- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kronikuykucu
-
tesekkür ederim; güle güle kullanın hepsini inşAllah mutfak masası falan hariç 7,5 tutmuş yaklasıksalon koltuk takım yemek masası +6 kişilk sandalye 3.350 koltuklar yataklı
yatak odası +bazası 3100
oturma odası 3lü 2 koltuk 1000 tl
oturma odasında pek otrmayı düşünmediğimz doldurmak amaçlı aldık koltukları yatak ve sandık özelliğine dikkat ederek
400 e de mutfak masamızı aldık yeni çıkanlardan istersen desenli masa sandalye 750 faln fiyatı bizmki tamperli cam üstünde çiçek desenlitesekkür ederim; güle güle kullanın hepsini inşAllah mutfak masası falan hariç 7,5 tutmuş yaklasık
biz bütün eşyalarımızı rapsodiden aldık salon takımı yemek odası yatak odası 3mt puzzele kitaplıklı tv ünitesi 6 sandalye ve yatağı toplamda 11.000tl tuttu canımmerhaba güzel arkadaslarım.beyaz esyalarımızın bi kısmını müstakbel kvm ve esi aldı (buzdolabı fırın ocak ) annemle ben de yakın zamanda camasır ve bulasık mk taksitine gircez inş Allahın izin verirse bi sene içinde epey bi yol katederiz inşAllah(henüz söz nişan yok hepsini seneye düşünüyoruz kısmetse düğün dahil maddi duruma göre )
kafama takılan bi soru var sevdiceğimle yaklasık bi hesap yapmaya calısıyoruzda ne kadar tutar bilemedik bı mobilya işini.pahalısını alırsan pahalı uygununu alırsan uygun diceksiniz biliyorumama sizinkileri merak etttim. erkek arkadasımın arkadasının dükkanı varmıs ankara sitelerde ordan almıslar ablasına bizde ordan bakarız dedi. ben sizin bi fikirlerinizi alayım ne kadar fiyat tuttu diye sormak istedim ayrı ayrı yazarsanız daha cok sevinirim
nerden aldınız canım, fiyatlar çok uygun geldi bana.salon koltuk takım yemek masası +6 kişilk sandalye 3.350 koltuklar yataklı
yatak odası +bazası 3100
oturma odası 3lü 2 koltuk 1000 tl
oturma odasında pek otrmayı düşünmediğimz doldurmak amaçlı aldık koltukları yatak ve sandık özelliğine dikkat ederek
salon ymk masasi cetmennerden aldınız canım, fiyatlar çok uygun geldi bana.
güle güle huzurla oturmak nasip olsun canım. Senin içine sindiyse zaten önemli olan o. Mutlulukla sağlıcakla oturun inşallah.salon ymk masasi cetmen
yatk odasi dogrucan
otrmaodasi modalife canm bz pesin aldik ama bya indrm oldu o yuzden hele modlfedan aldgmz iki cekyat kaztuyu kir tutmyn kumslrdn bsta terddt ettm modalife ucuz die ama iyi gbi herksde bgndi aldgm btun esylrdan memnnm teslmtida ne gun dedysek gldi bi sorun ckmdi sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?