Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşım aynı boyadan elimde var birkaç haftaya uygulayacağım ama 77.44ve neva 0.66ile karıştırarak ..benim dipler de koyu kahve kestane hatta
uygulandığında önce sonra yaparsan sevinirim fikir olmus olur bize de
saçın koyu olduğu için koyu tutacak zaten ama normal de 8in altındaki renklere %6lik katılıyor ama 6646 ve 7744 %9luk oksidan katılıyor koyu istemiyorsan %9luk kat derim
Dibimi yani kendi rengime üzerine boyadığım kısmı beğenmemiştim koyu kahverengiydi. Altlarda kına vardı. Altlar koyu olmuştu kınayla karışıp ama üstler çok açık kızıl oldu. Hiç beğenmemiştim 1 hafta sonra kahve boyattım hemen aktı kızıl lar geri çıktı
Dibimi yani kendi rengime üzerine boyadığım kısmı beğenmemiştim koyu kahverengiydi. Altlarda kına vardı. Altlar koyu olmuştu kınayla karışıp ama üstler çok açık kızıl oldu. Hiç beğenmemiştim 1 hafta sonra kahve boyattım hemen aktı kızıl lar geri çıktı