tavsiye demişsin ama bu bildiğin reklam dostumTavsiye ettim sadece sormussun diye illa alacaksin demedim ki .
benim de cildimde kılcal damar kızarıklıkları var kimi dönem cok fazla kimi dönem çok az oluyo,siyah noktalarda var ve senin gibi karma ciltliyimselam kızlar, cildimde kendimi bildim bileli kızarıklıklar,lekeler ve geniş siyah noktalar var. karma ciltliym. kendime uygun fondoten arıyorum. en son Loreal kullandım ama cildim bu markanın ürünlerini pek sevmiyor. bunun dışında bb kremlere yöneldm, loreal ve nivea kullandım ikisini de kustu cildim. ayrıca süngerle sürüyodum. şimdi yeni bir marka arayışındayım kızarıklık ve lekeleri kapatacak bi ürün isityorum. fiyat olarak da 500'leri görmezse iyi olur :) şimdiden teşekkrler...
selam kızlar, cildimde kendimi bildim bileli kızarıklıklar,lekeler ve geniş siyah noktalar var. karma ciltliym. kendime uygun fondoten arıyorum. en son Loreal kullandım ama cildim bu markanın ürünlerini pek sevmiyor. bunun dışında bb kremlere yöneldm, loreal ve nivea kullandım ikisini de kustu cildim. ayrıca süngerle sürüyodum. şimdi yeni bir marka arayışındayım kızarıklık ve lekeleri kapatacak bi ürün isityorum. fiyat olarak da 500'leri görmezse iyi olur :) şimdiden teşekkrler...
Janna hic mac pro long wear fondoteni kullandn mi onu merak ediyrm bu aralarda ? Uzun sure kalicilik ariyrmSarı alt tonlu fondöten kullanırsanız kızarıklıkları nötrlemiş olursunuz. Mac studio fix fluid fondöten veya Make up forever ultra hd stick fondöten önerebilirim.(likit olanı daha az kapatıcı)
Kullandım canım. Kalıcılık arıyorsan seni tatmin eder. Benim macte favori fondötenim face and body.. Ama o tabi ki bb krem gibi kapatıcılıgı fazla olmayan su bazlı bi fondöten.Janna hic mac pro long wear fondoteni kullandn mi onu merak ediyrm bu aralarda ? Uzun sure kalicilik ariyrm
Peki canim kapaticilik icin ne diyosun ?Kullandım canım. Kalıcılık arıyorsan seni tatmin eder. Benim macte favori fondötenim face and body.. Ama o tabi ki bb krem gibi kapatıcılıgı fazla olmayan su bazlı bi fondöten.
Mac'ın fondötenlerini seviyorum ben.
Kapatılığıda iyi diye hatırlıyorum canım. Prolongwear serisinin göz altı kapatıcısı da cok iyidir.. Bu arada hem kapatıcılık hem kalıcılık iyi olsun dersen estee lauder double wear öneririm şiddetle.Peki canim kapaticilik icin ne diyosun ?
Kapatılığıda iyi diye hatırlıyorum canım. Prolongwear serisinin göz altı kapatıcısı da cok iyidir.. Bu arada hem kapatıcılık hem kalıcılık iyi olsun dersen estee lauder double wear öneririm şiddetle.
Evet cok güzel fondöten double wear :) ben günlük hayatımda artık o kadar yoğun flndötenler kullanmıyorum ama kalıcı olsun dersen üstüne tanımam ..Hep zaten pro long weari double wear la karsilastiriyolar
Evet cok güzel fondöten double wear :) ben günlük hayatımda artık o kadar yoğun flndötenler kullanmıyorum ama kalıcı olsun dersen üstüne tanımam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?