Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıldan kurtulup kumral olmaya çalışmak !

masalperest_anne

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
2.024
2.057
333
kızlar her yerde okudum küllü renkler kapatıyomuş kızılı.benim saçımda kızıl vardı,üzerine koleston 7.1 ve 8.1 karıştırıp boyadım.koyu kahve-kızıl gibi bişey oldu.şimdi beyaz sabunla akıtmaya çalışıyorum.tekrar boyıycam küllüye ama ben açık küllü kumral istiyorum.hangi boyaları karıştırmam lazım ki hem kızılı kapatsın hem açık küllü kumral olsun...çok şey istiyorum galiba :35:

canım ben garnier in küllü kumralına boyamıştım hiç tavsiye etmem saçımın bi kısmı yemyeşil olmuştu...KÜLLÜ RENKLER YEŞİLLİK VERİO SAÇA DİKKATLİ OL..HEMDE BEN BAKIR SAÇIMI KAPATMAK İÇİN BOYAMIŞTIM YANİ...

Son düzenleme:
canım ben garnier in küllü kumralına boyamıştım hiç tavsiye etmem saçımın bi kısmı yemyeşil olmuştu...KÜLLÜ RENKLER YEŞİLLİK VERİO SAÇA DİKKATLİ OL..HEMDE BEN BAKIR SAÇIMI KAPATMAK İÇİN BOYAMIŞTIM YANİ...

evet duydum canım onu ama açık renkler üstüne küllü boyayınca oluyo yeşillik.bakalım artık yavaş yavaş bi kaç ayda boyanırsa oturur renk.açmak istemiyorum çok yıprandığı için sağol :)

fikri olan yok muuuuuuu :18: kafayı yiycem rengi açsın diye koyu sarı küllüyle,açık kumral küllüyümü karıştırıym?????:43:

yardım edin yaa bilgisi olan yok mu arkadaşlar?????? normalde kumrallara 6 volümlük peroksit koyuyolar,ben 9 koysam açar mı kiiiiiii?????renk tutarmı???hadi cevap verin:43:

yardım edin yaa bilgisi olan yok mu arkadaşlar?????? normalde kumrallara 6 volümlük peroksit koyuyolar,ben 9 koysam açar mı kiiiiiii?????renk tutarmı???hadi cevap verin:43:

tatlım ben kızıldan palettenin yoğun renk açıcısıyla tamamen kurtuldum. sonra üzerine badem attım lorealin çok da güzel oldu aşık oldum saçıma :69: bence sende aç saçını sonra küllü dene şimdi kızıla tekrar küllü atma. çok uğraşırsın. palette saçına hiçbir şekilde zarar da vermez. bak benim konuma istersen atmıştım orada.

Son düzenleme:
tatlım ben kızıldan palettenin yoğun renk açıcısıyla tamamen kurtuldum. sonra üzerine badem attım lorealin çok da güzel oldu aşık oldum saçıma :69: bence sende aç saçını sonra küllü dene şimdi kızıla tekrar küllü atma. çok uğraşırsın. palette saçına hiçbir şekilde zarar da vermez. bak benim konuma istersen atmıştım orada.

Ben daha önce de açtırıp bakır yapmıştım çok yıpranmıştı o yüzden açmak istemiyorum tekrar.biliyorum açmadan da çok zor olucak ama...bilmiyorum yaa bi 9luk peroksitle deniyim olmazsa öyle yapıcam.çok sağol canım :61:

canım benim önceden kızıldı küllü kumrala boyadım senin gibi kapanmadı.palettenin fındık kabuğu diye bir boyası var ona bir defa boyadım kapandı kızıl renk.daha sonrada çok açık küllü kumrala bir kaç defa boyarsan renk açılabilir herhalde.

canım benim önceden kızıldı küllü kumrala boyadım senin gibi kapanmadı.palettenin fındık kabuğu diye bir boyası var ona bir defa boyadım kapandı kızıl renk.daha sonrada çok açık küllü kumrala bir kaç defa boyarsan renk açılabilir herhalde.

anladım canım kızılı kapatırım zaten küllü kahveyle falan o kolay da...ben rengi fazla koyulaşmasın istiyorum.fındık kabuğu benim bildiğim turuncu gibi bişey yapmaz mı ya?nasıl kapattı kızılı?

Bir kere kumral renge boyuyacaksan saçını
Azda olsa boyanın içine bakırlık , kızılık koyacaksınki saçın yeşillenmesin
Kumral renkler boyanırken dikkat edilmesi gereken renkler
Birde tavsiyem fındık kabuğunada boyama sonuç felaket olabilir..

Son düzenleme:
Bir kere kumral renge boyuyacaksan saçını
Azda olsa boyanın içine bakırlık , kızılık koyacaksınki saçın yeşillenmesin
Kumral renkler boyanırken dikkat edilmesi gereken renkler
Birde tavsiyem fındık kabuğunada boyama sonuç felaket olabilir..

anladım ama ben kızıldan bakırdan kurtulmaya çalışıyorum içine koyamam bakır nayırrrrr :53: 2 kez küllü kumral yaptım kızılı kapatmak üzere yeşillik yapmadı şükür :)) böyle böyle devam edicem olmadı kuaföre artık :))) sağolll fındık kabuğuna da hayatta boyamam zaten :)

sonunda oldu sayılır yaa :) kızıla boyalı saçlarımı açmadan küllü renklerle kapatmış bulunmaktayım hem de kumrala çevirdimmmmm :) bi kere daha boyandığı zaman tamamen kapanmış olucak çünkü yine güneşte hafif kızıl yansımalar oluyo illaki.küllüyle kapatmak istiyorsanız kesinlikle kolestonun açık küllü kumral(8.1) ve küllü kumral(7.1) karışımını tavsiye ediyorum.ama öncesinde de kızılın biraz akmasını bekleyin beyaz sabun çok işime yaradı bilginize :)

Saçımı tarçın bakıra boyattim. Cok kötü bir kızıl oldu. Bundan kurtulmak istiyorum. Küllü kumrala boyadim bir kere ama kizili kapatmadı. Kaç kere daha boyamam gerekiyor ne yapmam gerekiyor. Bu şekilde sokağa cikasim gelmiyor eski halim olan kumrala dönmek istiyorum. Sen ne yaptın lütfen yardım et :(

Back
X