- 5 Ağustos 2016
- 149
- 41
- 98
- 35
- Konu Sahibi Biricikmelegim
Kızınız ve oğlunuz da ne gibi farklılıklar oldu hamilelikte? Nasıl geçirdiniz geçiriyorsunuz. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğluşum olacak ve hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana. ne bir mide bulantısı, ne kusma, ne tiksinti hiç birşey. çok şükür rahat geçiriyorum. Hmm sadece her marka suyu içemiyorum o kadarKızınız ve oğlunuz da ne gibi farklılıklar oldu hamilelikte? Nasıl geçirdiniz geçiriyorsunuz.![]()
Benimde erkek benimde mide bulantisi kusma vs herhangi belirti hic yasamadim zaten bu yuzden cok gec farkettim hamile oldugumu. Sadece hayatimda adet zamaninda bile gogus agrisi cekmezken asiri gogus agrim oldu ve eksi yeme istegiKızınız ve oğlunuz da ne gibi farklılıklar oldu hamilelikte? Nasıl geçirdiniz geçiriyorsunuz.![]()
Galiba :-D Rabbim hayırla kavuştursun bizleri inşallahbenim oğluşum olacak ve hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana. ne bir mide bulantısı, ne kusma, ne tiksinti hiç birşey. çok şükür rahat geçiriyorum. Hmm sadece her marka suyu içemiyorum o kadarmarka düşkünü olacak bizim ki sanırım
![]()
Masaallah :) sağ salim kavuştursun RabbimBenimde erkek benimde mide bulantisi kusma vs herhangi belirti hic yasamadim zaten bu yuzden cok gec farkettim hamile oldugumu. Sadece hayatimda adet zamaninda bile gogus agrisi cekmezken asiri gogus agrim oldu ve eksi yeme istegi
Bakalim bende de öyle olacak mı :) kızımda bende çok bulantılı kusmalı geçirdim, şimdi ise çok rahatım. Bakalımoğluma hamileliğimi çok hafif sanki hamile değilmişim gibi geçirdim çok rahattı kız yükü tuz yükü der zaten büyüklerimiz![]()
Kesinlikle bencede bünye meselesi birazda:) bakalım ne olacak. HayırlısıBen de kizimda mahfolmustum kusmaktan. Simdi de bir haftafir bulantim var ve bu sabah kustum ilk defa artik dayanamayip. Bu da mi kiz diye dusunmeye basladim...nasip artik..ama erkek bebekte de bu tarz problemleri yasayanlar var, ya da kiz bebekte kusmayan. Kisinin bunyesinin gebelige verdigi tepki de degisiyor sanirim :)
Vardır kesin. Sanırım genel olarak daha çok bu belirtiler oluyorErkek bebekte mide bulantisi yaşan bir çok kişi taniyorum genelde mide bulantin varsa kizdir derken benimde çok mide bulantim oldu şuan geçti çok şükür nedse ki hissesiyorm
Tam terside olabiliyor tabi. Rabbim sağ salim kavuştursunİlk 14 hafta bulantılarım yüzünden hayatım zindan oldu desem yeridir. Hiçbirşey yiyip icemedim surekli yorgunluk oldu o da sanırım açlıktan dolayı.. surekli ekşi şeyler tükettim tatlı görmek istemedim sulu gıdalar da aynı şekilde beni mahvetti. Gel gelelim kiz belirtisi verirken şimdi oglumuzun yolunu gözlüyoruz :))
Çok güzel ya Masaallahherkesin cevaplarini okudum. en ilginc olani benimki sanirim. ikinci gebeligim. oglumda hic mide bulantim olmadi. geyet istahli ve ne bulsam yedim ki zaten 38 kilo aldim:). bu gebeligimin ilkinden hic farki yoktu mide bulantisi aserme hicbisey yasamadim. 9. haftada surpriiz ikizlerimiz olacagini ogrendik. ve ikisi de kiz :)) . evet sasirdim acikcasi, kiz istememe ragmen sasirdim :))
tabiki halsizlik cabuk yorulma var oyle zipr olamiyorum. ama cok sukur rahat ve oburum ne bulsam yiyorum :))Çok güzel ya Masaallahgerçekten ilginç. 3 canlısın ve maşallah rahatsın:)
İnşallah doğuma kadar sıkıntı çekmezsin canım:)tabiki halsizlik cabuk yorulma var oyle zipr olamiyorum. ama cok sukur rahat ve oburum ne bulsam yiyorum :))
Ne kadar farklı geçiyor her hamilelik :)Benim ilk kızımda balıktan ikinci kızımda tavuktan tiksindim ilk kızımda çok tatlı ikinci kızımda çok acı yedim.oğlumda hiçbir aşerme ve tiksinme yaşamadım
Amin canim insallah ssgolasin.Masaallah :) sağ salim kavuştursun Rabbim