• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızım ağlarken uğunuyor,nefesi kesiliyor....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ZARACI

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
1.297
5
316
Diğer
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı?kızım en ufak ağlamasında hemen sesi kesiliyor mosmor oluyor,baygınlık geçiriyor...doktor kansızlıktan olabilir dedi.kan ilacı kullanıyoruz yinede ağlatmamak için elimizden geleni yapıyoruz.ilaç içerken bile böyle oluyor.siz yaşadınızmı acaba o anda ne yapılması gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim...

slm canim,gecmis olsun ilk once cok uzuldum ya,ama basimdan gecmedi yardimci olamiyacm,sen doktora gotru umarim onmli bisey yoktr,sevgilerimle

canım,benim oğlumda aynı durumda.bizede kan şurubu veriyor dr.ama malesef faydası yok.yalnız bendede küçükken bu durum vardı.belki ırsi olabilir.büyüdükçe geçer.bende büyüdükçe olmaz oldu.

Canım eğer bebeğin yeni doğduysa yani 6 aylıktan küçükse kalbinde üfürük denen küçük delik olabilir. Korkutmak istemem seni zaten çoğu bebekte kendiliğinden kapanıyor farkedilmiyor bile. Benim görümcemin kızında varmış geçti ama hiç sorunu yok şu an kapanmış. Ama biraz daha dikkat etmek gerekiyor bebeğe. Yemek yedirirken tıkanıyor ağlarken senin dediğin gibi. Bence doktora bunu da söyle baksınlar. Ama inşallah değildir. Allah şifasını versin canım. İnşallah sadece kansızlıktan kaynaklanıyordur. Geçmiş olsun.

canım,benim oğlumda aynı durumda.bizede kan şurubu veriyor dr.ama malesef faydası yok.yalnız bendede küçükken bu durum vardı.belki ırsi olabilir.büyüdükçe geçer.bende büyüdükçe olmaz oldu.[/QUOTs
sağol canım ama bended eşimdede böyle bişey yokmuş.büyüdükçe geçer inşallah.insanın elinde değil ben çok korkuyorum...o an benimde elim ayağım tutmuyor...

Canım eğer bebeğin yeni doğduysa yani 6 aylıktan küçükse kalbinde üfürük denen küçük delik olabilir. Korkutmak istemem seni zaten çoğu bebekte kendiliğinden kapanıyor farkedilmiyor bile. Benim görümcemin kızında varmış geçti ama hiç sorunu yok şu an kapanmış. Ama biraz daha dikkat etmek gerekiyor bebeğe. Yemek yedirirken tıkanıyor ağlarken senin dediğin gibi. Bence doktora bunu da söyle baksınlar. Ama inşallah değildir. Allah şifasını versin canım. İnşallah sadece kansızlıktan kaynaklanıyordur. Geçmiş olsun.

sağol canım umarım dediğin gibi değildir ama kızım 1,5 yaşında. bikaç doktora gittik bu konuda kansızlıktır dediler.hiçbiri böyle bişeyi düşünmedi...yinede ilk randevuda sorarım bunu canım.teşekkür ederim

canım benim kızımda da 4 ay önce oldu ilk kez.doktorumuzu aradım hemen çok korktum berbat bi olay çünkü.kansızlığın sebep olabileceğini söyledi bir de vitamin verdi ikisini kullandım çok şükür kalmadı.bir de ilgi çok üzerinde olan çocuklarda görülebiliyomuş.google dan katılma sendromu olarak gir bilgi edinirsin.ben çok arştırdım.vitaminin adını da vereyim maryns jun-or.umarım iyi gelir.geçmiş olsun.

Back
X