beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilin

ben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis

okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor

zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi

azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu

hazmedemiyorum

ben seni asla unutamam demisti.. gorduk

ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
13.12.2016
Bakmak istemedim bakmayinca iyiyim unutuyorum daliyorum baska seylere... instegramda adinin ilk harfi ile baslayan bisey yazdigimda o cikti onceden cikmiyordu cikti.. resmi hala ayniydi tikladim ustune durum gibi bisey yasmie asklarinin basladigi tarih kalp kalp kalp beni de o tarihlerde oyliyitru sozde uzulmiyim diye destek oluyormus ya bana o yuzden ariyormus ya beni.. ahh ahh ben affetsem allah afffetmez.... ahh ahhh ne diyeyim bilmiyorum icim aciyo cok kizlar

ben neden kandirilian oldum... icten ice intikam almak istiyorum ama zamana birakmak istiyorum allaha havale ettim ama icimdeki o hirs ah o hirs..