1.Arkadaşlar aktığında turuncu olmayan bi kızıl renk tonu var mı. Merak ettim kuaförde boyatacağım bu sefer saçımı. Kendim yapamıyorum ya birde siyah boya zaten saçlarım.
hayır öyle demek istemedim mesela çilek kırmızısı yapsam akarmı falan diye merak ettim aslında bu iki soru şeklinde olacaktı sanırım .d düzenliyim neyse
bence kızılın tüm tonları akıyo heleki yaz aylarındayız insan sık sık terliyooo yastıga havluya herseye renk cıkıyooo :)ben turuncu ve kızıl denedim sonuc mu uctu gitti
kesinlikle kızıl akıyo diyenlere katılmıyorum 2 3 senedir sacım kızıl ve hiç aktıgını görmedim üstelik kendim boyuyorum sizinki nasıl akıyo valla anlamış değilm...
bi tanıdığım kumral saçlarını çilek kırmızısına boyamıştıç akınca hani palette tarçın bakır boyasının ön yüzündeki kız var ya, aynı öyle olmuştu. açık tonlar çabuk akıp turuncuya dönüyor. ama koyu kızıllar daha yavaş akıyor ve turuncuya dönmüyor.
bi tanıdığım kumral saçlarını çilek kırmızısına boyamıştıç akınca hani palette tarçın bakır boyasının ön yüzündeki kız var ya, aynı öyle olmuştu. açık tonlar çabuk akıp turuncuya dönüyor. ama koyu kızıllar daha yavaş akıyor ve turuncuya dönmüyor.