• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları kızım babasını benden kıskanıyor ?

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

aydanpcc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
11
0
1
38
Merhaba arkadaşlar kızım 2 yaşında ve babasına hep düşkündü şimdi artık babasını benden kıskanıyor ben neyse de yarın kardeşi de olursa onuda kıskanırsa yandık ne yapabiliriz ?

Merhaba arkadaşlar kızım 2 yaşında ve babasına hep düşkündü şimdi artık babasını benden kıskanıyor ben neyse de yarın kardeşi de olursa onuda kıskanırsa yandık ne yapabiliriz ?
Bu cok normal kız çocuğu babaya erkek çocuğu anneye düşkün olur oğlum 19 aylık inanılmaz düşkün bana esim yanimda oturunca bile koşup aramıza oturuyor bazen uyuyana kadar yanımda n ayrilmiyor babayada düşkün fakat bana oldugu kadar degil :(

Benim kızım 9 yaşına girecek eşimi yolcu etmeme öpmeme aşkım dememe sarılmama engel olmaya çalışıyor.

Elektra karmaşası..Sorun etmeyin çok normal. Böyle olmaması sorun asıl. Çoğu kız çocuk babasına düşkündür Sadece her çocuğun belli etmesi farklı :). Kardeş olmadan kaygıya düşmeyin derim. Şayet kardeşini kıskanacak olursa da siz bebişle eşiniz kızınızla daha fazla vakit ayırıp dengeleyebilir. Hatta sizin ilgilenmenizi açıklayabilir, anlayacaktır da çok yamandır onlaaar... :)

Back
X