Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saç

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
46
İstanbul
Kızlar ben 3 ay önce saçlarımı kuaförde siyah boyattım. Aktı biraz olsun, aralardan kahverengi saçlar çıktı ama hala pasparlak saçlarım. Cinsinden öyle sanırım. Şimdi sıkıldım siyahtan. Önceki açtığım konuda fotoğraflarımı eklemiştim, kızılın bana yakışacağını söylemiştiniz. Şimdi ne çok koyu ne de çok açık olan olan güzel bir kızıl yapmak istiyorum, tabiki saçıma açma işlemi uygulamadan. Hangi boyayla boyayabilirim? Ne yapabilirim? Nasıl kızıl renk elde edebilirim? Bu arada şimdiki saç rengim bu. $DSCF7748.webp $DSCF7750.webp

Son düzenleme:
Ne yaparsan yap alaca bulaca olursun canım evde yapmaya çalışırsan.
Sana akmış gibi görünebilir ama siyahın akmışından bile orta tonlara dönmek çok zordur.
Sabrın varsa defalarca kızıla boya, olsun bitsin.
Onun dışında Palette'in IL1 adlı açıcısını alıp 2-3 kere uygularsan rengin oldukça açılır. (önce uçlardan başlarsın uygulamaya çünkü tepeler hemen açılıyor dengesiz oluyor)
Merak etme yıpratmıyor çok fazla. Sonra onun üstüne ne yaparsan yap, herşey tutar :)

Ne yaparsan yap alaca bulaca olursun canım evde yapmaya çalışırsan.
Sana akmış gibi görünebilir ama siyahın akmışından bile orta tonlara dönmek çok zordur.
Sabrın varsa defalarca kızıla boya, olsun bitsin.
Onun dışında Palette'in IL1 adlı açıcısını alıp 2-3 kere uygularsan rengin oldukça açılır. (önce uçlardan başlarsın uygulamaya çünkü tepeler hemen açılıyor dengesiz oluyor)
Merak etme yıpratmıyor çok fazla. Sonra onun üstüne ne yaparsan yap, herşey tutar :)

Canım ben aslında hevesimi almak için kızıl yapmak istiyorum. Sonra yine siyaha döneceğim. Palette'nin açısını kullanmıştım, gerçekten hiç yıpratmıyor. Ama şimdi açmadan şöyle kızıl yansıma gibi bir şey istiyorum. Olmazsa mavi siyah ve kızıl siyah yapacağım. Kızıl siyah tutar mı sence?

Canım ben aslında hevesimi almak için kızıl yapmak istiyorum. Sonra yine siyaha döneceğim. Palette'nin açısını kullanmıştım, gerçekten hiç yıpratmıyor. Ama şimdi açmadan şöyle kızıl yansıma gibi bir şey istiyorum. Olmazsa mavi siyah ve kızıl siyah yapacağım. Kızıl siyah tutar mı sence?

Cnm bence tutar... ben sıyah boyalı sacımın ustune kestane kızıl boyamıstım.. O bıle guneste hele tamamen kızıl kızıl parıyordu..

canım sakın kendin bişi yapma :) Çünkü hiç bi işe yaramaz alacalı bi renk olur çıkar onun için hevesini almak istiorsan git kuaföre açtır saçlarını birazda boyundan kestir olur :) Tecrübeyle sabittir :23: Ama eminm ki tekrar siyaha dönersin :) en azından bende öle oldu :) belime kadar olan siyah saçlarımı kızıl istiorm die kendim açmaya çalıştım olmadı sonra kuaförde kestirip açtırdım ama tekrar siyah oldum bak saçımın ilk hali ve kızıl hali :) $5415_103437514165_688189165_1988275_2859702_n.webp ilk hali sonra da bu $61253_434393304165_688189165_4913185_5265071_n.webp :) kızıl akana kadar kullandım hevesimi alınca da tekrar siyah oldum :21:

