Kızarmaktan bıktım !! Artık rezil oluyorum !

Bence 11 de filan iç ben bi kere geç içtim baya çarpıntı yaptı kötü oldum. :/

ben bugün içtim diderali saat 1 de yarım içtim 1 30da görüşmedeydim bişey farketmedim.sadece kafam böyle fazla rahattı hiçbişey umrumda değil gibi oldu görüşmeye gittim heyecanlanmadım baktım müdüründe yüzü kırmızıydı oda cekıngen davranınca müdür kızarıyo bişey olmuyo bn kızarsam nolurki diye düşündüm hiçte kızarmadıım :) bi ara heyecan oldu hafifi pembeleştim gibi hissettim ama cok az yanı belkıde sıcaklıgı ben hssettim dısardan belli oluyomuydu pembelık onuda bılmıyorum. aynaya bakamadım o an sonrada hiç öyle bişey olmadı.konusmak konusunda hiç sıkılmadım hatta sürekli konu hakkındaki düşüncelermi belirttim gayet enerjıktim.kızarmasam gayet geveze oldugumu farkettim :) neyse eve geldım saat 5 gibi bi başladı başım ağrımaya .gittikce artarak agırmaya devam ediyo şuan bide agrı kesici içmek istemiyorum zaten hergün kullandıgım keppra hapımıda içiyorum fazla karıstırmayayım diye dayanabildiğim kadar dayanıcam.dideralin etkisimi başağrısı bilmiyorum.dısarı cıkcam şimdi.1-2 saat gezeyım gecer belki.

cnm aynı sorun ben de de oluyo annemde de beyaz tenlısın sanırım :) cunku beyaz tenlılerde oluyo bu sorun sogukta sıcakta cok yurudugum zaman heyecanlandıgım sıkıntı duydugum zaman kızarıyorum tum yuzum degıl ama allık gıbı oluyo kırmızı v e ben hıc ama hıc kırmızı allık sevmem sankı bılerek kırmızı allıgı boca etmıssın gıbı kotu bı goruntu verıyo :)hatta bı arkım allık mı surdun bıle demıstır yanı ben de cozum ıstıyorum buna :(((

bendede oluyor canım ama bazı kızarıklıklar cilt hastalıkları belirtileri olabiliyor bu yüzden bir cilt doktoruna görünmelisin bunun dışında kilodan olabiliyor veya da bünyeye ve cilte bağlı tabiki bunun için kahve telvesi önerebilirim kızarıklıkları dindirdiği söyleniyor :)

Back
X