Dinlendir bence biraz yıpranmasınAslında bende çok severek kullanırdım ama saçlarım uzundu şimdi saç kesimim çok kısa yakıştıramadım. Daha dün boyadım bugun kuaföre gitsem yanar mı acaba ?Yoksa bir süre dinlendireyim mi .
Mavi siyaha hiç cesaret edemem ki heheh
bir süre dinlenmen şartta iki yıl kullandıysan kızıl saçın 15-20 günde akıp alttaki rengi ortaya çıkardığını biliyosundur diye düşündüm ondan esprili bir mesaj attım ama mav i siyah perfectoAslında bende çok severek kullanırdım ama saçlarım uzundu şimdi saç kesimim çok kısa yakıştıramadım. Daha dün boyadım bugun kuaföre gitsem yanar mı acaba ?Yoksa bir süre dinlendireyim mi .
Mavi siyaha hiç cesaret edemem ki heheh
kızıl saç çabuk akar yahu..
her gün yıka..
hemen de boyatma yazık yıpranır saçın..
bi 10-15 gün sabret yıka.. sonra gidersin kuaföre..
Evet haklısınız ama ben şöyle bir hataya düştüm önceden saçım kırmızı gibiydi kızıldan öte,bu sefer alt rengim açık bari kızıl olsun dedim ancak beklediğimden baya koyu olunca panik oldum ,yanlış anlamışım demek ki :)bir süre dinlenmen şartta iki yıl kullandıysan kızıl saçın 15-20 günde akıp alttaki rengi ortaya çıkardığını biliyosundur diye düşündüm ondan esprili bir mesaj attım ama mav i siyah perfecto
Dinlendir bence biraz yıpranmasın
Ama kızıl candır ya:) 15 senedir kullanıyorum doymadım :)
koyu olmasına takılma en fazla iki yıkama açılacak rengin ,dont panicEvet haklısınız ama ben şöyle bir hataya düştüm önceden saçım kırmızı gibiydi kızıldan öte,bu sefer alt rengim açık bari kızıl olsun dedim ancak beklediğimden baya koyu olunca panik oldum ,yanlış anlamışım demek ki :)
Ben citilerim seni adres ver.zaten sinirliyim.hem senin Isin gorulsun hem benim.O zaman hacı şakir ile çitileme olayına başlarım bugun .. teşekkür ederim yorumlar içiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?