canım sakın kendin bişi yapma :) Çünkü hiç bi işe yaramaz alacalı bi renk olur çıkar onun için hevesini almak istiorsan git kuaföre açtır saçlarını birazda boyundan kestir olur :) Tecrübeyle sabittir :23: Ama eminm ki tekrar siyaha dönersin :) en azından bende öle oldu :) belime kadar olan siyah saçlarımı kızıl istiorm die kendim açmaya çalıştım olmadı sonra kuaförde kestirip açtırdım ama tekrar siyah oldum bak saçımın ilk hali ve kızıl hali :)Eki Görüntüle 338556 ilk hali sonra da bu Eki Görüntüle 338558 :) kızıl akana kadar kullandım hevesimi alınca da tekrar siyah oldum :21:

Canım açtırmak istemiyorum, olmaz tutmaz diyrsanız hiç yapmam mavi siyah veya kızıl siyah boyarım :)

uçlar hiç tutmayabilir :50: bizzat dipler kızıl altlar kahve dolaşmışlığım var berbat bir şey.

ama yine de deneyeceksen; loreal kor kızılı öneririm.

$sac_bakimi_loreal_7.6_acik_kor_kizil_-_sac_boyasi_191855.webp

Son düzenleme:
Kendin mi yapmıştın canım? Açma işlemi kullanmadan?

aynen cnm acmadan boyamıstım :1: ılk bastya arkadasın soyledıgı gıbı sacımda bıraz uzun onunda payı vardı; ustler altlardan daha acık oldu. ama 2 ve 3. boyamaya bırde uclardan boyayınca aradakı fark kapandı.. ama barız renk acıklıgı bekleme.. dedıgım gıbı yaptıgı sadece rengı bıraz kırıp kızıl ısıltılar vermek olduu... senınn ıcın belkı kafı gelır ancak benım ıcın gelmedı ve actırıp kızıl yapmıstım.. yaklasık 1 sene kendın boyasan anca gelebılırsın o renge belkıı:26: benım o kadar sabrım yok tu.... bu forumda sacları sıyah olup ta defalarca boyayarak sarıya dondurebılen arkadaslar bıle mevcut :9:

Son düzenleme:
uçlar hiç tutmayabilir :50: bizzat dipler kızıl altlar kahve dolaşmışlığım var berbat bir şey.

ama yine de deneyeceksen; loreal kor kızılı öneririm.

Eki Görüntüle 338675

Şöyle açık bir kızıl boyasam da renk kızıl olabildiği kadar olsa diye düşünüyorum. Bu çok güzelmiş. Canım peki diplerine hiç değdirmeden 3-4 cm aşağıdan boyamaya başlasam?

aynen cnm acmadan boyamıstım :1: ılk bastya arkadasın soyledıgı gıbı sacımda bıraz uzun onunda payı vardı; ustler altlardan daha acık oldu. ama 2 ve 3. boyamaya bırde uclardan boyayınca aradakı fark kapandı.. ama barız renk acıklıgı bekleme.. dedıgım gıbı yaptıgı sadece rengı bıraz kırıp kızıl ısıltılar vermek olduu... senınn ıcın belkı kafı gelır ancak benım ıcın gelmedı ve actırıp kızıl yapmıstım.. yaklasık 1 sene kendın boyasan anca gelebılırsın o renge belkıı:26: benım o kadar sabrım yok tu.... bu forumda sacları sıyah olup ta defalarca boyayarak sarıya dondurebılen arkadaslar bıle mevcut :9:

Ben daha önce kıpkızıl yapmıştım ama dönmesi çok zor oldu. Şimdi o yüzden sadece yansıma gibi istiyorum.

