2ay önce kızım ameliyat oldu. 4yaşına bastı. doğumda doktorumuz olacak kadın kolunca sinir zedelenmesine neden oldu. o gün bugündür hastane,dr,fizik tedavi peşindeyiz..aylardır raporluyum evde kalmaktan, sorumluluklardan sinirlerim alt üst oldu. yaşlandım( 2ay önce kas nakli yapıldı. 6hafta atelde kaldı. sonra yine yoğun bir fizik tedaviye başladık. artık giyinmeyi,gezmeyi, yaşamayı unuttum.. ağlamadığım gün yok. çok yol aldık ama alacağımız daha çok yol var. halen kolu zor kalkıyor. tüm bunlar yetmezmiş gibi ameliyattan sonra kaka da kaçıyor çamaşırına... ne yapacağım ben. burdan okudum. biliyorum ki geçirdiği ameliyattan etkilendi daha kabusları yeni bitti kızımın((yazamayacağım daha fazla....
öncelikle cok büyük gecmis olsun canim.. Rabbim acil sifalar versin insallah.. yasadiklariniz cok üzücü allah sabir versin.. söylemesi belki kolay diyebilirsiniz sizi anlarim cünkü ates düstügü yeri yakar ama siz yine de kendinizi toparlamaya daha güclü olmaya calisin.. yavrunuzun size cok ama cook ihtiyaci var.. camasirina kacirma konusunda da kesinlikle bir uzmana basvurun ve bu konuda destek alin derim.. insallah yavrunuz en kisa zamanda iyilesir.. Rabbim yar ve yardimciniz olsun..
amin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. artık burnu aksa yasa bürünüyorum. kafamda saç kalmadı. gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor. eskiden bazı anneleri gergin bulur anlamazdım,ama şimdi tüm o kadınlara kızamıyorum. fizik tedavi için bir yere gidiyoruz benim kızımın sadece kolunda sorun var ama o kadınlar neler çekiyor neler. kucağından indiremiyor çocuklarını. tabi sinirli olmaları çok normal.. başıma gelmeden bilemezdim. şimdi diş çıkarmaymış, yaramazlıkmış çok daha basit geliyor. kimse bunlar için üzmemeli kendini neler var neler. allah düşmanıma vermesin...
üstelik dava dahi açamıyoruzçünkü bu tip davalarda dr hayatını kurtardım kolu feda ettim derse ki diyormuş kaybedeğimiz yetmiyormuş gibi maddi yönden de zararlı çıkıyoruz. hala avukatlarla görüşüyoruz ama çok umutsuz konuşuyorlar. bu da beni çok üzüyor...
geçmiş olsun ya çok üzüldüm, Allah acil şifalar versin,
Allahım bütün bebekleri korusun inşallah... eğer doktor da bu hatayı bile bile ya da bilmeden sırf dikkatsizliğinden yaptıysa o da hesabını verecektir üzülmeyin,doktor olmak kolay değil, olacaksan işini hakkıyla yapacaksın... bu dünyada da ceza alığını görürsünüz inşallah...
geçmiş olsun ya çok üzüldüm, Allah acil şifalar versin,
Allahım bütün bebekleri korusun inşallah... eğer doktor da bu hatayı bile bile ya da bilmeden sırf dikkatsizliğinden yaptıysa o da hesabını verecektir üzülmeyin,doktor olmak kolay değil, olacaksan işini hakkıyla yapacaksın... bu dünyada da ceza alığını görürsünüz inşallah...
amin inşallah allah bebekleri korusun. inanın eliniz kolunuz bağlanıyor. ben masraftan kaçınmadım. özelde doğum yaptım sonuç: kurbanlık koyun gibi dr,un elinde bu hallere düştük. içimden tüm anne adaylarını yaşadıklarıma karşı uyarmak geliyor ama elimden sadece allah korusun bebeklerimizi demek geliyor artık ...
öncelikle çok geçmiş olsun. sizin yaşadıklarınızın aynısını arkadaşım yaşadı. sinir nakli yaptılar sürekli fizik tedaviye gidiyorlar. kolu artık hareket ediyor. şimdi sıra parmaklarda. ama çok güçlü bir kadın çalışıyor, koşturuyor hayata tutunuyor. Allahın izni ile parmakları da çalışacak. Sizinde olacak Allahın izniyle. Allah tez şifa versin. Önce siz güçlü olun ve inanın.
çevremdekilerle bunları paylaşmaktan yoruldum. zaman ayırıp okuyan ve yazan herkese teşekkür ederim. çevrenizdekileri uyarın bu tarz olaylara karşı. ben normal doğum sağlıklı diye istemiştim. ama dr. çocuğumun kilosunu yanlış tahmin etti. kızım 4.200 gr. doğdu, oysa 4 üstü sezeryan tavsiye edilirmiş. ne olur herkes dikkatli olsun. hastanede yakın zamanda doğum olayı yaşayan bilen birileri olsun yanınızda. saygılar
not: sezeryanla bile bu yapılabiliyormuş. o yüzden çok ii bir dr bulun lütfen