• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızarıyorum. .

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
13
66
Ağrı
Kızlaaaar
:3:
biriyle konuşurken aniden yüzüm kızarmaya başlıyor. ama herkesle değil, samini olup olmamada farketmiyor, espri yaparım sürekli,gül gül karnım ağrır kızarmam, normal şekilde konuşurken birden nedense yüzüm ısınıyor, kızarıyorum :86: neden acaba?

Özgüven mi diye düşündüm, hiç olmayacak zamanda, eeen samimi olduğum kişide bile olabiliyor.
E bide yanaklar tombul, kırmızılaşınca hiç çekilmiyor :3:

:)) valla bendede öyle bi huy var ama durup dururken olmuyor.birisi benı eleştirse anında kızarırım haklı olsam dahi rengim atar cevap veremem ve haksız duruma düşerim :(

:)) valla bendede öyle bi huy var ama durup dururken olmuyor.birisi benı eleştirse anında kızarırım haklı olsam dahi rengim atar cevap veremem ve haksız duruma düşerim :(

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Eklentiler

• $4d6ac0276e7ac1372bb6ea8259ed5245_1277574330.webp
    $4d6ac0276e7ac1372bb6ea8259ed5245_1277574330.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 222
Aynı sorun bende de var malesef yaaa :17::17::17: ben bazen kardeşimle konuşurken
bile kızarıyorum. Bir türlü bulamadım şu reaksiyonumun nedenini. Hangi hormonsa bu
artık... Bir de artık, konuşurken ya kızarırsam korkusu başladı, kızarmayacaksam da
stres yapıp kızarıyorum. :18::18::18: :17::17:

Toplu terapi mi alsak :1::1::1:

Evet evet terapi fikri iyiymiş:9:
Bazen ne yüzsüzlükler yaparım, yüzüm kızarmaz.
Durup dururken , otururken, helede erkek biriyle konuşurken kızarıyorum, ellerimi yanağıma bir götürüyorum ; sıcacık!
Bu sefer gözlerimi kaçırıyorum konuşurken :41:

birşeyden sıkılıncada kızarabillirsin mesela ben çocukken ders çalışrken kıpkırmızı olurdum sinirden hiç sevmezdim çalışmayı da.

Kalp atışlarımız etkileniyor aslında. Bir gün doktora muayene olurken o söylemişti.
Heyecanlanıyor musun muayene olurken diye. ''Yoooo'' demiştim ama o an farkettim
kalp atışım acayipti ki doktor kırk yıllık doktorumuz. Odadaki hemşire annemin en
yakın arkadaşı ve muayene nedenim bir mide ağrısı. Yani ortada heyecan faktörü yok
ortada. Ama doktor heyecanlanıyorsun ya da bir çeşit anksiyete bu. Aslında bu
teşhis bana üniversite sınavına hazırlanırken konulmuştu. O zamanlar durup dururken
oluşmuyordu bu panik bozukluğu ancak şimdi durduk yere kulaklarıma kadar kızarıyorum.

Orasını hiç düşünmedim, ama tabii o'da olabilir.
Belki sıkılıyorumdur :86:

Hiç ameliyat geçirdin mi? Ya da faktörlerine baktırdın mı hematolojide falan.

Bende faktör 12 eksikliği ve haliyle kanama zamanı uzunluğu var. Kan akışı vücutta hızlı olduğundan bir bölge (genelde de yanaklar) hemen kızarır bu sebeple.

Hayır hiç ameliyat olmadım.
Kan akışını da hızlandırabilecek bir tek yeşil çay kullanıyorum. Etkisi yoktur herhalde :45:

Hayır hiç ameliyat olmadım.
Kan akışını da hızlandırabilecek bir tek yeşil çay kullanıyorum. Etkisi yoktur herhalde :45:

Yok bahsettiğim öyle bir şey değil.
Mesela benim kanımda faktör XII eksik, yani kanım pıhtılaşmaz benim. Ek olarak bir de kanama zamanım uzun. Bu sebeple yanaklarım kızarır, kanım hızlı akıyor ve sulu çünkü.
Ameliyat olmadan önce bakarlar bu testlere, hastanın kanamasının durup durmayacağına dair.
Sende de sebep bunun gibi bir şey mi diye düşündüm de.
Onun için sormuştum. :34:

anksiyete panik atak yada sosyal fobinin bir sonucu bu...kendiliğinden geçmiyor kesinlikle..tedavi olunmazsa daha ileride daha ciddi sorunlara yol açabilir...doktora görün mutlaka..

bende bu konudan cok dertlıyım...cok cekımser kalıyorum yalan asla soyleyemem bu yuzden hemen ele verırım kendımı gulerım kızarırım aglarım kızarırım kızarım kızarırrım yerı utanırım kızarrım hele bı ortamda herkez sussun bı bana nasılsın desın bıterım o an herkez bana bakıyo dıye anında kıpkırmızı olurum sevmıyorum bu huyumu...benımkı asırı derecede bazen telde konusuyorum cekındıgım bı konu olur kızarırım tel de bıle....temız kalplısın bu yuzden derler hep ama benım kuck kız kardesımde aynı o da hep benım gıbı kızarır.

bırde kıardıgım zaman demıyolarmı neden kızardın ıyy daha beter olurum ve benım hıc kırmızı bbady gıysı vs yok abartmıyorum gıyemıyorum o zaman butunlesıyorum cunku:26::26::26:

ayy ne dolmusum yokmu bunun bı caresı bazen kendımı bıle savunamıyorum sırf kızarıcam dıye ıcımden dıyorum sus sımdı kızarcaksın yoksa:26:

özgüven problemi olabilir, psikiyatristler bu tür şeyleri önlemek için şikayeti olan kişi ile prova yapıp bunun önüne geçmeye çalışıyorlar

ben yeni tanıdığım insanlarla rahat iletişim kuramadığımı söylemiştim, doktor da bu tür provalar yaptıkları söyledi, çok rahatsızsan gidebilirsin, denemekten ne çıkar :)

Son düzenleme:
ben yeni tanıdığım insanlarla rahat iletişim kuramadığımı söylemiştim, doktor da bu tür provalar yaptıkları söyledi, çok rahatsızsan gidebilirsin, denemekten ne çıkar :)

çok rahatsızım hemde gecenlerde dusundum acaba boyle bır konus acsammkı fln dıye arladas saolsun iyi dusunmus

yasayan bılır en sevdgım ortam los ısık fln bellı olmuyo ya yuzum :9:

Back
X