Bebek Beslenmesi kızım artık kilo almıyoo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pamir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
38
1
86
Antalya
kızım 2 ay önce tarttım 13 kiloydu ayına göre kilosu gayet iyi üstünde bile ama 2 aydır 100gr bile almamış evde tartıyom dr da götürmüyom kontrolee.2 ay öncesine kadar emeklemiyodu acaba hareketi arttı ondan mı acaba iştahıda eskisine göre az gibi bu duruma canım sıkılıyo allahtan kilosu iyide göze gözükmüyo almadığı iyiki kilo vermiyoo sizlerdende 1yaş sonrası bebeği aynı kiloda kalan var mı?

Kilosu çok iyiymiş maşallah, niye dert ettinki.
Benimkide aylardır aynı gibi geliyor bende gitmiyorum kontrole. 10 kilo civarı olduğunu biliyorum 11,5 aylık. Kilosu iyi benimkinin çok kilolu olmasınıda istememe zaten şöyle iyi, sonra küçücük çocuklar diyetisyene gdiyorlar allah korusun gelişimini psikolojisini etkiliyor.
Hareket arttığı için kilo alımı yavaşlıyor hatta bazı çocuklar veriyorlar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…