kizariyorum

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar benim kisisel bir derdim var ama caresi varmidir bilemiyorum..

utanirken yanaklarin kizarmisini anliyorum ve basima geliyor ama keske sirf utanmakla kalsa..

biriyle tartisirken, haklida olsam kipkirimizi oluyorum ben..kavga degil ufak bir tartisma..yada kendimi iyi hissettmmedigim bir durumda, yada ifade edemedigimde..

mesala dün is arkadasim(yeni geldi firmaya) bana (özellikle) buket cicek almis, bende evli oldugumu hatta esimin ayni firmada farkli departmanda oldugunu söyledim, oda evli oldugunu bilmiyordum ama yinede kabul et, ve birdaha olmayacak dedi, bende surat kipkirmizi (sanki hosuma gitmis gibi cicek almak) ama hic hosuma gitmedi.. almak istemiyorum yanlis anlasilir dedim oda masamda birakti bende cöpe bastim(kabalik etmis olabilirim, umrumda degil) bunu marioya(esime) anlattigimda da kipkirmizi oldum.. allahimm.. kirmizilasmak istemiyorum artik..

make-up kullanmiyorum ben, pudra kullaniyorum..acaba make-up sürsem kizariklik biraz gizlenirmi? olur olmadik yerlerde kizarmak istemiyorum..büyük bir dert degil ama paylasmak istedimm..=(

hayirli aksamlar dilerim hepinize..

Make-up Mario
Makyajin çok gizleyecegini sanmıyorum ama bir nebze kapatir yine de.
Bende hic kizarmam.
Ama geçenlerde kulaklarim bile al al oldu .
Bence çok tatli

Ayyy ayni bennn biktim bu durumda n offff ghlerken aglarkrn toplum da konusurken tartisirken heyecanlandigimda domates gibiyim herkes kizardin yine diiye dalga geçiyor napcaz biz yaaaaa

Bu kızarma durumu bende de mevcut ( İş yerinde amirler vardı bizim laboratuarda bana bişey söyleyince 'bak kızaracak şimdi ' diye gülüyolardı Hatta bilerek bana bişeyler söylüyolardı kızarayım diye ( Utangaç, çekingen insanlarda bu oluyor. Ben genelde makyaj yapıyorum ama gizlemiyor. Yapacak bi şey var mı bilmem ama yaşayan için hoş bi durum olmadığı kesin

Aynı bende de bu durum var

Bence sadece utangac cekingenlikle alakasi yok.beyaz tenli kisilerde daha bi oluyor sanki.tanidiklarimda hep oyle.bazen konusurken bile kizaran olabiliyor.ama sorun etmeyin bence dogal bi durum yapilicak bisey oldugunu dusunmuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…