Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saç yardım?(Resimli)

Nediyonamua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
81
8
36
3AF13E0F-35D5-40BD-BF55-EC23D7062832.webp
Arkadaşlar saçlarım tam küllü sarı dipten 2 cm geldi ama ben tamamen kızıl istiyorum resimdeki kızıl ve de hiç akmasın o renk kalsın yardım eder misiniz?

Bu renk ilk sefer çok zor tutar boya karışımları lazımdır bu yüzden ilk sefer kuaföre gidersin saçına bakıp renk karışımı uygular daha sonra kendinde boyaya bilirsin canim

Bunun bir tik koyusunu boyarsan aktığında muhtemelen bu renge dönüşür. Sürekli boyamaya gerek kalmaz. Ama herturlu kızıl akar

Bu bakırdan koyu değil mii her ay boyarım bende napayım başka önerin var mı
Evet koyu ama kızılda değil yine bakır rengin bir türevi ve evde asla tutturamazsın hele ki saç rengin açıkmış bir kaç kez kuaförde boyatman lazım. Sık yıkayınca ne bir ayı canım 15 günde akıyor palette 7-77 kullnıyordum ben evet bunun biraz açığı oluyor

Pek
Evet koyu ama kızılda değil yine bakır rengin bir türevi ve evde asla tutturamazsın hele ki saç rengin açıkmış bir kaç kez kuaförde boyatman lazım. Sık yıkayınca ne bir ayı canım 15 günde akıyor palette 7-77 kullnıyordum ben evet bunun biraz açığı oluyor
peki saçları sertleştiriyor mu boya daha önce boyanın bir zararını görmedim oryal yıprattı sadece

Pek

peki saçları sertleştiriyor mu boya daha önce boyanın bir zararını görmedim oryal yıprattı sadece
Oryal kadar vermiyor canım ama sık boyamak zorunda kalırsan bakım yap derim ben hem boyayıp hemde sürekli ısıya maruz bıraktım bu renk şekilsiz ve makyajsız olmuyor maalesef açık tenli misin

Oryal kadar vermiyor canım ama sık boyamak zorunda kalırsan bakım yap derim ben hem boyayıp hemde sürekli ısıya maruz bıraktım bu renk şekilsiz ve makyajsız olmuyor maalesef açık tenli misin
Evet beyaz tenliyim ve canlı pembemsi bir beyaz gözüm de ela ama küllü sarı bi renkte ne göz rengim kendini gösteriyor ne cildim,soluk duruyorum
D2387027-7AD3-4A27-B0DC-831BA9823225.webp

Back
X