palette sonbahar kızılı ve koleston aşk alevi.. sepseverek kullandığım iki kızıl =))
ayrıca ben kuaförün azizliğine uğramıştım zamanında. siyaha boyalı saçlarımı-ki epey uzundu- 6 ay kdr boyatmamıştım ve uzamıştı haliyle dipler kendi rengiydi. bakır yapmaya çalışırken saçma sapan bi kızıl olmuştu üstler turuncu altlar ne idüğü belirsiz bi kızıl gibi... o gün saçlarımın yanmamasına şükretmştim çnkü nerdeyse 10 saat boya vardı kafamda. bi açtılar olmadı tekrar açtılar sonra bi kaç kez boyadılar fln artık kaşınmaya başlamıştım =) herneyse, ben o renk farkını kapatmak için ilk etapta kahve kızıl boyamıştım. sonra zamanla açık renklere dönmüştüm ve her kızıl kapaktaki gibi tutuyodu =) en beğendiklerim sonbahar kıızlı ve aşk alevi oldu =)
ayrıca kızıl kahve de gayet yakışır sana =)

ben aşk alevini kullanmıştım kızılda en sevdiğim renktir. ilk boyamam tam oturmamıştı ama ikinci boyamamda mükemmel oldu. tavsiye ederim

Bu söylediğiniz renkler açmadan siyahın üstüne tutar mı arkadaşlar? Tam tutmasa bile kızıl bir yansıma bıraksa da yeter. Sonra zaten yine değiştireceğim ben siyaha döneceğim.

Artık üst üste açtığın konuları görmekten gına geldi.
Saçını boyada sende rahatla bizde rahatlıyalım.
Merak etme siyah boya her boyayı kapatır.
Çünkü siyah nötr bir renktir.
Saçındaki rengi emer ve kapatır.
Ve artık bir karar versen iyi olucak.
Mavi siyah mı yapıcaksın yoksa kızıl mı?
Kızıl yansıma istiyosanda git boya saçını koyu bir kızıla.

Şöyle açık bir kızıl boyasam da renk kızıl olabildiği kadar olsa diye düşünüyorum. Bu çok güzelmiş. Canım peki diplerine hiç değdirmeden 3-4 cm aşağıdan boyamaya başlasam?

boyanın iyice aktığından emin ol. yoksa ne yaparsan yap uçlar tutmayabilir. gerçi sen mavi-siyah yapmaktan çekinmiyorsun o yüzden denemenden bir zarar çıkmaz. tutmazsa siyaha boyarsın. uçlardan başlaman iyi olur. umarım istediğin rengi elde edersin canım.=D

Son düzenleme:
palette sonbahar kızılı ve koleston aşk alevi.. sepseverek kullandığım iki kızıl =))
ayrıca ben kuaförün azizliğine uğramıştım zamanında. siyaha boyalı saçlarımı-ki epey uzundu- 6 ay kdr boyatmamıştım ve uzamıştı haliyle dipler kendi rengiydi. bakır yapmaya çalışırken saçma sapan bi kızıl olmuştu üstler turuncu altlar ne idüğü belirsiz bi kızıl gibi... o gün saçlarımın yanmamasına şükretmştim çnkü nerdeyse 10 saat boya vardı kafamda. bi açtılar olmadı tekrar açtılar sonra bi kaç kez boyadılar fln artık kaşınmaya başlamıştım =) herneyse, ben o renk farkını kapatmak için ilk etapta kahve kızıl boyamıştım. sonra zamanla açık renklere dönmüştüm ve her kızıl kapaktaki gibi tutuyodu =) en beğendiklerim sonbahar kıızlı ve aşk alevi oldu =)
ayrıca kızıl kahve de gayet yakışır sana =)

Canım diplerimi boyamadan sadece kızıl bir ışıltı versin diye boyasam kızıla tutmaz mı yine de? Çünkü saçlarım siyah boyalı, 3 aydır felan da baya aktı

Artık üst üste açtığın konuları görmekten gına geldi.
Saçını boyada sende rahatla bizde rahatlıyalım.
Merak etme siyah boya her boyayı kapatır.
Çünkü siyah nötr bir renktir.
Saçındaki rengi emer ve kapatır.
Ve artık bir karar versen iyi olucak.
Mavi siyah mı yapıcaksın yoksa kızıl mı?
Kızıl yansıma istiyosanda git boya saçını koyu bir kızıla.

ahahahahahahhahaha sağ ol şekerim güldüm baya sayende komik seni ;)

Back
X