Doğuma Hazırlık kızım adı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın ismi

• Ankete Katılan
    39
2 isim ilerde çok problem oluyor.Sınavlarda kodlamak bile vakit kaybı :))))
Berenin manasına baktım şimdi çok iddaalı ve güzel isim.
Güçlü, kuvvetli, akıllı demekmiş.HAyırlı evlat olsun gerisi önemli değil.Güle güle büyüt.

Beren daha güzel şahsi fikrim sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

2 isim ilerde çok problem oluyor.Sınavlarda kodlamak bile vakit kaybı :))))
Berenin manasına baktım şimdi çok iddaalı ve güzel isim.
Güçlü, kuvvetli, akıllı demekmiş.HAyırlı evlat olsun gerisi önemli değil.Güle güle büyüt.

amin en önemlisi o hayırlısıyla ve sağlıklı doğsun ve inşallah hayırlı bi evlat olsun

bende hep ela istedim herkes ela koydu sonra beren istedim ama eşimin vefat eden annesinin isminin yanında uyumlu olsun diye şimdik kızım adı emine selin olucak inş :)
rabbim isimlerinden çok hayırlı bahtlar yazsın evlatlarımıza.

defne : Akdeniz ikliminde yetişen, yapraklan sert ve üst yüzleri parlak açık sarı çiçek ve güzel kokan defnegillerden bir ağaç
beren: Güçlü, kuvvetli, akıllı

ben Beren ismine oy verdim.anlamını daha önceden biliyordum zaten ve çocukların isimlerinin anlamlarını taşıdıklarını düşünüyorum.emin ol....beren in anlamı da çok hoş

Rüyamda kızım olmuş adı Defne'ymiş o günden beri Defne beğendiğim isimlerden ama kızım olursa koymam Defne-tmek fiilinden dolayı. Beren ismi de bir dilde ayılar anlamına geliyormuş... Bilemedim hangisini oylasam. :1:

Back
X