella sınır da çıkmıştı avidite yaptır yani yine kan vereceksin onlar da avidite ne bakacaklar ne zaman geçirdiğin anlaşılıyor benmde Dr. Hamilelikten önce geçirmişsin dedi

Testi kesinlikle yaptir canim bak bemde aldirmak taraftari degilim şu acidan yaptir diyorum eger bebeginde bi sorun varsa bunu bil ve kendini bu duruma hazirla yada bebegini allah korusun kaybedersen filan nedenini bilmiş olacaksin.bu konuda tecrubesi olan biri olarak konusuyrm sen bilirsin ama en azindan testlerin temiz cikıncada icin rahat olucak.
Senin testler nasil cikmisti canim.test yuzde yuz dogru deilki nasil inanim

Ca

Canım benimde rubella sınır da çıkmıştı avidite yaptır yani yine kan vereceksin onlar da avidite ne bakacaklar ne zaman geçirdiğin anlaşılıyor benmde Dr. Hamilelikten önce geçirmişsin dedi
Canim yaptirdim onu 3 ay once olabilir veya basinda olabilir dediler.tam bise demiyolar.senin kac cikmisti degerlerin

Senin testler nasil cikmisti canim.test yuzde yuz dogru deilki nasil inanim
Ben o nedenle söylemedim canim şöyle rubellayla ilgili sorun yasamadim ben ilk bebegimi kaybettim 5 aylikken ve bu testleride yaptirmamistim bisey çiksa bile cocugumu aldirmiycam zaten diye sonuc olarak bi neden bulunamadi ve surekli kafami kurcaladi acaba şundanmi oldu bundanmi oldu diye pskolojim bozulmstu düsunp duruydm nedenini a yuzden sanada gerekn testleri yaptir diyorum.

Ben o nedenle söylemedim canim şöyle rubellayla ilgili sorun yasamadim ben ilk bebegimi kaybettim 5 aylikken ve bu testleride yaptirmamistim bisey çiksa bile cocugumu aldirmiycam zaten diye sonuc olarak bi neden bulunamadi ve surekli kafami kurcaladi acaba şundanmi oldu bundanmi oldu diye pskolojim bozulmstu düsunp duruydm nedenini a yuzden sanada gerekn testleri yaptir diyorum.
Gercekten mi uzuldum :( kalbimi durmustu 5 aylik bayada buyukmus.:(

Geçmiş yıllarda Bi kaç tipik açılmış bu konuyla ilgili Bi sürü kadın yazmış onlara Bi bak istersen belki ulaşabilirsen sonuç ne oldu sorarsın çok eşmiş olsun

Bana bu testler 9 yada 10. Haftada yapıldı. Doktor bahsedilen virüsler bulunsa bebegi almamız gerekebilir cok ciddi sorunlar cikabilir demisti.Allah korusun tabii ama sen 2 li testini yaptır eger virüs olarak sıkıntı cikmazsa yine bebegin snnle kalir zaten.. Ama ciddi sorundan kasitlari beyin kusurlari görme kusurlari gibi ciddi sikintikar... Buyuk ihtimalle temiz cikacaktir ama kötüye karşı önlem almis olursun. Gecmis olsun cnm.

Bana bu testler 9 yada 10. Haftada yapıldı. Doktor bahsedilen virüsler bulunsa bebegi almamız gerekebilir cok ciddi sorunlar cikabilir demisti.Allah korusun tabii ama sen 2 li testini yaptır eger virüs olarak sıkıntı cikmazsa yine bebegin snnle kalir zaten.. Ama ciddi sorundan kasitlari beyin kusurlari görme kusurlari gibi ciddi sikintikar... Buyuk ihtimalle temiz cikacaktir ama kötüye karşı önlem almis olursun. Gecmis olsun cnm.
Yaptircam galiba.hic bisey yapmadanda oturulmuyo.gerekirse bi kac yere yaptiririm testi.

Canim korkma ... İhmal etme testi bakalım sonuc ne olacak.. Iyi bir riskli gebelik uzmani bul ve onunlada gorus.. Allahin izniyle elde olan herşeyin tedavisi var cnm bnm Allah şifa versin.

Canim korkma ... İhmal etme testi bakalım sonuc ne olacak.. Iyi bir riskli gebelik uzmani bul ve onunlada gorus.. Allahin izniyle elde olan herşeyin tedavisi var cnm bnm Allah şifa versin.
Amin canim insallah dedigin gibi olur.Allaha sigindik.

Back
X