Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl turuncu yansımaları olmayan doğal kahverengi

bicogogo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
406
3
46
Bursa
internette dolaşırken bir blogda rastladım bu bilgiye orda resimde vardı fakat izinsiz kullanmak istemedim resmi
kızıl yansımalar olmadan kahve tonları isteyip bir türlü yapamayanlara yardımcı olur diye yazıyorum
blogda yazanı olduğu gibi yazıyorum aşağıya umarım işe yarar.
resmi görmek isteyenlere özelden atabilirim.

Palette altın parıltılı kahveler serisinden 7.65 toffee saçınız uzun veya çok gür ise 2 kutu değilse 1 kutu yeterli loreal excellence creme 6.1 küllü koyu kumral boyalarını alın. Boya kasenizin içine toffee boyanın tamamını sıkın açıcısının da tamamını dökün içine 6.1 küllü koyu kumral boyadan 3 defa sıkın bu ölçüyü ayarlarken 3 cm uzunluğunda 3 kere sıkın. açıcısından da çok az miktarda şişe kapağını dolduracak kadar ekleyin ve boyanızı iyice karıştırın. Saç diplerinizden başlayarak boyayın ve boyayı tüm saçlarınıza yedirdikten sonra başladığınız zamandan itibaren toplam 40 dk. bekletin. Durulayın ve 1 şampuan yapın ardından da boya kutusundan çıkan bakım kreminizi uygulayın. Eğer 2 kutu toffee boya kullanacaksanız loreal boyadan da tarif edilenin 2 katını katarak karıştırın. Saçlarınız koyu kumral, kızıl kahve ya da açık kahve ise resimde gördüğünüz gibi doğal ışıltılı düz kahverengi olacaktır

cnm bana özlden o resmı atabılır mısın merak ettım fakat toffede bıldıım kadarıyla kızıılk var kullu ıle karısıncada acaıp bır renk olacagını dusunuoyrum valla

cnm bana özlden o resmı atabılır mısın merak ettım fakat toffede bıldıım kadarıyla kızıılk var kullu ıle karısıncada acaıp bır renk olacagını dusunuoyrum valla

atıyorum canım sana özelden,
bu yakınlarda bir arkadaşım da tofee ile boyamıştı sadece onda da kızıl yansımalar olmamıştı hiç :26:

eger boya yapılacak saçta kızıllık ve sarılık varsa ve ustune toffe olursa kızıılkk daha da yogun olur cnm :S teskkurler bu arada

Küllü kumral zaten toffeenin kızıllığını alacaktır hoş bir renk olacağını düşünüyorum.
Doğal saçım kestane,üzerine toffee boyadığım zaman pek kızıllık görmemiştim karamel gibi birşeydi...
Resmi bende görmek isterim...

turuncuları kapatmak için küllü kumral asla önermiyorum çünkü buradan okudum ve denedim..sonuç..yeşil turuncu yansımalı saç rengi...

bu yazının olduğu bloga baktım o saçta çok net kızıl yansıma var özellikle orta kısımda.7.65 altın toffe yerine 7 numara kumral kullanılırsa daha iyi olur bence

resmi ekliyorum umarım resim sahibi beni mahkemelerde süründürmez
kızıllık göremedim ben :26:

canım bu renk benimde çok hoşuma gidiyor..ben bu rengi yanlış anlamadıysam simli ayna adlı blogta görmüştüm....bi bakın derim

ben bunu yaptım dip rengimde resimde bahsedilen gibiydi alakası olmayan bir renk oldu pişman oldum 2 denemeyi yapmadım belkibir kaç seferde bu renk oluşuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…