Kızı ve oğlu olanlar ne farklılık oldu?

herkesin cevaplarini okudum. en ilginc olani benimki sanirim. ikinci gebeligim. oglumda hic mide bulantim olmadi. geyet istahli ve ne bulsam yedim ki zaten 38 kilo aldim:). bu gebeligimin ilkinden hic farki yoktu mide bulantisi aserme hicbisey yasamadim. 9. haftada surpriiz ikizlerimiz olacagini ogrendik. ve ikisi de kiz :)) . evet sasirdim acikcasi, kiz istememe ragmen sasirdim :))
Kiz cok mide bulandirir tezini senden daha iyi curuten olamaz herhalde. Ikisi birden bile bisey yapmamislar masallah

Kızınız ve oğlunuz da ne gibi farklılıklar oldu hamilelikte? Nasıl geçirdiniz geçiriyorsunuz. :-)
Ilk hamileligim erkek di. Hic bi sıkıntı yasamadim cok rahat gecti. Hamile kaldigimi bile anlamadim. Ne mide bulantisi ne aşerme hic birini yaşamadım. Bu ikinci hamileligim buda erkek. Mide bulantısı halsizlik bulanti tansiyon düşüklüğü ne ararsaniz var. Uykuya aşırı düşkünüm acıyı hic sevmeme ragmen acılı ve ekşili yiyecekleri cok sevmeye basladim. Her hamilelik farkli geciyo bence

Ilk hamileligimde ogrendigim andan itibaren ilk 2 ay hicbirsey yiyemedim 3 kilo verdim cikarmaktan. 2 ay kabus gibiydi sonra cok rahatti ve bir oglum oldu. Şimdide yeni ogrendim hamile oldugumu 4 haftaligiz belirtiler bundan sonra baslar umarım rahat geçer. Bence hamileligin seyrine ve bunyeye gore degisiyor. kız ve erkekle pek bir ilgisi yok bence

Back
X