- 16 Kasım 2024
- 905
- 325
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
ay hala çok garip geliyo hiç alışamadım doğayla firazaUlannn fragmanı gördünüz mü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hala çok garip geliyo hiç alışamadım doğayla firazaUlannn fragmanı gördünüz mü![]()
evet o kısmı da anlamadım bi öncesini göreydik bari nasıl başladı bu ilişki shshsjdjskAsude otel faturaları demişti sevişip duruyorlar belli ki![]()
hem de ne ısıtma shshdjjddÜşüyormuş doğa buz gibi yaa firaz ısıtır onu![]()
RTÜK'ten bir şey çıkmaz bence neler gördükCeza verirler ama yorumlar da hep rtük etiket etmişler
Hayır çekildiği adama da bi bak at hırsızıUlannn fragmanı gördünüz mü![]()
Amann izlemeye gerek duymuyorum artık ara ara bakarım belkiHayır çekildiği adama da bi bak at hırsızıigrencsin doğa . Işıl da farketmiş gorumcene mi suslendin diyo. Bu arada Ömer niye doğaya konuşma yapıyor ve sonunda ağlıyor enteresan
İlk bölümün hatrina izledim 3 saatimi başka şeye veririm daha iyiAmann izlemeye gerek duymuyorum artık ara ara bakarım belki
Aynen öyleİlk bölümün hatrina izledim 3 saatimi başka şeye veririm daha iyi
belli olmaz bir kez ceza yemişti şerboRTÜK'ten bir şey çıkmaz bence neler gördükbiz izlemesek daha iyi jsjdjf artık sadece tekrardan izlicem 3 saat gerek yok
bir önceki sezon firaz çok yakışıklı geliyordu nursemaya olan düşkünlüğünden, şimdi aldatan biri olunca extra çirkin gelmeye başladı shsjjsjs fragmandan ben hiçbir şey anlamadım zatenHayır çekildiği adama da bi bak at hırsızıigrencsin doğa . Işıl da farketmiş gorumcene mi suslendin diyo. Bu arada Ömer niye doğaya konuşma yapıyor ve sonunda ağlıyor enteresan
diyip her cuma 8 de ekran basında olan biz shsjsksllsAmann izlemeye gerek duymuyorum artık ara ara bakarım belki
GEcenlerde haber cıkmıştı Nilay,doğa ve firaz AVM cekimi varmış Nilay bunları yakaladı diye.harbiden senarist bahaneyi de hazırlamış gene nilay patlatır şimdi dhdjdjdkd
Metehan okumak için yurt dışına ailesi de Pamukkale iş kurmuş öyle jsjdjd onlara belli olmaz tutunamazlarsa dönerler dedi Zülfikar ucu açık mi bilemem tabiGEcenlerde haber cıkmıştı Nilay,doğa ve firaz AVM cekimi varmış Nilay bunları yakaladı diye.
Çimende dönecekmiş diziye kesin onada bir olaylar yazarlar yeni gelen yegenle filan.
Diziyi izlemedim henüz Metehan ve ailesi nereye gitmiş
aynen o haberleri ben de gördüm. metehan amerikaya gitmiş lemanla kayhan da başka bir şehirde pansiyon açmışlarGEcenlerde haber cıkmıştı Nilay,doğa ve firaz AVM cekimi varmış Nilay bunları yakaladı diye.
Çimende dönecekmiş diziye kesin onada bir olaylar yazarlar yeni gelen yegenle filan.
Diziyi izlemedim henüz Metehan ve ailesi nereye gitmiş
ay değil galiba gerçekten gerçek shsjskskArkadaşlar Fatih rüyası olabilirmi