Doğuma Hazırlık Kızı olan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım varrr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sariseker8787

DertEttiğinKadarDuaEtmiyorsunOYüzdenGerçeklesmiyor
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
630
709
18
Kızlar iki tane oğluşum var üçüncü bebeği düşünüyoruz eşimle birde kızımız olsun istiyoruz tabi en çokta ben istiyorum duydumki belirli zamanlarda yani yumurtlama döneminden önce ilişki olursa kız bebek olur derler erkek tam derine değil de gerilek boşalırsa kız bebek olurmus birde sık iliski olursa yine kız bebek olur derler. Eli ayağı sağlıklı bir evlat olsun ama birde kızım olsun istiyorum Rabbim nasip ederse🤲 aranızda bu yöntemleri deneyerek kızı olanlar varmı ? Lütfen cevap verirseniz cooook mutlu olurum. Günlerdir internetten araştırıyorum ama yinede emin olamıyorum. Sonuçta verici Allah Rabbim ne nasip ederse o olur...

Öyle olsaydı kızım olmalydı ama oğluşum olacak çok şükür 😍😍 Bu saydklarınıza inanmadığınızı söyleyin lütfen Allah'ın verdiği cana cinsiyeti sen nasl belirletcen kocanın spermlerinden hangisi daha hzlysa o belirliyor zaten bunu elinizda olan birşey değil ki bu durum öyle olsa herkes kz istiom şunu yapim erkek istiom bunu yapim diyerek istediklerni yapardı..

İki seçenek var, ya kız ya erkek.
Ve bunu siz değil, eşinizin en hızlı koşan spermi belirleyecek.
Ben inanmıyorum şöyle kız böyle erkek muhabbetine.
Öyle ama insan yinede umut ediyor. Çok merak ettiğim için konu açtım. El açıp hayırlısını nasip et Rabbim diye dua etmek en doğrusu sanırım. Sonuçta gönülden geçeni Rabbim biliyor nasip ederse olur...

Hiçbir yöntem kullanmadan bir kız bir oglan çocuğum oldu Allah ne nasip ederse öyle olur bende inanmıyorum şöyle yaparsan erkek böyle yaparsan kız olur yöntemlerine..insan tabi ki ister kız evladın tadını alıyım diye. inşallah da nasip olur da kızıniz olur.Allah isteyipte olmayanlarada evlat nasip etsin ne diyim

Yöntemle ilgili bilgim yok maalesef. Ama şunu söylemek istiyorum. Burada o kadar çok kişi evlat hasreti çekiyor ki. Onlar ve kendim adıma konuşuyorum. Böyle konular görünce üzülüyoruz. 😔
Öncelikle sizi istemeden üzdüğüm için gerçekten özür dilerim😔 Rabbim herkesin hakkında gönlünden geçeni hayırlı etsin 🤲

Öyle ama insan yinede umut ediyor. Çok merak ettiğim için konu açtım. El açıp hayırlısını nasip et Rabbim diye dua etmek en doğrusu sanırım. Sonuçta gönülden geçeni Rabbim biliyor nasip ederse olur...
Benim de iki erkek evladım var ve kız çocuklarına resmen aşığım.
Ama 5 tane daha doğursam kız olmaz, biliyorum.
Çünkü istiyorum😂

Hiçbir yöntem kullanmadan bir kız bir oglan çocuğum oldu Allah ne nasip ederse öyle olur bende inanmıyorum şöyle yaparsan erkek böyle yaparsan kız olur yöntemlerine..insan tabi ki ister kız evladın tadını alıyım diye. inşallah da nasip olur da kızıniz olur.Allah isteyipte olmayanlarada evlat nasip etsin ne diyim
Aminnn Allah razı olsun 🤲 🤲

Öyle olsaydı kızım olmalydı ama oğluşum olacak çok şükür 😍😍 Bu saydklarınıza inanmadığınızı söyleyin lütfen Allah'ın verdiği cana cinsiyeti sen nasl belirletcen kocanın spermlerinden hangisi daha hzlysa o belirliyor zaten bunu elinizda olan birşey değil ki bu durum öyle olsa herkes kz istiom şunu yapim erkek istiom bunu yapim diyerek istediklerni yapardı..
Doğru söylüyorsunuz insan yinede merakına yenik düşüyor işte😔

Banada öyle geliyor çok istiyorum kesin olmaz diye...
Bu kadar kız seviyorum ama iki erkek olduğuna daha doğrusu aynı cinsiyet evladım olduğuna da aşırı mutluyum.
Aynı şeylerle oynayıp, aynı dili konuşup beraber zaman geçirmekten zevk alıyorlar.
Hatta tüm hayatları birbirleri, öyle söyleyeyim.
Vardır yaradanın bir bildiği, torunlara kısmet:)

Bu kadar kız seviyorum ama iki erkek olduğuna daha doğrusu aynı cinsiyet evladım olduğuna da aşırı mutluyum.
Aynı şeylerle oynayıp, aynı dili konuşup beraber zaman geçirmekten zevk alıyorlar.
Hatta tüm hayatları birbirleri, öyle söyleyeyim.
Vardır yaradanın bir bildiği, torunlara kısmet:)
Bende iki oğlum olduğu için çok şanslıyım geri dönsem yine yavrularımı kucağıma almak isterim. Sonsuz şükürler olsun Rabbime. Benim bi abim var ve evlendikten sonra okadar deistiki şu an anne ve babamı sebepsiz yere sildi ve gorusmüyo bnde bu sebepten onunla gorusmuyorum. Ve anne babamın kapısını çalan birtek benim. Erkek evlat evlenesiye kız evlat ölesiye demişler. Hangisinden hayır göreceğini bilemezsin ama insan istiyor birde kızı olsun. Ama üçüncü bebeğim erkek olsun yine havalarda ucacağım. Sağlıklı sıhhatli olduğu icin sukredecegim. Gönlumden geçeni Rabbim biliyor gerisi taktiri ilahi..

