Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saç İstiyorum, Yardım Eder misiniz?

Pen Melyn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
52
10
18
29
Merhabalar ben yeni üyeyim :KK74:

Öncelikle kızıl saça hasta olduğumu belirtmek istiyorum. Turuncusu kırmızısı her tonunu ayrı severim. Kına yakmaya karar verdim ama tam da cesaret edemiyorum. Ne renk olur ya kötü olursa vs vs. Sonra üstüne boya da tutmuyormuş.

Sorum şu; nasıl kına kullanmalıyım? Sanıyorum ki çeşitleri falan var. Nerden bulabilirim aktarlarda var mıdır? Bir de benim saçımda nasıl bir renk olur sizce?. Böyle bazen koyu bazen açık görünen tanımlanamayan bir renk olur kendileri.

Bu arada yengem de kına yakmaya karar verdi saçına, saçları kestane gibi bir renk ama çok çok koyu değil. Kapalı olduğu için onun resmini koyamıyorum. Kestane saçta kına nasıl olur, belli belirsiz bişey mi olur yoksa direk kendini belli eder mi? Bilenler varsa bi el atın bize ablalarım :KK36::KK36:

Son düzenleme:
Ay yapma sakin sonra pisma. Olup kinayi akitmak icn binbir yol ararsn ben kumralim saclarimi siyaha boyadim eski saclarimi ozledim daha iki hafta boyayali :cry:

kina yapma bence de kizil yapacaksan bile. su anki sac rengin de gayet guzel. gecen bir arkadas burada paylasti kizil sac fotografi bende onu cok begendim yaptircam insallah 2-3 haftaya soyle bi renk.

Eklentiler

• zzzzzzzzzzz.webp
    zzzzzzzzzzz.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 719
komple saçını kına rengine boyamasın. bazılarının saçında hani oluyorya böyle kınaya boyayınca bir ışıltı babında bir renk tonlamaları öyle bir şey yapsın bence. onu nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama çok güzel oluyor.
saç rengin şuandan daha kötü olabilir bunu düşünerek hareket et derim. evet çok güzel değil ama fenada değil rengin şimdi. birde kızıl renk yaşlı göstermesin dikkat et. bir bakır dene öncesinde bakırdan kızıla geçiş mümkünse. yoksa kızıl ol. ben bakır denedim inanırmısın bir haftada hemen aktı gitti. dördüncü hafta bakır nerdeyse gitmişti saçımdan. saçta sabitlemek için bir dünya boyatmak gerekecek. muhtemelen baya para ayırman gerekecek.

sacına birdaha baktım tanımlanamayan renk demıssın kurban ol sen sacına :D hey Allah ım.
boyatta benim gibi bul belanı. kızım kızıl diyorsun kızıl bu kızıl :D her insan bu değişikliği kaldıramayabilir ruhen hazırlayıp boyat sen yapma bir kuaför yapsın. sen yapacaksan da yazık saçlarına bence çirkin bir renk değil.

Ay yapma sakin sonra pisma. Olup kinayi akitmak icn binbir yol ararsn ben kumralim saclarimi siyaha boyadim eski saclarimi ozledim daha iki hafta boyayali :cry:
o_Oo_O Siyahtan dönmek çok zor diye duymuştum

kina yapma bence de kizil yapacaksan bile. su anki sac rengin de gayet guzel. gecen bir arkadas burada paylasti kizil sac fotografi bende onu cok begendim yaptircam insallah 2-3 haftaya soyle bi renk.
Çok güzelmiş:KK51::KK51:
komple saçını kına rengine boyamasın. bazılarının saçında hani oluyorya böyle kınaya boyayınca bir ışıltı babında bir renk tonlamaları öyle bir şey yapsın bence. onu nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama çok güzel oluyor.
saç rengin şuandan daha kötü olabilir bunu düşünerek hareket et derim. evet çok güzel değil ama fenada değil rengin şimdi. birde kızıl renk yaşlı göstermesin dikkat et. bir bakır dene öncesinde bakırdan kızıla geçiş mümkünse. yoksa kızıl ol. ben bakır denedim inanırmısın bir haftada hemen aktı gitti. dördüncü hafta bakır nerdeyse gitmişti saçımdan. saçta sabitlemek için bir dünya boyatmak gerekecek. muhtemelen baya para ayırman gerekecek.

sacına birdaha baktım tanımlanamayan renk demıssın kurban ol sen sacına :D hey Allah ım.
boyatta benim gibi bul belanı. kızım kızıl diyorsun kızıl bu kızıl :D her insan bu değişikliği kaldıramayabilir ruhen hazırlayıp boyat sen yapma bir kuaför yapsın. sen yapacaksan da yazık saçlarına bence çirkin bir renk değil.

Boyama annem izin vermiyor yoksa çoktan boyamıştım aslında. Yorumlarda hep pişman olursun falan diyorlar bilemedim ki şimdi zaten çok çabuk sıkılan biriyim bir de renk güzel olmazsa kınayı da çıkaramam:KK43:
Bu arada saç rengimi kötü bulmuyorum sadece artık sıkıldım renginden.

Boyama annem izin vermiyor yoksa çoktan boyamıştım aslında. Yorumlarda hep pişman olursun falan diyorlar bilemedim ki şimdi zaten çok çabuk sıkılan biriyim bir de renk güzel olmazsa kınayı da çıkaramam:KK43:
canim organik sac boyasi denesen nasil olur acaba kina yerine

boyamak bile başlı başına bela zor bir şey kınayı düşenemiyorum bile. öyleysen şahsen kınaya bulaşma. ki profesyonel saçtan boyamadan anlamadan kına ve boyama kararı verip uygulama. git yakında bir kuaför 5 dakika bir konuş saçın hakkında neler yapılabileceği hakkında bilgi al sonra bir şeylere karar ver. kuaförden bilgi aldın diyede boyatmak zorunda değilsin.
saç rengin kötü değilse ombre denilen şeyi yap komple boyama yapma derim. ombreyi seversen dipten boyama şeklinde de boyatırsın ya da sevmezsen kesimle eski haline dönebilirsin. birde saç rengi kötü değilse ve beyaz bir teniniz yok ise bence komple boyatmak riskli ve üzücü pahalı şahsen.

kına saçı besliyor iyi güzel de uzun müddet kurtulamassın ustune boya tutmaz pişman olursun,kızıl olmak zor bişey değil bence sadece boya kutusundaki fotoğraflara aldanma istediğinin açık rengini al elde edersin zaten. ben öyle yapmıştım :)))

Ben kızılı çok severim hatta baya bir kullandım seve seve. Ama kızıldan her turlu kurtulmak güç. Kına ise tamamen piyango yani nasıl bir renk tutacağını da kestiremezsin :(

Back
X