arkadaşlar saçlarımın asıl rengi koyu kestane. üzerine uzun bir süre palette'nin nar kızılını kullandım. çok açık bi kızıllık olmasa da, gözle fark edilir derecedeydi kızıllık. daha sonra koleston'un koyu kumralına boyadım, kızıllıkları epey kapattı ama aktıkça hafif hafif çıktı kızıllar. en son 1 ay önce palette'nin kumralına boyadım. şu an açık kestane kızılımsı bi saç rengim var bunun üzerine açık kumral uygulasam nasıl olur sizce?
o kızıl saçından uzayıp gidene dek altta kalır canım...kızıl saçı 4 sene kullandım..ve sonunda dönüşüm çok çok zor oldu.
her defasında tutmuş gibi olacak ama bir kaç yıkama sonra yine altta kızıllar çıkacak..
kesin çözüm için açtırıp öyle boyatmalısın istediğin renge.
benim kullandığım kızıl lal kızılı kızıl demek doğru olmaz resmen kırmızı cok yakıstırıyorlar bende yakıstırıyorum ama gel gör ki akması boya mafetti saçları simdi kumrala dönüyorum önce saç kesimi yapıldı 2gun oldu hafta sonu kumrala dönücem tabi kuaförünüz önemli ben öncede döndüm okadar zor korkulacak bişey yok açtırma işlemi yaptırmadım istemiyorum kuaförüm çırağan sarayında çalışmıştı istanbul da ve bana kendi yaptığı özel yağların karışımından verdi bu yağı öncede kullandım süper bişey saçı onarır uzatır ve saçtakı bütün boyayı 2 yıkamada akıtıyor temizliyor saçı şimdi 1 hafta sonra saçımı istediğim kumrala döndürcem sadece acma işlemi yaptırmayın saçınıza düzenli kestirin bu kadar basit :) kuaför önemli...