Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl bakır ???

elena01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
63
6
36
kızlar saçlarım şu an açık renk kızıl bakır düşünüyorum nasıl bi renk olur acaba???

Onu bunu bilmem de hem kızıl hem bakır, o kadaaaar zor olur ki bıkınca kurtulması. Üstelik bakımı da zor olur, diğer tonlara göre parlaklıklarını daha çabuk kaybediyorlar. Yaş da önemli, yaşınız kaç?

Aynen öyle bütün renkleri denedim sadece bakır kızıl kaldı denemediğim 30 yaşındayım ama pek göstermiyorum
Kına gibi durmasından korkuyorum o yüzden cesaret edemiyorum

Aynen öyle bütün renkleri denedim sadece bakır kızıl kaldı denemediğim 30 yaşındayım ama pek göstermiyorum
Kına gibi durmasından korkuyorum o yüzden cesaret edemiyorum
Yani cesaret işi açıkçası (tutacak mı, yakışacak mı, kafanızdaki renk olacak mı vs). Çok iyi bir kuaför bulmanız lazım, kendiniz yapma cesaretini göstermeyin sakın; turuncu turuncu gezersiniz sonra.

Yani cesaret işi açıkçası (tutacak mı, yakışacak mı, kafanızdaki renk olacak mı vs). Çok iyi bir kuaför bulmanız lazım, kendiniz yapma cesaretini göstermeyin sakın; turuncu turuncu gezersiniz sonra.
Cnm tutmasına tutar zemin açık renk beyaz tenli yeşil gözlüyüm taşırım diye düşünüyorum ama cesaret edemiyorum cevapladığınız için çok teşekkürler

Back
X