Kizi istemeye gidiyorlar

En son olarak Biiiiip :) diyorsun.. yine haklisin.. ama inan bana ben icimi buraya döküyorum sadece disardan goren bilen taniyan beni onu coktan unuttugumu dusunuyo adini bile anmiyorum kimsenin yaninda geziyorum tozuyorum egleniyorum.. is arkadasimi aradiginda birakmiyo beni dediginde o bile sasirmis aaa kelebek mi ala ala gayet iyi aslinda oyle uzgun felan da degil cok neseli sasirdim demis :))
Benim icimi kirginliklarimi yaralarimi birtek siz biliyorsunuz elvaniskom :/

Ben sana kızıyorum, kızıyorum çünkü bu adam değmeyecek bir adam. Bu adam için bu kadar ay üzülmen hata. Bir damla gözyaşına değecek bir adam değil.
Bakma artık ya bakma.
Ne halt ederse etsin de.
Kimin ne düşündüğü değil benim bahsettiğim sen içinde mutsuzken istersen herkes mutsuz sansın. Değmez bir adam için üzülme artık.

Okadar mi vasat :KK43: ben kurtulmak istiyorum 1 2 yil surerse ben ölürüm hergun dua edicem cok caresizim ben her yolu denedim geZdim tozdum hic evde durmadim.. hep arkadaslarimla vakit gecirdim kuafore gittim hep bakimli gezdim alisveris yaptim hatta yeni erkeklerle konustun bir iki kes bulustuk ama begenmedim vazgectim.. yani disardan gorenler aci cektigimi bilmez belli etmiyorum mucadele veriyorum tek carem artik dualar.. fotografina baksam da benim icin birsey ifade etmesin istiyorum.. o derece unutmak kurtulmak..
aynen bunu basardigimizda kurtulcaz yeni birine gerçekten gönülden aşık oldunmu gulceksin bu halleriné canım benim

Ama ne zaman :KK43: benim onu unutmak icin harcayacak yillarim vaktim yok :KK43: hastalik gibi birsey ama nenzaman gececek.. artik gecsin ve hayatima devam edeyim
geçer geçerde delipte geçer...zamana bırak...bende farklısını yaşadım anası amcasıgil zengin diye amca kıxını istiyorlardı arkadaşda o bacım insan bacısıyla aynı yastığa baş koyarmı demişti şimdi kızları bile var :halay::halay:çokta fifim şimdi öyle bir adamla evliyim ki çok şükür Rabbime tek dileğimdi Rabbim onlarıda görsün helede anasını ama şu saatten sonra çok ta tııııınnnnn

Ama ne zaman :KK43: benim onu unutmak icin harcayacak yçillarim vaktim yok :KK43: hastalik gibi birsey ama nenzaman gececek.. artik gecsin ve hayatima devam edeyim
Geçecek ama delipte geçecek ben de farklısını yaşadım ilk göz ağrısı derler ya duymuştum annesinin çok paracı olduğunu ve bu sepepten zengin amca kızıyla evlendirmek istediğini yaşımda küçüktü çok utanırdım ondan dedim annen amca kızıyla evlendirmek istiyor seni diye cevabı insan bacısıyla aynı yastığa baş koyarmı demişti ve şuan 1 kızları var unutulmuyor uzun bir zaman Rabbim görmüştür öyle biriyle evlendim ki çok şükür binlerce şükür nette sorun vardı 2 defa yazmışım kusura bakma

Ben artik tamamen kapatiyorum ask gonul islerini... ben yasli ve cirkinim baksana babasi bile yorum yazmis yas taaa gurbetten..'' begendim bunu.. ''beni niye begensinler ancak 45 yasinda 5 . Evliligini yapmis bi adam ve ailesi begenir beni oo gencmis bakimliymis derler ovunurler... onun ailesi benimle ovunecek degil ya yakisikli ogullarina 21 yasinda nur yuzlu gelin buldular o varken aaaaaa
Bakırköy Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde bir erkek yüzünden kafayı sıyırmış kaç hasta var, tahminin var mı? Eğer imkanın varsa git gör onları, bu kadar takıntı insanı ne hale getiriyormuş?

Uzman yardımı şart sana. Bak psikoloji öğrencisiyim, sen tedaviye ihtiyacım var diye bağırıyorsun resmen. Ailenden birini tanısam zorla terapiye götürün derdim onlara, o derece.

Allah aşkına bir uzman yardımı al güzel kardeşim, akıl sağlığın için.

Kim niye elestirsin.elestirecek olan da kendine baksin.evet yazmasaymissin keske sevmeseymissin keske unutsaymissin ama keskeyle hayat surmez. Bu boyle oldu su an unutamadin ama sonra? Karamsarlık yenilecek once..her gun yeniden yeniden bin kere olmasa bin kere umut baglicaksin daha guzel seyler yasayacagina..

O seni istemeyen ve nispet yapanları da bosver allah gorsun.inan herkes etttigini bulur ama goreyim duyayim diye ego yapma. allah kimsenin alacagini birakmaz kimsede
beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilin :KK43: ben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis :KK43: okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor :KK43: zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi :KK43: azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu :KK43: hazmedemiyorum :KK43: ben seni asla unutamam demisti.. gorduk :KK43: ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam

13.12.2016
Bakmak istemedim bakmayinca iyiyim unutuyorum daliyorum baska seylere... instegramda adinin ilk harfi ile baslayan bisey yazdigimda o cikti onceden cikmiyordu cikti.. resmi hala ayniydi tikladim ustune durum gibi bisey yasmie asklarinin basladigi tarih kalp kalp kalp beni de o tarihlerde oyliyitru sozde uzulmiyim diye destek oluyormus ya bana o yuzden ariyormus ya beni.. ahh ahh ben affetsem allah afffetmez.... ahh ahhh ne diyeyim bilmiyorum icim aciyo cok kizlar :KK43: ben neden kandirilian oldum... icten ice intikam almak istiyorum ama zamana birakmak istiyorum allaha havale ettim ama icimdeki o hirs ah o hirs..

beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilin :KK43: ben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis :KK43: okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor :KK43: zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi :KK43: azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu :KK43: hazmedemiyorum :KK43: ben seni asla unutamam demisti.. gorduk :KK43: ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam

13.12.2016
Bakmak istemedim bakmayinca iyiyim unutuyorum daliyorum baska seylere... instegramda adinin ilk harfi ile baslayan bisey yazdigimda o cikti onceden cikmiyordu cikti.. resmi hala ayniydi tikladim ustune durum gibi bisey yasmie asklarinin basladigi tarih kalp kalp kalp beni de o tarihlerde oyaliyordu sozde uzulmiyim diye destek oluyormus ya bana o yuzden ariyormus ya beni.. ahh ahh ben affetsem allah afffetmez.... ahh ahhh ne diyeyim bilmiyorum icim aciyo cok kizlar :KK43: ben neden kandirilian oldum... icten ice intikam almak istiyorum ama zamana birakmak istiyorum allaha havale ettim ama icimdeki o hirs ah o hirs..
ıns daha ıyısını bulur unutursun

Back
X