kızgın doktor adayım :D :)

paradiseheradice

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
28
0
16
Ardahan
Arkadaşlar öncelikle selam :)
Şimdi anlatacağım olay benim eski erkek arkadaşımla ilgili.Forumu inceledim de çok mantıklı şeyler gördüm :)
Şu an 18 yaşındayım.Eski sevgilim tıp kazandı ve farklı bir şehre gitti.Fakat 2,5 yıl birlikteliğimiz olmuştu.
Anlaşamadığımız için ayrıldık.Onunla ayrıldıktan sonra üzerinden 3 ay geçti ve ben onun can düşmanı olan ve 5 yıldır bana aşık olduğunu söyleyen çocukla çıkmaya başladım Tabi herhalde bu ona çok koymuştur.Neyse ama o da benim çok zor zamanlarımda çok bencil davrandı..
Şimdi geçenlerde benim face'e koyduğum şeylerle orda burda dalga geçtiğini gördüm.Mesaj attım. Bana hakaret etti anında ve beni engelledi.Ama tekrar açtı.Bende bunu gördüm.Sonra tekrar engelledi.Hep bunu yapıyor.Daha öncede yaptı.Benden tiksiniyor gibi konuşuyor benimle ağzına geleni sayıyor ama sürekli engelleyip engelimi açıyor.Niye böyle bir şey yapıyor sizce.Konuşmaya çalıştım daha önce ama sadece hakaret ediyo hiç konuşmuyo doğru düzgün.Mesela amcası öldüğünde baş sağlığı diledim o zaman bile sanane bundan sen kim oluyorsun başın sağolsun diyorsun falan dedi Yani böyle bir insan ama bir yandanda sürekli engelleyip engelimi açıyor.Sizde ne yapmaya çalışıyor bunun anlamı ne :O

Son düzenleme:
boşver yaa muhattab olma ..madem yeni sevgilin var ... onu kızdırmak için diğerinle çıktıysan bilemem ... bence artık ondan elini çek ..seni sevseydi bırakmazdı zaten ... ego sorunu yapmış sadece ...

İkinizde hala çocuksunuz... Bi kaç sene sonra ikinizde ne kadar gereksiz davranmışım diye düşünürsünüz..

İkinizde hala çocuksunuz... Bi kaç sene sonra ikinizde ne kadar gereksiz davranmışım diye düşünürsünüz..

belkide çok genç sayılabiliriz ama benim annem babam 19 yaşında evlenmiş yani bizim yaşımızdayken o insanlar o yaşta evlenip bir şeyleri yürütüyorken bunun bu yaşta böyle saçma sapan davranması beni şaşırtıyor.

O devirle bu devir çok farklı yalnız. O zamanlar insanlar erken olgunlaşırdı. Hayatla erken tanışırdı. Bizim gibi bir elinde laptop bir elinde telefon büyümediler ki..
Bir de bazı insanlar hiç büyümüyo. Yapcak bişey yok.. Sen ona mesaj attıkça kendini bişey sanıp şımarmışta olabilir.. Aldırma msj falan da atma bence kendi yağında kavrulsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…