Kızçeler ovulasyon testım kafamı karıştırıyor 🌼🌼

tpzeng

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2024
516
75
18
35
Selam hatunlar
Keşke ovulasyona başlamasaydım diyecek kadar kafama takmaya başladım yordu beni inanın :) kafam çok karışık

1 Mart regl oldum 4 Mart bitti

7 Mart yumurtladım
Sonra çatladı
sonra tekrar yumurtladım
Yine çatladı
13 Mart 02:00 da test yaptım yine yumurtladıgımı gördüm ama henüz pik değil
Resimleri atıyorum umarım degerlendırdıgım günler işe yarar ve doğru degerlendırmısımdır.
Şimdi bana ne önerirsiniz ???

5-6-7-8-9 degerlendırdık
Ara verdim sonra
10-11-12 boş geçirdik
Ama bugün test yaptım ovulasyon yine koyu çıktı :/ biraz kafam karıştı benim

Ovulasyonumu bana detaylı okurmusunuz ne zamanlar yumurtlamışım yoksa kendımı o kandırıyorum

Eklentiler

• IMG_4269.webp
    50 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_4485.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 149
8 mart gecesi pik olmuş 9 mart çatlamış. T çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu olursa yumurtlama var demek siz yumurtlama öncesi, yumurtlama günü ve çatlama gününü değerlendirmişsiniz. İnşallah tutmuştur

İnşallah bekliyorum şimdi test yapmak için :) 18 Mart veya 20 Mart arası anlayacağım 10-12 . Gün olacak çünkü belli olur mu ? Tuttuğu zaman 7-8. Gün ıcınde bellı oluyormuş sanırım

İnşallah bekliyorum şimdi test yapmak için :) 18 Mart veya 20 Mart arası anlayacağım 10-12 . Gün olacak çünkü belli olur mu ? Tuttuğu zaman 7-8. Gün ıcınde bellı oluyormuş sanırım
Benim 11. gün belli oldu. Olur bence de

Evet yine pik olmuş inşallah tutar

Evet yine pik olmuş inşallah tutar
İnanırmısın reglim bitti 3 gün sonra pik oldum ertesi gün silikleşti bi sonra ki yine pik oldu ve 3 gün silik devam etti dün yine pik ti bugün sabah silikleşti :) hangisi benim yumurtlamam acaba
1. Si 7 si pik oldu çatladı
2. Si 9 Pik oldu çatladı
3. Sü 12 Pik oldum sabah yaptım test çatlamış gözüküyor çok silik .

Adetime daha 14 gün var
27-28 gün de 1 regl oluyorum ve düzenli
Herhangi bi hastalığım da yok sadece 3 ay olcak dış gebelık amelıyatından son tüpüm alındı ama 2 yumurtalığım da duruyor .

5-6-7-8-9 - 13 değerlendirdim . Umarım atlamam acaba daha pik olur mu 3 tane yumurtlamış oldum :/

Maşallah bence hepsini değerlendrdyseniz rahat olun Allah’a bırakın o sizin olacak ise olur zaten :)))

Maşallah nekadar çok yumurtlamissin çok sanslisini, bence değerlendirin gerisi Allah'a kalmış

12 sinde yumurtlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…