Kızgın olsam geçerdi. . .

Bende diyorum ki ufacık bir konu için trip atılmaz.
Azıcık üstüme düşsün, ilgilensin diye hiç yapılmaz.
28 yaşında bunlarla uğraşmaz yani, sakin , onu anlayan, isteklerini tripsiz dile getirebilen , mantıklı birini arar insan.
Siz ayrılın bence, 7 yaş normalde çok bi fark değil ,ama sizde sorun olmuş.
Oda ayni.seyleri dusunuyor biraz daha.buyumeme.gerek sanirim :(

durduk yere söylüyorsa suçlu o ama kendine özeleştiride yap bence. Gerçekten çok konuşuyo çok tartışıyo olabilir misin? çabucak bozulup surat asıyo olabilir misin? eğer olabilirsen adamda haklı dicem...
Fazla kirilganim.oda cekemiyor dolayisla soyledikleri gurur kiriciydi :(

Bildiğim bişey var artık.
Erkeğe bir kere taviz verirsen ( sana bağırmasına,hakaret etmesine,aman gitmesin aman sinirlenmesin diye her söylediğini yutup alttan alırsan) ipin uçunu kaçırmış olursun. bi daha da tutamazsın.

bagırıyomu çok mu yükseldi kapat yüzüne.
yüzüne kapatmana sinir mi oluyo inadına yap.
hakaret mi ediyo, benimle böyle konuşamazsın de , iyice mi sinirleniyo sende net ol ve bunu kabul etmeyeceğini söyle,
daha mı cok yükseliyo kapat yüzüne o telefonu.
geri ararsa 1 olmadı 2 olmadı 3.de akıllanmış olcak. he olmuyo mu ozaman ondan adamda olmaz.
herzaman tavizler alttan almalar ve "fedakarlıklar" işe yaramaz. sadece hayatı mahfeder.

pek bi yorum okumadım konu dışında ama bu işler bence böyle yürüyo.

Bildiğim bişey var artık.
Erkeğe bir kere taviz verirsen ( sana bağırmasına,hakaret etmesine,aman gitmesin aman sinirlenmesin diye her söylediğini yutup alttan alırsan) ipin uçunu kaçırmış olursun. bi daha da tutamazsın.

bagırıyomu çok mu yükseldi kapat yüzüne.
yüzüne kapatmana sinir mi oluyo inadına yap.
hakaret mi ediyo, benimle böyle konuşamazsın de , iyice mi sinirleniyo sende net ol ve bunu kabul etmeyeceğini söyle,
daha mı cok yükseliyo kapat yüzüne o telefonu.
geri ararsa 1 olmadı 2 olmadı 3.de akıllanmış olcak. he olmuyo mu ozaman ondan adamda olmaz.
herzaman tavizler alttan almalar ve "fedakarlıklar" işe yaramaz. sadece hayatı mahfeder.

pek bi yorum okumadım konu dışında ama bu işler bence böyle yürüyo.
Iste sorunn.tam burda ..
O sizin anlattigin.herseyi yapiyor kavgami.ediyoruz konusmak istemiyor tartstikmi.tel acmiyor hakretmi.var kapatiyor.. buda benim.kendimi.degersiz.hissetmeme neden.oluyo kaybetme korkusu.yok diyorum.. ama ben gece konusmadan.uyuyamiyorum tel kapatamiyorum duzgunce anlatiyorum sorunumu cunku kapatamda kndini hakli gorecek.aramayacak :( kendide diyor ben.sana.gitme dese gidersin diye beni.boyle zor olarak elinde tutyor.ben.napmaliyim :(

Iste sorunn.tam burda ..
O sizin anlattigin.herseyi yapiyor kavgami.ediyoruz konusmak istemiyor tartstikmi.tel acmiyor hakretmi.var kapatiyor.. buda benim.kendimi.degersiz.hissetmeme neden.oluyo kaybetme korkusu.yok diyorum.. ama ben gece konusmadan.uyuyamiyorum tel kapatamiyorum duzgunce anlatiyorum sorunumu cunku kapatamda kndini hakli gorecek.aramayacak :KK43: kendide diyor ben.sana.gitme dese gidersin diye beni.boyle zor olarak elinde tutyor.ben.napmaliyim :KK43:

yani bahsettigim şeyi yapan sen misin bu durumda.
bak sen bence biraz rahatla.
tartışmalardan sonra ikinizede zaman ver. uyu. sesini duymadan uyuyamıyorum diye bişey yok.
gitme üstüne ama üstüne gelmesinede izin verme.
aradaki saygıyı bunlar zedeler. gerek yok ki.
sen yaptıklarının tam tersini yapmaya calış ozaman daha güzel olcak bişeyler.
panik yaratma kendine. herşeyi bi anda çözmeye calışma yani. bırak sabaha kalsın yarına kalsın..

yani bahsettigim şeyi yapan sen misin bu durumda.
bak sen bence biraz rahatla.
tartışmalardan sonra ikinizede zaman ver. uyu. sesini duymadan uyuyamıyorum diye bişey yok.
gitme üstüne ama üstüne gelmesinede izin verme.
aradaki saygıyı bunlar zedeler. gerek yok ki.
sen yaptıklarının tam tersini yapmaya calış ozaman daha güzel olcak bişeyler.
panik yaratma kendine. herşeyi bi anda çözmeye calışma yani. bırak sabaha kalsın yarına kalsın..

