kızılcık şerbeti

Hayır çekildiği adama da bi bak at hırsızı 😂😂😂 igrencsin doğa . Işıl da farketmiş gorumcene mi suslendin diyo. Bu arada Ömer niye doğaya konuşma yapıyor ve sonunda ağlıyor enteresan
bir önceki sezon firaz çok yakışıklı geliyordu nursemaya olan düşkünlüğünden, şimdi aldatan biri olunca extra çirkin gelmeye başladı shsjjsjs fragmandan ben hiçbir şey anlamadım zaten

harbiden senarist bahaneyi de hazırlamış gene nilay patlatır şimdi dhdjdjdkd
GEcenlerde haber cıkmıştı Nilay,doğa ve firaz AVM cekimi varmış Nilay bunları yakaladı diye.

Çimende dönecekmiş diziye kesin onada bir olaylar yazarlar yeni gelen yegenle filan.

Diziyi izlemedim henüz Metehan ve ailesi nereye gitmiş

GEcenlerde haber cıkmıştı Nilay,doğa ve firaz AVM cekimi varmış Nilay bunları yakaladı diye.

Çimende dönecekmiş diziye kesin onada bir olaylar yazarlar yeni gelen yegenle filan.

Metehan okumak için yurt dışına ailesi de Pamukkale iş kurmuş öyle jsjdjd onlara belli olmaz tutunamazlarsa dönerler dedi Zülfikar ucu açık mi bilemem tabi

aynen o haberleri ben de gördüm. metehan amerikaya gitmiş lemanla kayhan da başka bir şehirde pansiyon açmışlar

Back
X