Pudra, Fondöten, Kapatıcılar kızarık cilde fondoten tavsiyesi

vienett

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
10
0
16
35
Ankara
selam kızlar, cildimde kendimi bildim bileli kızarıklıklar,lekeler ve geniş siyah noktalar var. karma ciltliym. kendime uygun fondoten arıyorum. en son Loreal kullandım ama cildim bu markanın ürünlerini pek sevmiyor. bunun dışında bb kremlere yöneldm, loreal ve nivea kullandım ikisini de kustu cildim. ayrıca süngerle sürüyodum. şimdi yeni bir marka arayışındayım kızarıklık ve lekeleri kapatacak bi ürün isityorum. fiyat olarak da 500'leri görmezse iyi olur :) şimdiden teşekkrler...

merhaba oncelikle cildinin problemine iyi gelen cilt urunleri kullanmalisin hem cilt bakimi olarak hemde makyaj urunleri olarak ben lr diye bir alman firmasi var dogal icerikli urunler uretiyor onu tavsiye ederim.ister internetten arastir istersen whatsapp tan ben yardimci olurum. Kardesimde ayni problemden sikayetciydi problemi kalmadi simdi iletisim no: 05300688078

selam kızlar, cildimde kendimi bildim bileli kızarıklıklar,lekeler ve geniş siyah noktalar var. karma ciltliym. kendime uygun fondoten arıyorum. en son Loreal kullandım ama cildim bu markanın ürünlerini pek sevmiyor. bunun dışında bb kremlere yöneldm, loreal ve nivea kullandım ikisini de kustu cildim. ayrıca süngerle sürüyodum. şimdi yeni bir marka arayışındayım kızarıklık ve lekeleri kapatacak bi ürün isityorum. fiyat olarak da 500'leri görmezse iyi olur :) şimdiden teşekkrler...
benim de cildimde kılcal damar kızarıklıkları var kimi dönem cok fazla kimi dönem çok az oluyo,siyah noktalarda var ve senin gibi karma ciltliyim
ben şu sıralar benefit hello flawness fondotenini kullanıyorum çok fonfoten durmasın istiyosan düşünebilirsin sephora da git bi dene hemen alma yüzümde duruşuna bakıcam dersin ben de zamanında loreal true match flnda kullandm ama hayatmın fondoteni diyemem ona

yalnz söyle bişey var bi ara benim burun kenarlarım falan asırı yaglandı bu fondoteni sürünce bikaç saat sonra bi yağlı görünüm aldı yüzm bıraksam mı diye düşündm şimdi ise soğuktan cildm kurudu bu sefer fondoten tam oturdu parlama fln yapmadı istediğim gibi oldu o birazda cildin o mevsmdeki durumuna göre değişiyo bide yazn kesinlkle her zaman güneş kremi kullanmalıyız

Sarı alt tonlu fondöten kullanırsanız kızarıklıkları nötrlemiş olursunuz. Mac studio fix fluid fondöten veya Make up forever ultra hd stick fondöten önerebilirim.(likit olanı daha az kapatıcı)

Sarı alt tonlu fondöten kullanırsanız kızarıklıkları nötrlemiş olursunuz. Mac studio fix fluid fondöten veya Make up forever ultra hd stick fondöten önerebilirim.(likit olanı daha az kapatıcı)
Janna hic mac pro long wear fondoteni kullandn mi onu merak ediyrm bu aralarda ? Uzun sure kalicilik ariyrm

Janna hic mac pro long wear fondoteni kullandn mi onu merak ediyrm bu aralarda ? Uzun sure kalicilik ariyrm
Kullandım canım. Kalıcılık arıyorsan seni tatmin eder. Benim macte favori fondötenim face and body.. Ama o tabi ki bb krem gibi kapatıcılıgı fazla olmayan su bazlı bi fondöten.
Mac'ın fondötenlerini seviyorum ben.

Kullandım canım. Kalıcılık arıyorsan seni tatmin eder. Benim macte favori fondötenim face and body.. Ama o tabi ki bb krem gibi kapatıcılıgı fazla olmayan su bazlı bi fondöten.
Mac'ın fondötenlerini seviyorum ben.
Peki canim kapaticilik icin ne diyosun ?

Peki canim kapaticilik icin ne diyosun ?
Kapatılığıda iyi diye hatırlıyorum canım. Prolongwear serisinin göz altı kapatıcısı da cok iyidir.. Bu arada hem kapatıcılık hem kalıcılık iyi olsun dersen estee lauder double wear öneririm şiddetle.

Kapatılığıda iyi diye hatırlıyorum canım. Prolongwear serisinin göz altı kapatıcısı da cok iyidir.. Bu arada hem kapatıcılık hem kalıcılık iyi olsun dersen estee lauder double wear öneririm şiddetle.

Hep zaten pro long weari double wear la karsilastiriyolar

Evet cok güzel fondöten double wear :) ben günlük hayatımda artık o kadar yoğun flndötenler kullanmıyorum ama kalıcı olsun dersen üstüne tanımam ..
:KK52: konu sahibi de baya fikir edinmistir diye dusunuyorum baya karsilastrma yapildi,fikir sunuldu :KK76:

bana kalırsa fondötenden önce cilt sorununa uygun bir baz veya baz kullanmam dersen sorunlu bölgelere kapatıcı uygulayıp fondöten kullanmanı tavsiye ederim ben bi süredir mac matcmaster fondöteni kullanıyorum ve elim başkalarına gitmiyor kapatıcılığı gayet yerinde daha kapatıcı istersen uygun fiyatlı revlon yada daha pahalı olan estee lauder double wear veya bende olan clinique beyond perfecting fondötene bakmanı öneririm bu bahsettiğim fondöten ayrıca kapatıcı özellikli

Back
X