C
ceren_78
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ceren_78
-
beklenen oldu ve kızım emmeyi bıraktı kızlarrbebişte haklı..emdi emdi baktı süt çok az .deymiyor yorulduğuna.niye yorayımki kendimi hazırı var nede olsa dedi heralde.çok üzgünüm yaa.memeyi resmen diliyle ittiriyor ve ağlıyor verdiğimde..ne yapsam geri döner kızlar.ne olur akıl verinn.gece emiyo doymasada.ama gündüz ağzına almıyooo.napıcam bilmiyorummm.sizinle paylaşmak istedimmm...:çok üzgünüm:
beklenen oldu ve kızım emmeyi bıraktı kızlarrbebişte haklı..emdi emdi baktı süt çok az .deymiyor yorulduğuna.niye yorayımki kendimi hazırı var nede olsa dedi heralde.çok üzgünüm yaa.memeyi resmen diliyle ittiriyor ve ağlıyor verdiğimde..ne yapsam geri döner kızlar.ne olur akıl verinn.gece emiyo doymasada.ama gündüz ağzına almıyooo.napıcam bilmiyorummm.sizinle paylaşmak istedimmm...:çok üzgünüm:
off off benimde sutum varr var ama emmiyor 4 5 saat arayla bagrısla memeyı verınce kıyamet kopuyor evde var ama emmiyor yanagındn tutup cekıyorum zorla agzına verıyorum hic duskun deil arkadasın dedıgı gıbı gece yada gunduz uyurken guzel emiyor napcamı sasırdım
bolbol kayısı hoşafı iç süt çağolcak gün içinde en az 2 lt yani 9-10bardak su iç sütü gelmeyen arkadaşım gelecek sütün gelince de bebeğinin hoşuna gideceke emmeye başlayacak emin ol kendini emmeye hazırla sen böyle düşündükçe gider süt sen emzirmeye odaklan gerçekten inan bak,,,
cnm benim benimde gelen süt bi ara kesilmişti. hemen Humana'Nın emziren anneler için olan çayını aldım. içinede 15 e yakın küp şeker at hergün 4 bardak iç. benim sütüm hemen geldi. hala daha içiyorum inan çok faydasını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?