Haklisiniz onun soykedikeri.sey altinda eziliyorum cok huzursuzum diyo meslea bende huzursuzum.demiyorum zoruma gidiyo saatkerce tartisiyorum :( 6 yil oldu belkide bundan.kaynakli

Haklisiniz onun soykedikeri.sey altinda eziliyorum cok huzursuzum diyo meslea bende huzursuzum.demiyorum zoruma gidiyo saatkerce tartisiyorum :KK43: 6 yil oldu belkide bundan.kaynakli

senin söylediklerin mi onu eziyomuş ?
6 yıl mı o_O
burclarınız ne merak ettim dogrusu. bu durumda sen hatalısın. o da kapatarak konuşmayarak doğru olanı yapıyo.
6 yılda bişeyleri ögrenmiş olman gerekmez miydi. gerçi çok küçükmüşssün ilişki başladıgında yeni yeni farkediyosundur bişeylerin (bende öyle olmuştu 8 yıllık bi ilişkiyi bi anda bitirmiştim)
sen kendini durdurursan sorun çözülür bırak biraz o ugraşsın bukadar yıpratma kendini.

Canim hayir o surekki ben tartisinca bundan dert yaniyo biktim mutusum diyo kapatmak istyorum uyumak istuorum.diyo ben.bunlara tepki gosteremiyorum .. onun kadar baskin degilim seviyor biliyorumda ama cook fevri cikislari var olmazmi bizden bisey diye cok dusundum eve cok kucuktum obu tanidigimda ilk askim ilk kalp agrim can yaram gonul sizim.. vazgecemiyorum ama dusunmekten yipraniyorm o bu kadar takmiyor ben.onun.sakinlesmesini bekleyeniyorum ona illa cevap vercem.catir catir .. belki basli bi stratejim yok uyguladgim.. sen.nasil vazgectin 8 yildan ...:KK57::KK57::KK57:ben sook..
Ben ilerde pisman olma ihtimalimi goze hic alamiyorum okdar kirilmama ragmen

senin söylediklerin mi onu eziyomuş ?
6 yıl mı o_O
burclarınız ne merak ettim dogrusu. bu durumda sen hatalısın. o da kapatarak konuşmayarak doğru olanı yapıyo.
6 yılda bişeyleri ögrenmiş olman gerekmez miydi. gerçi çok küçükmüşssün ilişki başladıgında yeni yeni farkediyosundur bişeylerin (bende öyle olmuştu 8 yıllık bi ilişkiyi bi anda bitirmiştim)
sen kendini durdurursan sorun çözülür bırak biraz o ugraşsın bukadar yıpratma kendini.
Ben basak o akrep..
Ben mukemmelliyetci .. o cok baskin iki karekter

Fazla kirilganim.oda cekemiyor dolayisla soyledikleri gurur kiriciydi :KK43:

Sizi kırmak istemem ama söylemezsem edemicem. Fazla kırılgan insanların baska insanlara hayatı zehir ettiğine inanıyorum. Bende tahammül edemediğim için öyle insanlarla görüşmem. Heleki ilişkilerde çok daha zor insanlar oluyor. Bu tarafınızı törpüleyin bence.Tahammülü zorluyor bu durumlar ne yazıkki :(

Sizi kırmak istemem ama söylemezsem edemicem. Fazla kırılgan insanların baska insanlara hayatı zehir ettiğine inanıyorum. Bende tahammül edemediğim için öyle insanlarla görüşmem. Heleki ilişkilerde çok daha zor insanlar oluyor. Bu tarafınızı törpüleyin bence.Tahammülü zorluyor bu durumlar ne yazıkki :KK43:
Arkadaslik.iliskilerinde hic bi sorun yok aksine cok.sevilen.biriyim her ortamda annemin ark bile anlasirim buyuk kucuk hic farktemz :) .. kirilgan yanim bir tek sevgilime karsi oda ilgi sevgi bekliyorum beklenti icinde oldgum icin :( tartismalarimiz ya bulusma ya ilgi kobusunda genellikle

Back
X