Saç Rengi ve Saç Boyama kızıldan dönme bugün içinde lütfen yardım edin??

Didemm567

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
1
1
1
29
arkadaşlar bu sitede gördüğüm beyaz sabun saç akıtmasını 2 gündür uyguluyorum aktı ama istedigim kadar değil saçlarım nar kızılı oldu mor gibi iğrenç bişey akşam 2 kutu küllü kumrala boyatıcam tutarmı lütfen düşüncelerinizi söylermisiniz?

Ben tutcagi konusnda cok emin deglm ama belki diger arkadaslar daha iyi bilir

arkadaşlar bu sitede gördüğüm beyaz sabun saç akıtmasını 2 gündür uyguluyorum aktı ama istedigim kadar değil saçlarım nar kızılı oldu mor gibi iğrenç bişey akşam 2 kutu küllü kumrala boyatıcam tutarmı lütfen düşüncelerinizi söylermisiniz?
sanmam boya silici lazım anca...

Canim bende senle ayni derdde idim ama tutmaz anca biraz akitsan

Kullu kumral tutmiycak deneme. Biraz sabr et bak benim sacimda platin vardi siyah yaptim ustunede iki kes kizil yaptim ben akittim bugun zaten acik kumralim ama tekrar platin yapmayi dusunuyorum 8 sm kisalttim saclarimi cok uzundu.bunu ben yapmasamda koafor yalnisligi diyelim ama netice olarak biraz sabr gerektiriyor.sende kizili ne zaman yaptirdigni aciklasan ve onceki rengini.ben sana yardimci olurum

Back
X