Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKızıl saç renklerı( resımlı) nasıl ulasırım ?
Saclarım acık kumral bu renk
cok kararsız kaldım renk konusunda daha once saclarımı hıc boyamadım boyatmadım'da beyaz ten rengım var hafıftende cıllerım var kızıl tonlarının yakısıcagını dusundum ama karar veremedım sızınde dusuncelerınızı duymak ısterım tesekkurler.
1-
2-
3-
4-
canım ben ilk boyadığımdan beri yaklaşık 7 yıldır kızıl kullanıyorum favorim koleston aşk alevi . ben memnunum ama sen memnun kalırmısın bilmem. araştırmanı tavsiye ederim
cokk uzun yillar kizil kullanana biri olarakkk amannnnnnnnnn derim cnm sanaa
kizildan uzak dur
cnku saclarin mahvolucak
kizil cok sik boya isteyen bir renk cunku hep parlak olsun istiyosun bu yuzden 15 gunde bir boyamaya baslarsin sacini heryerlerin boyanir ve o durmadan akar akar akar
havuza girersin akar
yagmur yagar akar
banyoda fulll akarrrrrr
evet guzel hos sexi amaaaa zorr bi renkk
donusude cokkk zor anca akitilip bisey yapilabiliyo ki o ndada sac zaten oluyooo yada uzerine direk siyah yada koyu kahve
heee bide bence 35 yas uztune daha iyi olan bi renk eger yasin kucukse olgun olgun dolasmanada gerek yokkkk
ama illai yapicam diyosan
kollestonun kizillari superdirrrr
renk katologuna bakk istedigin kizillari all az az sik ve boya cnmmmmmm