Kızgın komşu dehşeti

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Moldova’dan tek taraflı bağımsızlığını ilan eden Trandinyester Cumhuriyeti’nde komşusunun yüksek sesle müzik dinlemesine kızan bir kişi müzik aletini el bombası atarak susturmaya kalktı.

RIA Novosti’nin haberine gere, Transdinyester Cumhuriyeti’nin Tiraspol kentinde aşırı alkol alan bir kişi yan bahçede yüksek sesle müzik dinleyen kadın komşusuyla kavgaya tutuştu.

Komşusunun buna rağmen müziğin sesini kısmamasına daha da öfkelenen kişi, evinden getirdiği el bombasının pimini çekerek yan bahçede çalan müzik aletinin üstüne attı.

Bombanın patlaması sonucu yüksek sesle müzik dinleyen 50 yaşındaki kadın çeşitli yerlerinden yaralandı.

53 yaşındaki sarhoş komşu tutuklanırken, gürültücü komşu da hastaneye kaldırıldı.

töbe töbe ne günlere kaldık yarabbimmm

Yüksek sesle müzik olayı her yerde var maalesef bazen sınırlarını zorluyorlar ama ya sabır diyorum.

bu haberi az önce gördüm komşu bayağı çılgınmış gerçi adam içkiliymiş alkol şişede durduğu gibi durmuyor işte

Allahım korusun böyle tiplerden.Bu kadar ileri tabiki gidilmez ama ben de bi ara komşumun kafasına saksı atmayı çok isteme moduna girdim.2 yaşındaki bebeğim evin içinde biraz sesli yürümüş diye bir iki defa kapımıza geldiler.Eşimle bana çocuk terbiyesi öğretme durumları filan.Üstelik adamda 35 yaşında bekar bir adam yani.sanırsın 50 çocuk büyütmüş.Bir günde öğlenin 12'sinde taaak taaakk diye vurunca dayanamadım indim aşşağıya.Bi de kalkıp 2 yaşındaki bebeğime beddua etmez mi şalterler attı benim tabi,karşımda koca adam ama kim takar.Kapıyı yüzeme kapamaya çalıştı ama ben o sinirle ayağımla ittirip üzerine yürümüşüm.İş karakolda bitecekti ama adam benim adamı karşısında görünce tırstı tabi:))O günden beri ses soluk yok valla:)

Talihsiz bir olay.
Ama baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde seninki biter demisler. Herkes sinirlarini bilip biraz medeni olsa boyle sorunlar olmazdi herhalde.

bizim komşumuz çok gürültü yaptığı için hep uyarıyorduk bunlar inadına kapıyı vuruyordu apartman camını kırdılar o şiddetidüşünün.
babam yeter artık hayvan damımı burası diye evin içinde bağırdı.
komşu sopayla bizim eve geldi çık kafanı kopartcam dedi.
polisi aradık polis 2. aramamızda zor geldi.
polise adamın sopası vardı orda bakın diyoruz.
polis bize diyorki bana işimi öğretme diyor.
sonra aylar sonra mahkeme olayı kapatmış.
ve tutanakta adamın bizim eve sopayla geldiği yazmadı.
psikolojim bozuldu.
adam anneme geçen küfür etmiş, annem camda bakınıyormuş.
ben bu durumu hazmedemiyorum...
polis gelecek durum devam ediyormu dicek polis hiç göz dağı vermedi.
polis neden var ...
yolda yanımdan polis gördüm mü bize yaşattıkları bu durum geliyor
güvenim kalmadı onlara.
ama askerlerimize sonuna kadar güvenirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…