Kızarıklık kremi

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
mrb bayanlar
yüzümde daha doğrusu yanaklarımda kızarma olduğu için doktora gittim hiç cilt analizi filan yapmadı sadace ışıklı büyüteç gibi bşyle baktı adını bilmiyorum:)ve bioderma'nın hassas ciltler için olan yüz yıkama jeli ile kızarıklık karşıtı nemlendirici bakım kremini verdi daha yeni başladım kullanmaya.
normalde beyaz tenliyim ama sıcakta, soğukta, sinirlendğimde, kızdığımda yanaklarım kızarıyo çok üzülüyorum.dermatoloğa gidenlere sorum olcak gittiğinizde doktor cilt analizi, kan testi filan yaptı mı? bide kullandığınız ve memnun kaldığınız kızarıklık kremleri var mı?

AHH AHH bende aynı durumdan şikayetçiyimm bende cildiyeye çoğu kez gittim sivilce tedavisi gördüm şimdi yine yanaklarımda böle kızarıklıklar varr bu cumrtsi yine gitcem .Bin tane cildiyeye girdim inan hepsi ölesine bakıyo üstennn üstennn biodermanın ürünlerini bende kullandım ama bana pek yaramadıı yinede kullan bakalım sana iyi gelir belkii

şimdilik memnunum cnm bakalım artık,öylesine bakan dokttorllara sinir oluyorum aslında iyi doktorlarda var ama denk gelmiyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…