Kızıl Saç Pişmanlıktır. Yardıııım :(

cileeek

Liberté
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
139
81
103
Kızlar daha önce 2 sene kullandığım kızıl saçlarımdan kurtulmuştum 1 sene önce. En son kullandığım saç rengim 7.32 bal kahveydi. Tabi ben büyük bir eşeklik edip koleston kızıl büyüye boyadım ve hiç beğenmedim Bu saçı nasıl akıtayım.. hadi onuda geçtim hangi açıcı kullanayım yaşlı teyze gibiyiiim.

oy derdine kurban kızıl saç candır yok gitsin diyorsan bas mavi siyahı rahatla

KIZIL SAÇ GİBİSİ VAR MI ? TABİ RENGİNİ TUTTURMAK ÖNEMLİ BEN DE BİR AN ÖNCE KIZILA KAVUŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM...

Benim bakir saclarimi kuaför kusturmadan bronz kahveye boyadi kizillik kapandi tabi bir iki boyamadan sonra..
Birincide kapanmaz..kullu bir kumralda yapabilirsin ama ben cok koyutmak istememistim..

Aslında bende çok severek kullanırdım ama saçlarım uzundu şimdi saç kesimim çok kısa yakıştıramadım. Daha dün boyadım bugun kuaföre gitsem yanar mı acaba ? Yoksa bir süre dinlendireyim mi .

Mavi siyaha hiç cesaret edemem ki heheh

kızıl saç çabuk akar yahu..
her gün yıka..
hemen de boyatma yazık yıpranır saçın..
bi 10-15 gün sabret yıka.. sonra gidersin kuaföre..

Dinlendir bence biraz yıpranmasın
Ama kızıl candır ya:) 15 senedir kullanıyorum doymadım :)

bir süre dinlenmen şartta iki yıl kullandıysan kızıl saçın 15-20 günde akıp alttaki rengi ortaya çıkardığını biliyosundur diye düşündüm ondan esprili bir mesaj attım ama mav i siyah perfecto

Evet haklısınız ama ben şöyle bir hataya düştüm önceden saçım kırmızı gibiydi kızıldan öte,bu sefer alt rengim açık bari kızıl olsun dedim ancak beklediğimden baya koyu olunca panik oldum ,yanlış anlamışım demek ki :)

Dinlendir bence biraz yıpranmasın
Ama kızıl candır ya:) 15 senedir kullanıyorum doymadım :)

Keşke bende gaza gelmeden önce düşünseydim,mecburen bekleyeceğim :) bende özlemle bir hevesle yaptım ama tonu yanlış buldum sanırım

koyu olmasına takılma en fazla iki yıkama açılacak rengin ,dont panic

kızlar saçımın yarısını uçlarına doğru krepe ombre yaptırdım , ama kuaför rengi ve düzenli yapmadı sonra boyamak zorunda kaldım , siyah açıldı ve kahve fındık kabuğu rengini aldı , kızıl yapmayı düşünüyorum açık olan yerlere hangi boya , kaç numara almam gerek ?

Bence kızıl yakışanlar için çok güzel bir renk.
Bir de bildiğim kadarıyla çok çabuk akıyor. Yoksa yanılıyor muyum?

Kizil sacli biri olarak tum renkleri deneyip yine kizila dondum ama kina kullaniyorum ben boya mahvetti saclarimi. Kizil cok seviyorum ben yaa :)
Kizil buyu dediginiz bildigimiz kirmizi gibi olanlar mi ?
Beyaz sabunun rengi cabuk akittigini biliyorum. Bir sure rengi akitin bence sonra istediginiz renge boyayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…