- 8 Nisan 2011
- 2.024
- 2.057
- 333
- Konu Sahibi masalperest_anne
-
canım ben garnier in küllü kumralına boyamıştım hiç tavsiye etmem saçımın bi kısmı yemyeşil olmuştu...KÜLLÜ RENKLER YEŞİLLİK VERİO SAÇA DİKKATLİ OL..HEMDE BEN BAKIR SAÇIMI KAPATMAK İÇİN BOYAMIŞTIM YANİ...
9 luk kullanmanız bir ton kadar açar,6 lığa kıyasla.yardım edin yaa bilgisi olan yok mu arkadaşlar?????? normalde kumrallara 6 volümlük peroksit koyuyolar,ben 9 koysam açar mı kiiiiiii?????renk tutarmı???hadi cevap verin
yardım edin yaa bilgisi olan yok mu arkadaşlar?????? normalde kumrallara 6 volümlük peroksit koyuyolar,ben 9 koysam açar mı kiiiiiii?????renk tutarmı???hadi cevap verin
tatlım ben kızıldan palettenin yoğun renk açıcısıyla tamamen kurtuldum. sonra üzerine badem attım lorealin çok da güzel oldu aşık oldum saçımabence sende aç saçını sonra küllü dene şimdi kızıla tekrar küllü atma. çok uğraşırsın. palette saçına hiçbir şekilde zarar da vermez. bak benim konuma istersen atmıştım orada.
9 luk kullanmanız bir ton kadar açar,6 lığa kıyasla.
Ben 1 tona da razıyım açılsın yeter ki :))) yavaş yavaş açmaya çalışıcam açıcı kullanmadan inşallah olur sağol :)
canım benim önceden kızıldı küllü kumrala boyadım senin gibi kapanmadı.palettenin fındık kabuğu diye bir boyası var ona bir defa boyadım kapandı kızıl renk.daha sonrada çok açık küllü kumrala bir kaç defa boyarsan renk açılabilir herhalde.
Bir kere kumral renge boyuyacaksan saçını
Azda olsa boyanın içine bakırlık , kızılık koyacaksınki saçın yeşillenmesin
Kumral renkler boyanırken dikkat edilmesi gereken renkler
Birde tavsiyem fındık kabuğunada boyama sonuç felaket olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?