Benim de iki erkek evladım var ve kız çocuklarına resmen aşığım.
Ama 5 tane daha doğursam kız olmaz, biliyorum.
Çünkü istiyorum😂
Benimde dunyalar tatlısı iki oglum var 3.gebelige çok zor karar verdim çünki bende çok istiyordum kızım olsun 😍 karar verdim spirali çıkarttırdım. Ben korunmayı bıraktıgım ayda hamile kalırdım hatta iki oglumda adet yani o ay adet olmazdım pozitif görürdüm .rabbim her kadına nasip etsin anne olmayı dedim çok dua ettim 27 ay bu duayı ettim . Tam vazgeçtiğim ay adet olayım sipiral yaptıracam dedim artık zorlamanın bir anlamı yok 2 oglum olucakmış kısmet bu kadar dediğim ay adetim gelmedi 27.ay pozitifi gördüm rabbimde gönlümdeki duayıda biliyor kızım olsun çok istedim hayırlı olsun kızım olsun . 5+4 hafta gittim 6+4 hafta gittim dr iki bebek var demezmi ben şok 😍 gülimmi aglayımmı alıştım zaten içimde ikiz kız diyordu öylede oldu rabbim saglıklı ömürler nasip etsin 3 yaşında ikiz kızlarım var 🙇rabbim iki çiçekten koklatmayı nasip etsin isteyen her anneye ...ecmain 🙇👫

Benimde dunyalar tatlısı iki oglum var 3.gebelige çok zor karar verdim çünki bende çok istiyordum kızım olsun 😍 karar verdim spirali çıkarttırdım. Ben korunmayı bıraktıgım ayda hamile kalırdım hatta iki oglumda adet yani o ay adet olmazdım pozitif görürdüm .rabbim her kadına nasip etsin anne olmayı dedim çok dua ettim 27 ay bu duayı ettim . Tam vazgeçtiğim ay adet olayım sipiral yaptıracam dedim artık zorlamanın bir anlamı yok 2 oglum olucakmış kısmet bu kadar dediğim ay adetim gelmedi 27.ay pozitifi gördüm rabbimde gönlümdeki duayıda biliyor kızım olsun çok istedim hayırlı olsun kızım olsun . 5+4 hafta gittim 6+4 hafta gittim dr iki bebek var demezmi ben şok 😍 gülimmi aglayımmı alıştım zaten içimde ikiz kız diyordu öylede oldu rabbim saglıklı ömürler nasip etsin 3 yaşında ikiz kızlarım var 🙇rabbim iki çiçekten koklatmayı nasip etsin isteyen her anneye ...ecmain 🙇👫
Çok sevindim sizin adınıza ve çok mutlu oldum. Beni en iyi sizin anlayacagınızı düşünüyorum. Ve nedense benimde içimden ikiz kız bebek geciyo devamlı sanki ikiz kız bebeğim olacak diyorum. Tabiki içime doğan. Rabbim ne isterse o oluyor. Ben sadece bu yöntemleri deneyip doğru çıktığını söyleyen birçok yazı okudum Veren Rabbim ama bilimsel olarak doğruluk payı olabilir diye düşündüm kız ve erkek spermlerle ilgili. Yoksa tabiki biz bilemeyiz Allah bilir. Kimin kime duası kabul olur bilemeyiz lütfen benim içinde dua edermisiniz Rabbim banada sağlıklı sıhhatli hayırlısiyla bir kız evlat nasip etsin🤲🤲 Bu ay korunmiycam abdest alıp namazımı kılıp Kuranımı okucam ve tevekkül edecem Rabbim gönlümdekini biliyor 😍 verirse hediyesi vermezse imtihanıdır zorlamaya gerek yok dicem sadece bir ay korunmayacam ben. Rabbim nasip ettiyse tek seferde de olur diye düşünüyorum. Olmazsa da iki tane bal ogluslarimla Rabbim onlara ve tüm evlatlarımıza uzun ömürler versin insaAllah😍🤲 yazınız için coook teşekkür ederim böyle yazılar umut oluyor vallahi❤

Amin amin aminnnn insaAllah 🤲🤲🤲🤲🤲

Arkadaşlar iki bal erkek evlattan sonra kız bebeği olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum 😍

Herşeyden önce sağlıklı olması önemli olan bir oğluşum var o kadar çok dua etti ki kız kardeşim olsun diye görmeniz lazımdı Rabbimde biliyor bende çok isteyip dua ettim yöntemlere inanmıyorum bence dua edin Rabbim hayırlısıysa verecektir

Herşeyden önce sağlıklı olması önemli olan bir oğluşum var o kadar çok dua etti ki kız kardeşim olsun diye görmeniz lazımdı Rabbimde biliyor bende çok isteyip dua ettim yöntemlere inanmıyorum bence dua edin Rabbim hayırlısıysa verecektir
Bak bunu yazmayı unuttum oglum 5 yaşında kuzeni yagmuru çok seviyordu anne bir kız kardeşim olsun nolur dedi çok seviyorum yagmur gibi olsun dedi. Rabbim izin verirse olur belki senin duanı kabul eder dedim 😍 şu an hamilesiniz ögrendinizmi minnoşu rabbim saglıkla nasip etsin 🙇

Benimde ikinci oğlum devamlı karnında bebek var kız var bi orda bide orda diyor😍 dua ediyor. 4yasinda. Büyük oğlum 11yasinda ama o hiç istemiyor😔

Back
X